Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי מצבר חדש עבור הרנו מגאן שלי.

חבר שלי,שהוא גם "נשמה טובה" אמר לי (לאחר הרכישה כמובן) שאני פראייר יכולתי לקנות אותו מצבר ב-350 ש'ח אבל מחודש.

אני מניח שהצדק עימו,כי בסך הכל כל הקרביים של המצבר מוחלפים,ומה שנשאר בסך הכל זה המעטפת.ואם יש גם אחריות אז בכלל זה שווה.

מה דעתכם ?.

פורסם

בשום אופן אל תקנה מצבר מחודש.

חוץ מהקרביים של המצבר גם למארז החיצוני של המצבר יש עייפות החומר כתוצאה מהחום השורר בתא המנוע ושינוי טמפ' קיצונים.

אני בטוח שלא תרצה מצבר דולף ברכב או סדוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמו שאמרו עם המחירים של המצברים היום עדיף חדש, הוא אמר לך 350 למחודש? מצבר חדש של וולטה 60AH למשל עולה 400ש"ח עם שנה אחריות, באותו מחיר של הוולטה יש גם מצבר של FORMOLA (חברה לא מוכרת לי).

בטח שעם מצבר מחודש לא תקבל אחריות כמו של מצבר חדש אז למה לקחת סיכון בשביל כמה עשרות שקלים?

פורסם

הלוחות בפנים עשויים מרשת עופרת שבמשך הזמן מתפוררת. ב"חידוש " הם לא מחליפים את כולן אלא רק את הכי גרועות . בד"כ לא יחזיק יום יותר מה- 3-6 חדשים אחריות.קרה לי , כשקניתי לאוטו שהיה מעט בשימוש,אצל אחד בגבול שכונת התקווה עם הרחוב שבא מנוקיה ,שהחליף לי פעמיים בחצי שנה. לא שווה.

• ספונסר פורום
פורסם

בחידוש מצבר רק טוענים אותו, מנקים ומחליפים מדבקות.

מצבר מחודש יכול להחזיק יום או שנה תלוי עד כמה נישחק בשימוש המקורי שלו

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אם כבר אתה בקטע של לחסוך, אתה יכול לקנות משומש עם 3 חודשי אחריות בסביבות ה-200 ש"ח.

[אצל יוסי מצברים בנתניה ואני מניח שבעוד מקומות בארץ].

אבל אם אתה לא מוכר את הרכב בזמן הקרוב אז עדיף חדש, כמו שאמרו. למשל אצל הפרסי בת"א POWERUP של וורטא ב400-500 ש"ח עם שנה אחריות. ועוד אופציות כמו שציינו.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...