Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גולף שנת 2000 מנוע 2000.

ברגע שאני מכוון את היחידת קירור/חימום על חום, ה״חום״ (אם אפשר לקרוא לזה ככה) לא מורגש בכלל, יותר מורגש איוורור של אויר עם ממש מעט חום.

אני חייב לציין שהקירור באוטו עובד באופן מעולה היות ולאחרונה הולך מדחס הקירור.

רציתי לדעת אם מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה שהיחידת חימום לא פולטת חום כמו בכל מכונית?

ואם נדרש החלפה או טיפול של משהו כמה לפי דעתכם זה יכול לעלות?

תודה רבה.

פורסם

ייתכן בגלל אחת או כמה מהבעיות הבאות אין לך חימום:

1. תרמוסטט תפוס במצב פתוח.

2. מחליף החום (רדיאטור פנימי) מנותק או סתום.

3. תקלה במערכת המדפים.

במידה ויש צורך להחליף את מחליף החום הסכום כולל עבודה עשוי לנוע בין 2000-3000 שקל תלוי אצל מי תבצע את העבודה.

איזה כייף לי :)

פורסם

2 אופציות לדעתי. כמובן שתיהן תקפות בהנחה שזאת בעיה שהופיע פתאום.

או שהרדיאטור חימום פנימים נסתם (לא סביר אם השתמשת בנוזל קירור מקורי או איכותי)

או שהלך התריס שאחראי להעביר בין חום לקור. (אני לא יודע בדיוק איך זה בגולף מהשנתון הזה, אם הוא חשמלי , או אולי כבל שהתנתק).

פורסם

תודה רבה על התגובות חבר׳ה :)

ייתכן בגלל אחת או כמה מהבעיות הבאות אין לך חימום:

1. תרמוסטט תפוס במצב פתוח.

2. מחליף החום (רדיאטור פנימי) מנותק או סתום.

3. תקלה במערכת המדפים.

במידה ויש צורך להחליף את מחליף החום הסכום כולל עבודה עשוי לנוע בין 2000-3000 שקל תלוי אצל מי תבצע את העבודה.

אני יכול לבדוק בעצמי אם אחת הבעיות קיימת או שעדיף ללכת למישהו מקצועי?

אם הרדיאטור סתום עלות החלפתו תואמת למחיר שרשמת?

צריך לבדוק אם הרדיאטור חימום שנמצא בדשבורד, מנותק.

איפה בידיוק אני בודק את זה באוטו (איך זה אמור להראות)?

פורסם
2 אופציות לדעתי. כמובן שתיהן תקפות בהנחה שזאת בעיה שהופיע פתאום.

או שהרדיאטור חימום פנימים נסתם (לא סביר אם השתמשת בנוזל קירור מקורי או איכותי)

או שהלך התריס שאחראי להעביר בין חום לקור. (אני לא יודע בדיוק איך זה בגולף מהשנתון הזה, אם הוא חשמלי , או אולי כבל שהתנתק).

יש לציין שלפני שהגיע החורף לא בדקתי את החימום באוטו אלה רק את הקירור (קניתי את האוטו לפני חצי שנה).

הקירור עובד מעולה באוטו והחימום אף פעם לא היה משהו, זאת לא בעיה שהופיע פתאום מההתחלה החימום לא עבד כמו שצריך.

תודה על התגובה.

פורסם
יש לציין שלפני שהגיע החורף לא בדקתי את החימום באוטו אלה רק את הקירור (קניתי את האוטו לפני חצי שנה).

הקירור עובד מעולה באוטו והחימום אף פעם לא היה משהו, זאת לא בעיה שהופיע פתאום מההתחלה החימום לא עבד כמו שצריך.

תודה על התגובה.

אין קשר בין זה שהקירור עובד מצויין לבין החימום.

בכדי לבדוק האם הרדיאטור הפנימי מנותק או לא עלייך לבדוק האם הצינורות שמתחברים לקיר האש מחוברים או לא.

עלות מדוייקת וקבלת הצעת מחיר אני מציע לך לפנות אל רון המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

פורסם

גם אני קניתי לפני חצי שנה פאסאט שנת 2000 וכמוך לא בדקתי את החימום ושרציתי להפעיל את החימום אז הוא לא עבד הרדיאטור חימום היה מנותק (ניתקו אותו בכוונה כי הוא דלף) מזל שהיה לי אחריות על הרכב אז כל עלות התיקון היה על המוכר וזה כמה אלפי שקלים!! אני מקווה שאצלך זה משהוא יותר פשוט...

פורסם

אם הוא סתום אתה יכול לפתוח את הסתימה לבד !!

יש שני צינורות מקיר האש שניכנסות לתוך הרכב לא יודע איפה בדיוק זה אצלך אבל אצלי בפאסאט זה איפה שנימצא המצבר מצד ימין (ניראה לי שגם ברכב שלך זה אותו מיקום אבל לא סגור על זה)

נתק את הצינור ושטוף עם זרם מים בינוני ותיתפלל...

פורסם
אם הוא סתום אתה יכול לפתוח את הסתימה לבד !!

יש שני צינורות מקיר האש שניכנסות לתוך הרכב לא יודע איפה בדיוק זה אצלך אבל אצלי בפאסאט זה איפה שנימצא המצבר מצד ימין (ניראה לי שגם ברכב שלך זה אותו מיקום אבל לא סגור על זה)

נתק את הצינור ושטוף עם זרם מים בינוני ותיתפלל...

אם הרדיאטור הפנימי סתום הדבר מצביע על לכלוך ורפש הנמצאים במערכת הקירור וכנראה הדבר היחיד שנותר הוא להחליפו.

• תוכן חדש...