Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים בערך, החלפתי במחשב הנייד של אחי דיסק קשיח.

מדובר ב WD מסוג SATA בנפח 320GB ובסלד של 7200 לדקה.

הדיסק נקנה ב KSP ב 275 שח כולל מע"מ.

אתמול קיבלתי את ה DVR שהזמנתי מ EBAY וחשבתי לשתול בו דיסק קשיח זהה. הוא אמור לשרת 4 מצלמות שלפחות אחת מהן מקליטה מסביב לשעון.

אממה, המחירים של הדיסקים הקשיחים זינקו בין 50% ל 100% בשבוע האחרון, חלק טוענים שזה בגלל מזג האויר שגרם לנזק לאחד המפעלים של WD. המחיר לאותו דיסק קשיח עומד היום על 375 ש"ח.

פה ושם הצלחתי למצוא דיסקים קשיחים של היטאצ'י\סמסונג במחירים דומים (חלקם זולים יותר וחלקם מעט יקרים יותר) ואפילו של היטאצ'י 500GB באיזור ה 300-315 שח, אבל אין לי באמת ניסיון מעשי איתם בשנים האחרונות. יש להם 3 שנות אחריות ולמען האמת אני לא חושש מלהתעסק איתם.

האם להוסיף עוד כסף ל WD ? רוצים 375 שח על 320GB בסל"ד של 7200

ב 300-315 ש"ח יש HITACHI בנפח 500GB עם 7200 סל"ד.

תודה מראש לעוזרים

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איציק,

מה שרשמת זה האמת לאמיתה- השטפונות בתאילנד גרמו לסגירה חלקית של אחד ממפעלי WD.

נכון לעכשיו, הוא עובד על 50% תפוקה.

גם להיטאצ'י יש מפעלי HD בתאילנד וגם הם נפגעו באופן דומה.

בזמן שעבר מאז השטפונות (כשבוע וקצת, כמדומני), התרוקנו המחסנים במפעלים ואצל המפיצים השונים.

למיטב הבנתי, נכון להיום, לאף יבואן אין דיסקים קשיחים במלאי.

מחירי ה-HD עודכנו ועלו ביום א' השבוע (שלשום).

הנני עובד בתחום מצלמות האבטחה והציוד ההיקפי-

תן לי לבדוק האם אפשר לעזור לך בנושא המחיר (עובדים הן עם היטאצ'י והן עם WD, לרוב בנפח 500GB ומעלה).

המשך שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

גם לסיגייט יש שם מפעל[ים] שנפגעו? כי גם המחירים שלהם זינקו כנשוכי נחש.

מזלי שקניתי לפני העליה דיסק 1טרה ב285 - כשבדקתי לפני שבוע בערך הוא עלה כמעט 400 :shock:

משום מה עכשיו כבר לא מוכרים אותו לא בKSP ולא בIVORY (לא מופיע באתרים לפחות)

עריכה - מזה לא מוכרים יותר 1TB ?? אין לא סיגייט לא היטאצ'י ולא WD. רק של סמסונג גרסה ירוקה מעפנה ויקרה להחריד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לסיגייט יש מפעל שעוד מתפקד בקושי, אבל יש מפעל משותף שמייצר חלקים לכמעט כל היצרניות, וגם הוא נפגע ולא מתפקד כרגע.

בכל מקרה לך בלב שקט על ההיטאצ'י, בתור עובד KSP שמכר המון כאלה, לא הרבה חזרו ל-RMA. דיסקים שהוכיחו את עצמם.

איטיים, רועשים, ואמינים :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

דווקא ליבואנים והמפיצים בארץ לא חסר קשיחים, הם פשוט הפסיקו למכור אותם בבודדים כדי שלא יחסלו להם את המלאים, כרגע כמעט כל המפיצים והיבואנים שאני עובד איתם מוכרים דיסקים קשיחים רק כחלק ממערכות מחשב בחלקים או מורכבות או כבנדל עם אביזרים ותוכנות. הסיבה העיקרית היא כדי לעזור להם להפטר ממערכות מחשב ורכישת ציוד נוסף ע״י הדילרים והחנויות. כמובן שלא כל יצור הקשיחים בעולם נפגע אך רבים רוכבים על העניין ומנצלים הזדמנות להעלות מחירים עקב הביקוש הרב שנוצר, עסקים 101.

אגב, מעבר למפעלי wd גם מפעלים של טושיבה וגם יצרן של למעלה מ70% מהמנועים לדיסקים הקשיחים נפגע, לכן המחסור..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש כזאת היסטריה בקרב המפיצים שרובם קיבלו הוראות לא למכור דיסקים קשיחים שלא בתוך מחשב.

לא יודע עד כמה הדבר הזה נכון וכמה מוסיפה ההיסטריה ושיטת מצליח הישראלית אבל היום נוכחתי לדעת שבתור לקוח גדול (מאות מחשבים בשנה בלי קשר לציוד היקפי אחר) אני לא מצליח לרכוש דיסק אחד מסכן במחיר נורמאלי.

פורסם

לצערי, אני לא איש בשורות- השבוע זה תזמון דיי גרוע לקנות הארד דיסק.

העצה הכי טובה שלי: אם לא מדובר בעניין של חיים ומוות (אז היית משלם כל סכום, אני משער), עדיף להמתין מעט עם הרכישה ולדחות אותה בחודש, פחות-או-יותר.

המחירים אמורים לרדת.

המשך שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
דווקא ליבואנים והמפיצים בארץ לא חסר קשיחים, הם פשוט הפסיקו למכור אותם בבודדים כדי שלא יחסלו להם את המלאים, כרגע כמעט כל המפיצים והיבואנים שאני עובד איתם מוכרים דיסקים קשיחים רק כחלק ממערכות מחשב בחלקים או מורכבות או כבנדל עם אביזרים ותוכנות. הסיבה העיקרית היא כדי לעזור להם להפטר ממערכות מחשב ורכישת ציוד נוסף ע״י הדילרים והחנויות. כמובן שלא כל יצור הקשיחים בעולם נפגע אך רבים רוכבים על העניין ומנצלים הזדמנות להעלות מחירים עקב הביקוש הרב שנוצר, עסקים 101.

אגב, מעבר למפעלי wd גם מפעלים של טושיבה וגם יצרן של למעלה מ70% מהמנועים לדיסקים הקשיחים נפגע, לכן המחסור..

ליבואנים וספקים כבר אין דיסקים, בוודאות. אין כל כך איפה להשיג היום דיסקים, לא במחיר רגיל, לא כפול ואפילו לא מרובע.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

hunter, תרשה לי לחלוק עליך. אין לי בעיה לרכוש דיסק קשיח, כמו שציינתי מקודם, כל עוד הוא מגיע במערכת מורכבת, כמו הWD 500GB BLUE שהרכבתי אתמול והSAMSUNG 500GB HD502HJ שאני ארכיב מחר והזרוע נטויה. אם אתה מעוניין בקישור לספקים שמוכרים כוננים קשיחים ואפילו במחירים אשר לא רחוקים במיוחד מהמחירים הישנים כל עוד אתה רוכש בנוסף ערכת קומפי לילד :) שלח לי הודעה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

טוב, כנראה שכדאי להמתין עוד קצת עם העניין הזה - מה שכן, לפחות באתר KSP שהמלאי שלו (למיטב ידיעתי) מעודכן, מלאי הדיסקים הקשיחים של WD בנפח 320GB תקין ברוב הסניפים. היטאצ'י 500GB נגמר כמעט לחלוטין (אין מלאי כמעט באף חנות).

אפשר להבין למה ההיטאצ'י 500GB אזל - המחיר שלו גבוה רק ב 15 שקלים ביחס ל 320GB של WD.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סורי, אין לי מה להגיד על דיסקים אבל הרבה יותר מעניין אותי מערכת ה DVR, אכפת לך לתת עליה קצת יותר פרטים ואולי קישורים ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
סורי, אין לי מה להגיד על דיסקים אבל הרבה יותר מעניין אותי מערכת ה DVR, אכפת לך לתת עליה קצת יותר פרטים ואולי קישורים ?

כמו שכתבתי בהודעה הזאת לפני שבועיים, זה המכשיר:

http://www.ebay.com/itm/new-4-channel-H-264-mobile-phone-view-network-PTZ-cctv-standalone-dvr-recorder-/120797684895?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D4100654945439952950

הגיע בדואר רשום תוך 10 ימים בערך.

4 מצלמות (DOME) כבר יש, חלקן פעילות כבר שנתיים.

עלה הצורך להשתדרג, אני רוצה שאחת מהן תקליט 24/7.

המכשיר מגיע ללא דיסק קשיח, לכן אני צריך אחד (במחשבה שניה, אם המחירים יחזרו להיות שפויים - 500GB זו האופציה). המכשיר תומך עד 2TB.

SO FAR הוא נראה מצויין(איכות התמונה טובה, הממשק נוח וקל לתפעול - ויש גם שלט רחוק ועכבר אופטי USB).

הדבר היחידי שאיכזב אותי הוא שספק הכח (החיצוני) של המכשיר שבק חיים אחרי כמה דקות של עבודה. למזלי, יש לי ספק זהה שהזמנתי עבור לדים מ DX עם מפרט זהה (2A 12VDC) ומאז הם מסתדרים מצויין ללא בעיות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...