Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איציק נ - דעתי העקרונית לא השתנתה בשעה האחרונה, אבל עיינתי שוב בהודעה הראשונה שלך בשרשור, והבנתי כי מדובר במערכת אבטחה. אם אכן מדובר במערכת כזו, ולא במערכת בידור, השיקולים שונים ויתכן שההוצאה הגדולה יותר מוצדקת בכל זאת.

כמוכן - אם מדובר במערכת לעסק סביר שמדובר בהוצאה מוכרת לצרכי מס, כך שההפרש המעשי במחיר יהיה יותר קטן (בתאם למדרגות המס שלך).

כמו שציינתי בפוסט הקודם שלי, לא מדובר במשהו בהול. המערכת הזו כבר עובדת דיי הרבה זמן, ללא DVR וללא הקלטה. זה לא עבור עסק. אני מעוניין לשדרג את המערכת ולאפשר הקלטה של ערוץ אחד מסביב לשעון. שוב: לא בהול !

מבחינת מלאי: לא חסר כרגע דיסקים קשיחים בכמויות שמצדיקות הכפלת המחירים. עובדה: עדיין מוכרים דיסקים קשיחים כמעט בכל הגדלים ומכל היצרנים, הדבר היחידי שהשתנה זה המחיר - בעיקר בגלל שאנחנו ישראלים (מנצלים את הלחץ וההיסטריה סביב העניין בשביל להרוויח עוד כסף). אחזור על מה שאמרתי קודם לכן: אם זה היה דחוף הייתי כבר קונה באותו זמן שראיתי שהמחיר עלה "רק" ב 100 שח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עובד באחת מרשתות מוצרי החשמל וקניתי WD 500GB USB3 לפני כשבועיים בכ-330 ש"ח.

באותו היום לקוח ביצע הזמנה באחד מהסניפים לכל מלאי הדיסיקים הקשיחים של WD הנותרים ברשת!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המחירים ממשיכים לעלות:

אותו דיסק קשיח 320GB של WD

7200RPM

2.5"

הגיע כבר למחיר של 610 ש"ח ! ב KSP.

תזכורת קצרה בנוגע למחיר של הדיסק הנ"ל:

לפני חודש היה 530 ש"ח

לפני חודש וחצי 375 ש"ח

לפני חודשיים היה 275 ש"ח.

מעניין עוד כמה זמן תימשך ההצפה :p (תרתי משמע)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דווקא מנקודת ראותי הפאניקה מתחילה להרגע, אמנם לא המחירים אבל היבואנים/מפיצים מתחילים לשחרר קשיחים גם בנפרד ממערכות מורכבות או באנדלים וניתן לרכוש כוננים קשיחים בנפרד.

אמנם לא בזול כמו שהיה אך ניתן לרכוש את הכוננים הקשיחים במחירים הבאים:

SEAGATE או WD בממשק SATA3, מהירות 7200 ב580 ש"ח.

כונן 1TB GREEN עם זכרון מטמון של 64MB בממשק SATA2 ב760 ש"ח.

כונן 500GB 2.5" SEAGATE 16MB 7200RPM - במחיר 580 ש"ח.

העניין הנוסף הוא שמדיניות האחריות אצל WD השתנתה לשנתיים אחריות על הסדרות הרגילות - GREEN וBLUE, הBLACK נשאר 5 שנים כשהיה.

אצל SAMSUNG/HITACHI לא ראיתי מסמך רשמי עדיין אך המפיצים כבר מוכרים אותם עם רק שנתיים אחריות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איך אני מצטער שלא קניתי באותו יום (Seagate 1TB 7200rpm ב285ש"ח) עוד דיסק קשיח (או 2,או יותר גדולים מבחינת נפח) :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מה??

הפעם זה כבר לא עליית מחירים אלא חוצפה לשמה.

הנה מחיר מעודכן למה שאני קונה היום - וזה לאחר עליה ומדובר ב 500 גיגה כן?

להשוואה יש ליד את המחיר של דיסק טרה.

שקרנים נוכלים שעושים קופה על כלום.

CEYAL, פרט קטן שלא שמת לב אליו כנראה הוא שהתצלום מסך שלך הוא של חברת GRAND ADVANCE אשר מפיצה בישראל ולא מוכרת ציוד לפרטיים, המחירים המפורסמים הינם ללא מע"מ, המחיר הוא גם לפני אחוז הרווח של החנות.

פורסם
CEYAL, פרט קטן שלא שמת לב אליו כנראה הוא שהתצלום מסך שלך הוא של חברת GRAND ADVANCE אשר מפיצה בישראל ולא מוכרת ציוד לפרטיים, המחירים המפורסמים הינם ללא מע"מ, המחיר הוא גם לפני אחוז הרווח של החנות.

הממ... מוכרת כמו גדולה לפרטיים.

פורסם

זה לא מתאים לפרופיל החברה שלה, היא כן מוכרת לחברות ועסקים וזה מובן, אך האם אתה כלקוח פרטי נכנס אליהם כאל כניסה לחנות של באג בקניון לרכישת ציוד?

פורסם

כן.

יש לי חבר שקונה את כל הציוד שלו רק משם.

כמו שאמרת זוהי לא רשת שמכוונת לשוק הפרטי. אבל כן מוכרים לפרטיים.

ד"א, הם לא תמיד הכי זולים.

פורסם

גראנד מוכרים לכווולם.

זה מחיר של יבואן כשאם אתה עסק או דילר שלהם אתה מקבל עוד הנחה

פורסם

שלום לכולם

כפי שניתן לראות בתקופה האחרונה המחירים של הדיסקים הקשיחים מתחילים להיתייצב 500GB עולה כעת סדר גודל של 470 ש"ח

עד 500 ש"ח , נכון זה לא המחירים שהיו לפני כחודשיים אבל המחירים לפחות לא עולים .

קשה לי להאמין שנראה את המחירים שלפני חודשיים בחודשיים הקורבים (לפחות לא לפני חודש 02-2012)

אני מציע לבדוק ולהשוות מחירים לא רק ברשתות הגדולות , לפעמים ברשתות ובחנויות הקטנות המחירים סבירים

כפי שניתן לראות :

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1893

שזה דיסקקשיח Hitachi 2.5" 500GB למחשבים ניידים וסטרימרים במחיר של 499 ש"ח כלומר זול בהרבה מהדוגמא שנתן

משתמש בשם "איציק נ"

כמו כן לגבי דיסקים פנימיים

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=164 שעלותו כ 500 ש"ח .

במידה ומשווים את המחירים הללו לרשתות הגדולות יותר רואים שהמחיר הוא שפוי יותר , לכן אני תמיד טוען שהרשתות הגדולות הם לא אורים ותומים במחירים וניתן למצוא מחירים נמוכים יותר או שווים בחנויות הקטנות יותר בכל הפרטים ולא רק בדיסקים קשיחים .

יום נפלא

מיכאל

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

מיכאל, האם אתה מכיר את החנות ורכשת מהם לאחרונה דיסק קשיח ?

יצא לי להתקשר ל-2 חנויות (לפני כחודש) דרך ZAP, שם המחירים של Hitachi אכן היו טובים, ונאמר לי שאין להם כלל דיסקים קשיחים במלאי (למרות הפרסום ב ZAP ובאתר האינטרנט של החנות !).

מה שטוב באתרים כמו KSP ודומיו זה שכל נושא המלאי הוא ממוחשב וזמין גם ללקוח, כך שאתה יכול לדעת אונליין באיזה סניף יש את המוצר שאתה רוצה ובאיזה סניפים הוא חסר.

מחר אתקשר לחנות הנ"ל ואחזור לדווח.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...