Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שבועיים בערך, החלפתי במחשב הנייד של אחי דיסק קשיח.

מדובר ב WD מסוג SATA בנפח 320GB ובסלד של 7200 לדקה.

הדיסק נקנה ב KSP ב 275 שח כולל מע"מ.

עדכון:

KSP חידשו את מלאי הדיסקים הקשיחים שלהם, ועכשיו הדיסק הקשיח שעלה לפני חודש 275 ש"ח, לפני שבועיים 375 ש"ח - היום עולה 530 (!) ש"ח. מדובר ב WD320GB 7200RPM.

נמשיך לחכות...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר KSP : הייתה לי חוויה מאוד לא נעימה איתם. קניתי שם צמד זכרונות 2 ג'יגה של קינגסטון שהתחילו לזרוק לי מהיום הראשון מסכים כחולים. החזרתי את הזכרונות לחנות, הטכנאי מתקשר אלי יומיים לאחר מכן ואומר שהזכרונות תקינים שהוא לא מחליף אותם והעביר אותי לשירות הלקוחות (לא קיים דבר כזה דרך אגב, מי שעונה לך הם כל מיני אנשים רנדומלים מהמחסן בחיפה).

החבר'ה האלה אמרו לי לסחוב את המחשב שלי לחנות כדי שאני אוכיח שיש להם מסכים כחולים, וניסו להתנער מהאחריות על הזכרונות (יש לציין שזאת Lifetime Warranty). אחרי דין ודברים שבמהלכו אמרתי שאין שום סיכוי שאני סוחב מחשב שלא נרכש אצלם ואחכה ארבע שעות כדי לקבל מסך כחול, הם הסכימו "לפנים משורת הדין" להחליף את הזכרונות "אבל רק פעם אחת" (כלומר הם מודיעים מראש שהם הולכים להתנער מאחריות).

הפלא ופלא, הזכרונות החדשים רצים מעולה. אני אליהם לא נכנס יותר בחיים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אכן מימוש אחריות זאת נקודה כאובה ב-KSP.

גם שתדעו שלמרות שזאת רשת, את האחריות ניתן לממש רק בסניף ממנו רכשתם.

אפשר לראות שמדובר במקום עם תנאי מימוש אחריות דרקוניים כבר בעת המכירה, שאתה לא יכול לראות את הסחורה לפני, אתה הולך, קונה ממסך המחשב של המוכר, הולך למחסן, קודם כל חותם על דף שרשומים בו מיליון ואחת אותיות קטנות שאף אחד לא מבין אותם - וגם רשום שמה שהמוצר הוא לשביעות רצונך ולא פגום - כל זה כמובן לפני שקיבלת אותו. קודם תהיה מרוצה, אחרי זה תקבל.

בכל מקרה, בואו לא נשכח את היתרונות הגדולים מאוד שלהם.

מלאי עצום וזמין. לא עוד "נזמין לך, יגיע עוד שבוע... אולי..", "אין יותר כזה, זה סתם מופיע באתר, שכחנו לעדכן"

אתר אינטרנט נהדר שמראה לך מה יש במלאי בכל סניף.

מחיר מצויין.

סניף בכל מקום כמעט.

פורסם

לא שאני בא בטענות לאלו שמתלוננים על המחירים שקפצו אבל אנשים קצת פרופורציה , פשוט המחירים כל כך מצחיקים שאני לא רואה לנכון לבכות על 100 ש"ח יותר או פחות.

כאילו 100 ש"ח למי שחושב לקנות את הכונן יעשו את החיים קשים יותר - מקסימום פחות 2 דרינקים בפאב השכונתי בסופ"ש הקרוב.

לפעמים אני מופתע מהשאלות כאן על חסכון של גרושים לעומת הוצאות השוטפות שלנו שאנחנו לוקחים אותם כדבר מובן מאליו.

מזכיר לי את הכתבה ביום חמישי האחרון על Versace - מצד אחד כולם רוצים צדק חברתי מצד שני אלו שבקושי סוגרים את החודש רצים לעמוד בתור ב H&M בשביל מוצרי Versace "בהנחה חסרת תקדים!" , של 1000+ ש"ח לחולצה \ מכנס ,

ועוד תור של יומיים המתנה. עיקר שיראו שיש לי ורסצ'ה - וואו מדהים!

כמה מגוחכים אנחנו , מצד אחד בוכים על המחירים מצד שני רצים לקנות והכל בשם המותג ובשם הפוזה על מנת שכולם יראו כמה יש לנו!... בכאילו כמובן.

לא הכי קשור לנושא שנפתח אבל יש משהו בעניין של סדר עדיפויות - ואם מישהו חושב על 100 ש"ח ופותח נושא בעניין של חסכון חד פעמי של סכום כל כך סמלי יחסית להוצאות השוטפות שהוא יכול לחסוך בהם ובטח אם הוא כותב כאן אז הוא לא מתחת לקו העוני אחרי הכל.

כי למי שיש כסף לאינטרנט זמין + מחשב + חשיבה על שדרוגים , יש לו 100 ש"ח בטוח להשקעה אקסטרה. והשאלה מצחיקה עד כדי דמעות כי בגדול - אותו אדם בטוח יכול לחתוך ממקום אחר בחודש הנוכחי על מנת לשדרג את הכונן עכשיו ולא בעוד מספר חודשים כפי שהגיבו כאן חלק בשביל לחסוך 100 ש"ח אקסטרה.

פשוט ת'רד שהוא בדיחה בפני עצמו , ניחה היה מדובר על חסכון של 1000+ ש"ח לא הייתי פוצה את הפה שלי, אבל חברים - הדיון מגוחך עד דמעות.

סופ"ש נעים לכולם.

ובהצלחה לפותח השרשור בניסיון לחסוך 100-200 ש"ח. שיוצאים לך בשוטף על שטויות ועל דברים שניתן לחסוך בהם.

פורסם

1) קפיצה ממחיר של 275 ש"ח ל530 ש"ח היא קפיצה של 255 ש"ח ולא 100 ש"ח

2) אנא הסבר לי מה "מצחיק" במחיר של 530 ש"ח לדיסק קשיח, או אפילו מה "מצחיק" במחיר של 275 ש"ח

3) אני תוהה איזה שני דרינקים אתה קונה ב100 ש"ח בפאב השכונתי

4) הקשר בין הפוסט שלך לפוסט הפותח סמלי במקרה הטוב שהרי פותח השרשור לא דיבר על מחירי ג'ינסים של ורסאצ'ה או מחירי שעונים של ברייטלינג או של קונדומים של טרויאן

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ג'וקר - הפוסט שלך מעניין. לפני 3 חודשים אתה עצמך פתחת שרשור לגבי רכישת מט"ח לטיול, גם כאן מדובר בחסכון בסדרי גודל של עשרות, או לכל היותר, מאות ש"ח.

לעצם העניין - פרוטה לפרוטה מצטברת לסכום גדול. חסכון של 100 ש"ח כאן ו-150 שם מצטברים למאות ואלפי ש"ח בשנה. בדיוק כשם שהחסכון הקטן כאשר קונים דלק בתחנה זולה הוא שקלים בודדים לתדלוק, אבל מאות עד אלפים בשנה.

נכון שבחסכונות והלואות לטווח ארוך כל שינוי קטן יצטבר לסכום גדול, אבל אם תחלקו על פני חיי ההלוואה או החסכון הרי שההפרש החודשי יהיה די קטן, בסדרי גודל דומים לאלה אותם חסכונות קטנים שבהם אתה מזלזל. ההפרשים הופכים גדולים כיון שהם מצטברים על פני תקופה ארוכה ובשל הריבית המצטברת, אבל, היי, האם האוברדרפט הנוצר מההוצאות ה"קטנות" לא צובר ריבית נכבדה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ג'וקר אתה מפספס את העניין , בזכות אנשים כמוך ודרך החשיבה הזו עסקים גובים מה שהם רוצים , ראה את הקוטג' כדוגמא , מה זה עוד שקל? עוד 20 אגורות?

מדובר פה על זה שיש חוסר -זמני- בדיסקים בגלל ההצפות בתאילנד , יש הצדקה להעלאה במחיר , אבל של מעל 250 ש"ח? פה אתה יכול להסיק מסקנות לגבי פערי המחירים שגובים מאיתנו לעומת מה שאפשר למכור , אותו דבר ברכבים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
עדכון:

KSP חידשו את מלאי הדיסקים הקשיחים שלהם, ועכשיו הדיסק הקשיח שעלה לפני חודש 275 ש"ח, לפני שבועיים 375 ש"ח - היום עולה 530 (!) ש"ח. מדובר ב WD320GB 7200RPM.

נמשיך לחכות...

איציק

בדיוק חשבתי לקנות מחשב ו/או דיסק קשיח חדש למחשב הישן. המחירים נסקו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זאת בדיוק הכוונה חבריקו, שלא תקנה כי זהו מוצר במחסור. כלכלה בסיסית.

כושר הייצור כרגע בעולם הוא הרבה יותר נמוך מהביקוש, אם לא היו מעלים את המחיר אתה ואיציק וכל מי שרוצה לקנות במחיר "הרגיל" היו מחסלים את המלאים, ולא היה להשיג דיסק קשיח בשום מחיר, או שהיית צריך להמתין כמה חודשים.

פורסם
ג'וקר - הפוסט שלך מעניין. לפני 3 חודשים אתה עצמך פתחת שרשור לגבי רכישת מט"ח לטיול, גם כאן מדובר בחסכון בסדרי גודל של עשרות, או לכל היותר, מאות ש"ח.

לעצם העניין - פרוטה לפרוטה מצטברת לסכום גדול. חסכון של 100 ש"ח כאן ו-150 שם מצטברים למאות ואלפי ש"ח בשנה. בדיוק כשם שהחסכון הקטן כאשר קונים דלק בתחנה זולה הוא שקלים בודדים לתדלוק, אבל מאות עד אלפים בשנה.

נכון שבחסכונות והלואות לטווח ארוך כל שינוי קטן יצטבר לסכום גדול, אבל אם תחלקו על פני חיי ההלוואה או החסכון הרי שההפרש החודשי יהיה די קטן, בסדרי גודל דומים לאלה אותם חסכונות קטנים שבהם אתה מזלזל. ההפרשים הופכים גדולים כיון שהם מצטברים על פני תקופה ארוכה ובשל הריבית המצטברת, אבל, היי, האם האוברדרפט הנוצר מההוצאות ה"קטנות" לא צובר ריבית נכבדה?

זה בסדר, סטודנטים או ילדים שנוסעים על גולף GTI 2011 דנדשה - לא מבינים ש 100-200 שקל הם גם כסף. כשיש לך משפחה, משכנתא, גן לילד וכמה כלי רכב להחזיק, גם 100-200 שקל הם כסף - ועם כל הכבוד, joker2k הוא האחרון שיבוא לנהל לי את הביזניס או את הבית.

הדיסק הקשיח הנ"ל, כמו שכבר אמרתי, הוא לא למטרת שידרוג והוא גם לא דחוף לי. אם הוא היה דחוף - כבר הייתי קונה ולא שואל שאלות תם כאן בפורום. הדיסק הקשיח הזה, כמו שכבר ציינתי, עתיד לשמש מכשיר DVR שקניתי לפני כשבועיים-שלושה. לא בהול בכלל.

תודה לכולם על התגובות, בינתיים אני מתעזר בסבלנות וגם בודק את האפשרות של EBAY או YAD2 (יש שם כמה חבר'ה שמוכרים דיסקים חדשים עם אחריות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
עדכון:

נמשיך לחכות...

איציק

מה??

הפעם זה כבר לא עליית מחירים אלא חוצפה לשמה.

הנה מחיר מעודכן למה שאני קונה היום - וזה לאחר עליה ומדובר ב 500 גיגה כן?

להשוואה יש ליד את המחיר של דיסק טרה.

שקרנים נוכלים שעושים קופה על כלום.

Untitled.jpg

פורסם

די להתלהמות...

נפגע כושר הייצור של רוב חברות, ולכן המלאי העולמי על הקרשים.

דבר דומה קרה עם זכרונות למחשב לפני מספר שנים,

ולקח שנה שלמה עד לחזרת המחירים לרמות נורמליות.

אין סיבה שזה יהיה שונה הפעם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איציק נ - דעתי העקרונית לא השתנתה בשעה האחרונה, אבל עיינתי שוב בהודעה הראשונה שלך בשרשור, והבנתי כי מדובר במערכת אבטחה. אם אכן מדובר במערכת כזו, ולא במערכת בידור, השיקולים שונים ויתכן שההוצאה הגדולה יותר מוצדקת בכל זאת.

כמוכן - אם מדובר במערכת לעסק סביר שמדובר בהוצאה מוכרת לצרכי מס, כך שההפרש המעשי במחיר יהיה יותר קטן (בתאם למדרגות המס שלך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אייל,איזה קטע - את ה 1טרה שבתמונה שלך קניתי לפני חודש ב285ש"ח בKSP.

עכשיו אני מפחד לבדוק מה המחיר שלו :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...