Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לקבל חוות דעת לפני שאני קונה מחר בבוקר:

יונדאי אטוס 99 מנוע 1000, ידני, יד 3, 100000קמ. שמורה מאוד ויש ספר טיפולים, יש טיפול מאוד גדול ב90000. נראה לי שבולם זעזועים אחורי לא תקין.

14000שח.

שווה?

אני קונה את האוטו על סמך מה שקראתי כאן בפורום, הבנתי שזה רכב מאוד אמין וחסכוני וזה בדיוק מה שאני מחפש.

אני חייב לציין שהפורום הזה עזר לי מאוד שהיו לי בעיות עם הגסטי 94 שלי (לצערי גנבו לי אותה לפני חודש).

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

14 זה מעל המחירון לפי יד 2 משוקלל 12.8,אבל אם אתה אומר שהוא מאוד שמור וספר טיפולים אין מה לעשות רכב ישן כזה למצוא שמור ועם כזה ק"מ.הייתי רק בודק מתי פעם אחרונה ביקר במורשה לאימות הק"מ,האטוס אכן פשוטה וחסכונית,אך לא חזקה.

אם יש עוד דברים שלא תקינים הייתי מנסה עם המוכר להגיע לפשרה לגבי החלפתם.

בהצלחה מחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מתיימרת ליעץ, אבל הבנתי מניסיון אישי של חבר שאחיזת הכביש שלה לא טובה במיוחד בסיבובים, ובכביש מהיר היא לא סוחבת עם מזגן...

אם אתה נוסע בעיקר בעירוני אני מניחה שזה לא קריטי בשבילך.

ובחיפושי אחרי רכב משלי נתקלתי גם באטוס והתעניינתי ולעניות דעתי 14,000 זה בהחלט גבוה לדגם מ99.

וסתם שאלה תמימה- אם בולם הזעזועים האחורי לא תקין, הוא לא צריך לעשות ישור קו עם עלות התיקון שלו? :?

אל תסתמך עליי בתור דעה מקצועית, גם אני פה רק כדי לשאול שאלות

בהצלחה !

פורסם

לנו יש אטוס מודל 1998,הרכב אמין מאד,נוח מאד-יחסית לגודלו ולמוצאו האסייתי,ראות מצויינת,תמרון מדהים ומזגן יעיל.

החסרונות? מכוער-הוא כל כך מכוער עד שהוא חמוד...

כמה שהאטוס אוהבת את העיר הרי מחוץ לעיר התמונה משתנה ולא נעים לנסוע מעל ל-100 קמ"ש.

שלנו אוטומטי ולכן פחות חסכוני.

אטוס שמורה נמכרת בד"כ מעל למחירון (כך לפחות דורשים רוב המוכרים) וכנראה שלא בכדי אבל במצב השוק היום בהחלט ניתן להתמקח.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה רבה לכול המגיבים

כן הבן-אדם קשה מאוד ולא מוכן לרדת שקל.

מצד שני הוא כזה אובססיבי שהוא החליף חצי אותו, והכול רשום במוסך המורשה.

מחר בבוקר אני אגש לקחת אותו

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

נו,אז איך זה נסגר?

אם קנית תן כמה תמונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...