Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ובעלי מתלבטים קשות לגבי קניית רכב (חדש / יד שניה, תלוי פערי תקציב).

אני נוסעת מדי יום מירושלים לרחובות וחזרה, לכן זקוקה לרכב שיוכל לעלות את הקסטל על 100, ויהיה חסכוני בדלק.

עד כה נסענו ביונדאי אקסנט 2002, שנפחה את נשמתה אך כל עוד נסעה היא עשתה בין 10-11 ק"מ לליטר.

בינתיים נוסעי הרכב העיקריים הם שני מבוגרים וכלבה גדולה, ותא מטען קטן מדי הוא חסרון מבחינתי.

חשבנו על ה-i20, טויוטה איזושהי- אשמח להמלצות, חשוב שיהיה אוטו אמין עם אחיזת כביש טובה, שלא יעצבן אותי בעליות (כמו סוברו B3 הבלתי נסבלת).

המלצות?

המון המון המון תודה,

נטע.

פורסם

אם ידני זו אופציה אז טנדרון דיזל.

יהיה המון מקום לכלבה ויהיה מאוד חסכוני בגלל הדיזל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נסיעה יומית של 100 ק"מ - כבר כדאי לשקול רכב דיזל.

באמת טנדרון דיזל גם לא יצרוך הרבה דלק, וגם יעמוד במשימה בכבוד (למשל פיאט דובלו, סיטרואן קנגו ודומיהם).

בכל מקרה, האונו, פונטו, פנדה, סיריון ומגאן שהיו לי כולן עלו לירושלים בלי בעיה ולא ירדו מ-100 קמ"ש, ככה שאני לא יודע על מה את מדברת.

מגאן דיזל יכולה גם להיות אופציה טובה לדעתי.

ודבר אחרון - צריכת דלק של 10-11 ק"מ לליטר לנסיעה כזאת זה בושה.

אם ברכבי בנזין מדובר - אני הייתי מציע לך לשקול את הפיאט גרנדה פונטו, סקודה פאביה, סיאט איביזה, רנו קליאו ופג'ו. כולן זולות יחסית ויציגו צריכת דלק הרבה יותר טובה מאשר האקסנט שהיתה לכם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כלבים אוהבים בד"כ לנסוע באוטו. עם זאת כל יום לירושלים, עם עמידות בפקקים, יותר משעה בלי פיפי לכל כוון,נראה לי עינוי.

פורסם

הו לא! הכלבה ממש לא נוסעת על בסיס יומיומי. היחידה שנוסעת כל יום היא אני, ומדי פעם בסופי שבוע אנחנו נוסעים בהרכב מלא.

פורסם

מה שהייתי עושה במקומך, זה קונה הונדה ג'אז מהדור הקודם (עד 2007, עם גיר רציף).

מכונית חיסכונית מאוד, לא צפופה כמו סופר מיני אחרות וגם הבגאז' שלה בגודל סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי יונדאי i30CW? מכונית עם תא מטען די גדול שיכולה לענות לצרכים שלכם.

טיוטה זה קצת בעייה בתקציב שלכם, כי דגמי 2009 האוטומטיים יוצאים בדרך כלל בקצת יותר מ-80 אלף ש"ח ודגמי ה-2008 רובוטיים.

פורסם

מה בדבר פולקסווגן פולו? האם מנועי 1.4,1.2 יעמדו בנסיעות לדעתכם?

חשבנו על הi30 אבל התחושה הכללית היא שלארבע שנים הקרובות עדיף לנו לקנות רכב קטן (סופרמיני כזה) שיהיה אמנם קטן, אך חסכוני יותר בדלק מה-i30- רכב משפחתי גדול וארוך שבטח ישתה יותר דלק בעליות לירושלים.

תודה תודה!!

• תוכן חדש...