Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הונדה סיוויק 1997 (ידני 1400 3ד').

רקע:

הרכב עבר טסט בתאריך 25/09/2011. כמובן שהיו ליקוים וכולם תוקנו.

ההיגוי היה מדויק וללא רעשים ולא דווחו עליו שום בעיות בטסט.

בדיוק חודש לאחר מכן (25/10) הרכב עבר תאונה אשר במסגרתה הוחלפו/תוקנו כנף שמאלית, פנס שמאלי, טסה + כיוון פרונט.

(ההגה הגיב מוזר והיה "בורח" שמאלה בנסיעה ישרה).

מיד לאחר התיקון הבחנתי שיש רעשים של נקישה אחת בכל סיבוב.

כשבדקתי את זה ע"י משחק בהגה ימינה-שמאלה בזמן עצירה, הרגשתי שיש חופש בהגה.

פניתי למוסך לגבי זה, והם אמרו שאכן היה חופש בתפוח החיצוני והם חיזקו את זה על המקום, ויש גם בלאי טבעי בתפוח הפנימי (אני מקווה שאני זוכר נכון את המונחים הטכנים), אבל עדיין דיי נשארה ההרגשה של החופש.

כששאלתי אותם אם דבר כזה עובר טסט? הם ענו לי - ברור שלא.

אז איך זה שהרכב עבר טסט לפני חודש? לא היתה להם תשובה והם הפנו אותי לשמאי.

השמאי היה אדיב, פתח את התיק, הסתכל על הצילומים והסביר לי שזה לא יכול להיות קשור לתאונה.

גם לו לא היה הסבר איך הרכב עבר טסט.

אני חושב שאם אני אלחץ הוא כן יבדוק את הרכב שוב.

השאלה היא האם יתכן מצב כזה שהבלאי פתאום מופיע?

האם יכול להיות לזה קשר לתאונה?

הרקע שלי לא מתחום הרכב, אבל בתור בן אדם ריאלי אני לא יכול שלא לקשר בין התאונה לבין תקלה שהחלו מיד לאחריה!

פורסם

אני רואה שהשאלות שלי לא פשוטות או לא מובנות, אז אני אתמצט אותן:

1. האם יתכן שלא יהיה חופש בהגה ברמה שהוא יעבור טסט בהצלחה, ולאחר חודש ללא סיבה מיוחדת יתחיל חופש בהגה?

2. האם יתכן שבעקבות תאונה שנדרש לעשות כיוון פרונט בגללה - יווצר חופש בהגה?

• תוכן חדש...