Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בחור בן 24 מחפש רכב לנסיעות עירוניות בעיקר רציתי לשאול על פיאט 60 כוחות סוס ידני האם היא סוחבת עליות של חיפה עם מזגן? אני מעדיף ת'80 כוחות סוס ידני אבל ממש קשה למצוא אחת ודיי נמאס לי לחפש

ועוד שאלה כמה עולה בערך התקלה הידועה בהגה של הפיאט?

פורסם

ברור שתעלה,רק תיקח בחשבון שזה לא היה במהירות גבוהה כמו משפחתית אך כמובן לא 40 קמ"ש.

לגבי עלות:

httphttp://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6074://

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהלן, יש לי אחת כזו משהו כמו חצי שנה,

האוטו לא חזק או מטוס או כל תיאור אחר, אבל בהחלט מספק, אני גר בירושלים עם אותם עליות כמו בחיפה בערך, יצאתי הרבה פעמים מהעיר גם עם רכב מלא והאוטו סחב לא רע,

בנוגע לבעיה של ההגה כוח האמת אין לי מושג לא נתקלתי בזה אף פעם.

פורסם

אני חושב שאתה יכול לבדוק את זה בקלות . תעלה למקום הכי גבוהה בחיפה ותחפש שם פונטו ספייס ואז תדע שכן .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

אני חיפאי, ופונטו ספייס תמצא רק אצל אנשים שגרים בבת גלים, הם ירדו מהכרמל ולא הצליחו לעלות אז החליטו לעבור לשם.:roll:

כל דבר עולה עליות, קורקינט על מנוע עולה את פרויד, הכל שאלה של מהירות, אז כן הספייס תעלה ועם ידנית ואתה שולט בתיבה אז גם בקצב מהיר יחסית, לא צריך מוסטנג בשביל להגיע לכרמל.

פורסם

מנסיון על פיאט פונטו אקטואל, הרכב עולה יפה מאוד את העליות,

כמובן שלא יטוס כמו רכב עם מנוע 2000 סמ"ק, אבל עושה את שלו בכבוד.

so far so good so what

• תוכן חדש...