Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל יעיוץ בבעיה הבאה:

עברתי לא מזמן דירה ואני חייב לשים עוד ארון בדירה. מאחר וחדש + הובלה לא בא בחשבון בשלב הזה, אני מחפש יד שניה. אבל גם את היד שניה צריך איכשהו לקחת ממקום א' למקום ב' וציוד הנייד ברשותי מסתכם במשאית פורד פיאסטה.

לא ניסיתי להכניס משטח של 2.4 באוטו, אבל אני די בטוח שלא יכנס, במיוחד לאור (עוד) החלטה גאונית של מהנדסי פורד - מושב האחורי לא מתקפל.

האם אפשר לשים את משטחים הגדולים ישירות על הגג, בעזרת ריפוד כלשהו אז לקשור או שאני חייב גגון מיוחד להובלה? אם כן - כמה גגון כזה עלול לעלות? כל רעוין יצירתי יתקבל בברכה!

פורסם

גגון אוניברסלי (2 מוטות רוחב עם מתאמים למרזבים/שפת דלת) והובלת הארון מפורק לפלטות? גגון כזה עשוי לעלות כ100 שקלים למיטב ידיעתי.

Dr.SUPERCHARGER

פורסם

הפתרון הפשוט הוא להירשם לאתר אגורה ולהשתמש בעזרתו של אחד מחברי הקהילה שיש לו טנדר/משאית.

בד"כ ניתן לבצע את השינוע תמורת תשלום עלות הדלק + מנת שווארמה (אם ממש בא לך).

לחילופין, Car2Go מאפשרים לשכור יונדאי i800 לפי שעה, אולי זה עשוי לעזור.

פורסם

מצטרף למגיב שמעליי - 2.4 מ' עלול להישבר או להתעקם קשות

אם לא חיזקת אותו כמו שצריך, וזה פשוט ארוך מדי אפילו לגגון אוניברסלי.

באופן אישי הייתי משלם למובילים, עם קצת סקר שוק ומיקוח זה ייצא זול יותר

(בוודאי מבחינת עבודה וזמן).

אם זה היה 1.90 עם תוספת (יש גם ארונות כאלה), לא הייתי חושש להוביל על גגון.

עריכה:

דריש, תבורך, הוספתי למועדפים. :not_worthy:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה יכול להניח על הגגון האוניברסלי 2 מסילות (האנכים,לא המסילה התחתונה/עליונה) באורך 2.5 מטר של קירות גבס כדי להקשיח ולייצב את הפלטות, עובד כמו קסם.

קשור היטב את הכל ואל תיסע מהר.

יוסי

פורסם

אני אתן לך צורת מחשבה שונה.

לפי מה שאני מבין התקציב מוגבל מאוד,בתקציב מוגבל מאוד,גם בתור יד שניה ,הסיכוי למצוא משהו איכותי הוא אפסי.

הארונות הללו בנויים מסיבית שלרוב מחזיקים מעמד הרכבה ראשונה וזהו,פירוק והרכבה מחדש לא ממש גורמים לארונות הללו להיות יציבים במיוחד בגדלים הגדולים של 2.40.

לא יודע מה הסכום שאתה מסוגל לעמוד בו אבל הרבה פעמים בעיתוני סוף השבוע ישנם מבצעים על ארונות ואולי יתמזל מזלך לתפוס מבצע שתפור עליך.

פורסם
גגון אוניברסלי (2 מוטות רוחב עם מתאמים למרזבים/שפת דלת) והובלת הארון מפורק לפלטות? גגון כזה עשוי לעלות כ100 שקלים למיטב ידיעתי.

אכן חיפשתי - גגונים בזולים מתחילים ב150-200, כאשר יש כאלה למכוניות עם מרזבים או בלי... מה זה מרזב באוטו בכלל?

הפתרון הפשוט הוא להירשם לאתר אגורה ולהשתמש בעזרתו של אחד מחברי הקהילה שיש לו טנדר/משאית.

בד"כ ניתן לבצע את השינוע תמורת תשלום עלות הדלק + מנת שווארמה (אם ממש בא לך).

לחילופין, Car2Go מאפשרים לשכור יונדאי i800 לפי שעה, אולי זה עשוי לעזור.

אגורה זה כמו לוטו אם באמת מחפשים משו, אני מחפש ביד 2.

לגבי car2go - לא ממש רלוונטי לאיזור שלי לצערי.

תביא בחשבון שאם מדובר בארון מסיבית , לוח באורך 2.4 מטר יכול להישבר על גגון שלא תומך בכל האורך .

אלה אם מובילים בזהירות רבה.

בדר"כ הדלתות של ארונות הם די עבים, אני בספק שזה יכול להשבר בקלות. את גב הארון אפשר לקשור לדלת וכך לחזק אותו.

יש אכן סיכוי שדלת של ארון תשבר ככה?

אתה יכול להניח על הגגון האוניברסלי 2 מסילות (האנכים,לא המסילה התחתונה/עליונה) באורך 2.5 מטר של קירות גבס כדי להקשיח ולייצב את הפלטות, עובד כמו קסם.

קשור היטב את הכל ואל תיסע מהר.

יוסי

2.5 מטר של קיר גבס זה לא ממש דבר שמפשט את העניין :lol:. תודה על העצה בכל זאת.

אני אתן לך צורת מחשבה שונה.

לפי מה שאני מבין התקציב מוגבל מאוד,בתקציב מוגבל מאוד,גם בתור יד שניה ,הסיכוי למצוא משהו איכותי הוא אפסי.

הארונות הללו בנויים מסיבית שלרוב מחזיקים מעמד הרכבה ראשונה וזהו,פירוק והרכבה מחדש לא ממש גורמים לארונות הללו להיות יציבים במיוחד בגדלים הגדולים של 2.40.

לא יודע מה הסכום שאתה מסוגל לעמוד בו אבל הרבה פעמים בעיתוני סוף השבוע ישנם מבצעים על ארונות ואולי יתמזל מזלך לתפוס מבצע שתפור עליך.

התקציב שלי הוא באיזור ה300-500 ש"ח. זה בקושה מתקרב לחצי ממחיר של חדש (לא כולל הובלה והרכבה) ויותר קרוב לשליש ממחיר של חדש וזול. אני בדירה שכורה ואין לי שמץ אם הארון ימשיך איתי האלה אז הרכבה אחת זה כל מה שאני צריך ממנו...

תודה לכל מי שענה!!

פורסם
2.5 מטר של קיר גבס זה לא ממש דבר שמפשט את העניין :lol:. תודה על העצה בכל זאת.

עלם חמודות, אתה צוחק או שבאמת לא הבנת מה שהצעתי לך????

לא לשים קיר גבס אלא לקנות, לגנוב או לשאול 2 מסילות ממתכת, כאלה שמורכבות בתוך קירות גבס. הסברתי לך לקחת את המסילות האנכיות שהן חזקות בהרבה מהאופקיות.

זה פתרון נפוץ וזול מאד.

יוסי

פורסם

לפני שלוש שנים (הזמן טס כשסטודנטים...) הובלתי ארון בגובה דומה על פיג'ו 206. קניתי גגון ב-120 ש"ח (היה מבצע באוטודיפו), קשרתי לא כל כך טוב ונסעתי איתו מראש העין לבאר-שבע על הגג. שנה אחר כך, החזרתי אותו בדיוק באותה הדרך מבאר-שבע לתל-אביב.

אם אתה מאזור הדרום צור איתי קשר, יכול להיות שיש לי גגון להשאיל לך לכמה ימים. זאת אומרת, יש לי גגון על בטוח, אני פשוט לא יודע איפה הוא. זה גגון עם קבלות, שכבר הוביל ארונות בעבר :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקציב שלי הוא באיזור ה300-500 ש"ח. זה בקושה מתקרב לחצי ממחיר של חדש (לא כולל הובלה והרכבה) ויותר קרוב לשליש ממחיר של חדש וזול. אני בדירה שכורה ואין לי שמץ אם הארון ימשיך איתי האלה אז הרכבה אחת זה כל מה שאני צריך ממנו...

תודה לכל מי שענה!!

ההצעה לגבי קורות הפח של קירות הגבס על גגון אוניברסלי מנצחת גם במבחן המחיר, מחירה של קורה כזו כ20 שקלים. כך גם תישאר עם גגון אוניברסלי שיעזור לך בעתיד בהובלות נוספות ובהסעת החמות.

Dr.SUPERCHARGER

פורסם
אגורה זה כמו לוטו אם באמת מחפשים משו, אני מחפש ביד 2.

יופי. עכשיו תקרא עוד פעם מה כתבתי, לחץ על הלינק שנתתי, ותראה לי איפה מוצאים את זה ביד 2. :?

פורסם
עלם חמודות, אתה צוחק או שבאמת לא הבנת מה שהצעתי לך????

לא לשים קיר גבס אלא לקנות, לגנוב או לשאול 2 מסילות ממתכת, כאלה שמורכבות בתוך קירות גבס. הסברתי לך לקחת את המסילות האנכיות שהן חזקות בהרבה מהאופקיות.

זה פתרון נפוץ וזול מאד.

יוסי

מודה ומתוודה שלא הבנתי! עכשיו זה נשמע יותר הגיונ :-)

לפני שלוש שנים (הזמן טס כשסטודנטים...) הובלתי ארון בגובה דומה על פיג'ו 206. קניתי גגון ב-120 ש"ח (היה מבצע באוטודיפו), קשרתי לא כל כך טוב ונסעתי איתו מראש העין לבאר-שבע על הגג. שנה אחר כך, החזרתי אותו בדיוק באותה הדרך מבאר-שבע לתל-אביב.

אם אתה מאזור הדרום צור איתי קשר, יכול להיות שיש לי גגון להשאיל לך לכמה ימים. זאת אומרת, יש לי גגון על בטוח, אני פשוט לא יודע איפה הוא. זה גגון עם קבלות, שכבר הוביל ארונות בעבר :lol:

אחלה, זה בדיוק ניסיון האישי שרציתי לשמוע עליו. אני נמצא בצפון הרחוק, תודה בכל מקרה על הצעה הנדיבה!

יופי. עכשיו תקרא עוד פעם מה כתבתי, לחץ על הלינק שנתתי, ותראה לי איפה מוצאים את זה ביד 2. :?

אתה צודק, לא לחצתי על הלינק שהיה נראה לעמוד הראשי. לא ידעתי שיש אנשים שמציעים כזה שירות בחינם :shock:.

• תוכן חדש...