Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחד שמבין, כושר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שיש פה כמה שיש להם מושג ומחזקים את מה שאמרתי.

לכל אלה שמסתכלים על כל מיני אנשים שה' יודע מה הם הזריקו לעצמם ומופיעים ביוטיוב חטובים וחזקים - חבל על הזמן שלכם.

אתם רוצים ללמוד ממישהו, תלמדו מבנאדם בעל שם עולמי.

ומארק ריפטו הוא אחד כזה.

וכל מי שרוצה לייעץ לעשות תוכנית עם 12 חזרות ועם 4 תרגילים שונים לחזה, ו80 חזרות לבטן (כי רק ככה היא תגדל, לא?) ועוד 5 תרגילים ליד קידמית, מוזמן לעלות תמונה של עצמו..

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ראיתי מחקר שמוכיח את הטענה הזו (כמו שיש טענות מפגרות שלא בריא לעשות סקוואט ולרדת מתחת לגובה הברכיים, בזמן שהדרך הכי בריאה היא דווקא לעשות את זה)

בכל מקרה מספיק לעשות מתח רחב ומתח צר לסירוגין (כל אימון או שניים להחליף ביניהם)

ובנוסף BENT OVER ROW, וזה ידאג שהגב שלך יתפתח יפה מאוד.

אני רואה שיש לך ידע ונסיון רב בנושא, לגבי מתח מאחורי הראש, כל אורטופד ידע להגיד לך שברגע שהכתפיים בזווית שלילית לגוף זה קצת מסוכן.

לא חסר אנשים ביוטיוב שאפשר ללמוד מהם איך ומה לעשות,

http://www.youtube.com/user/scooby1961

http://www.youtube.com/user/strengthproject

שני אלה מתמקדים בעיקר באימונים שלא צריך בשבילהם חדר כושר.

הראשון טוב ואמין, השני קצת בדיחה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אני רואה שיש לך ידע ונסיון רב בנושא, לגבי מתח מאחורי הראש, כל אורטופד ידע להגיד לך שברגע שהכתפיים בזווית שלילית לגוף זה קצת מסוכן.

אורטופדים לא מעניינים מהסיבה הפשוטה- הם גם אומרים שזווית מסוייימת בסקוואט (כששוברים מקביל ויורדים עם התחת מתחת לגובה הברכיים) מסוכנת לברכיים, בעוד שמחקרים הוכיחו שדווקא הזווית הזו היא הנכונה והבריאה, ומשפיעה פחות על הברכיים.

אני לא אומר שבריא לעשות מתח מאחורי הראש, אמרתי שלא ראיתי מחקרים שמוכיחים את הטענה שזה לא בריא.

וציינתי שאני בכל מקרה עושה מתח לפנים ו-BENT OVER ROW

• תוכן חדש...