Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש רכב עבור ההורים שלי, הדרישות הם כאלה:

אוטומאט

חסכוני בדלק

לא זקוק לטיפול שוטף אלא פעם ב.

התקציב הוא עד 65000

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בינעירוניות (3-4 בשבוע)

כרגע יש לנו B4 שנת 2000,המטרה היא לצמצם את היקף השימוש בה(שותה המון דלק) , ככה שנסיעות משפחתיות זה איתה, ועם הקטן בעיקר נסיעות לבנאדם או שניים (אם זה משנה בבחירת הרכב...)

ועוד משהו קטן, מכיוון שההורים שלי רגילים לB4, עדיף רכב שיושב על הכביש כמו שצריך,ז"א לא ביכוון של גטס וסוופיט(לא מזלזל ולא מבקר, פשוט לא זה הכיוון)

הדגמים שבכיוון שלנו:

יונדאי I30

מאזדה 2/3

תודה רבה

פורסם

גטס וסוויפט הן בדיוק בגודל של מאזדה 2, כולן סופר מיני.

אני מתוך היכרות אמליץ על ה-I30. היו לי 2 כאלה מהעבודה ועכשיו אחת פרטית. בתקציבכם נכנסים בעיקר רכבים יוצאי ליסינג מ-2008. הרכב מאובזר סביר כבר בבסיס עם איבזור בטיחותי מלא ובקרת יציבות ומערכת שמע עם כניסת USB.

הביצועים טובים והרכב מרגיש קליל וזריז, טיפולים כל 20 אלף קילומטרים והאמינות הייתה טובה למדי. צריכת הדלק בנסיעות בין עירוניות טובה בהרבה מבעיר וזה מורגש ב-I30, ברכב הנוכחי נוסעים גם בעיר וגם מחוץ וצריכת הדלק היא סביב 11.5 ק"מ לליטר. עם הרכבים מעבודה שנסעו יותר בין עירוני הייתי מגיע ל-12 וגם 12.5 ק"מ לליטר.

בהצלחה.

פורסם

רשמת רכב קטן אך נתת רכבים משפחתים,אתה מחפש סופר מיני כמו המזדה 2,סוויפט, או משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה...כמה שאלות,

איך אתה מדרג את הרכב מבחינת טיפולים? יש בעיות ספציפיות בI30 שכדאי להתייחס אם הולכים לקנות??

עד כמה מומלץ/לא מומלץ להתעסק עם רכב שנת 2008 שהיה בליסינג?

פורסם

רכבי ליסינג לא צריך לפסול,אבל כשאתה בודק אותו,תעשה בדיקה משלך,לרוב הבדיקה שלהם תהיה כמעט מושלמת,עוד דבר רכבי ליסינג גם באים בגרסאות הלא מאובזרות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיין לא יצא לי לבצע טיפול בעצמי, לרכב שקניתי היו 22 אלף קילומטרים והוא בן שנתיים בקרוב, הוא עבר טיפול אחד אחרי שנה ואני מתלבט אם לעשות שוב את השני אחרי שנה.

בעיקרון מרווח הטיפולים הוא או שנה או 20 אלף קילומטרים.

לגבי בעיות ספיציפיות אני לא יודע הרכב שלי תקין מלבד צג של המערכת שנראה דהוי עקב שימוש בתרסיס "סקאי" כלשהו שרוסס על הרכב לפני שקניתי אותו.

בעיקרון אם אתה ניגש לרכוש רכב מאוחת מחברות הליסינג הגדולות לא צריכה להיות בעיה מיוחדת. נסה לבחון את הרכב כמה שיותר חפני הבדיקה ופסול מראש רכבים שנראים מוזנחים ושעברו חיים קשים. אל תסתמך על הבדיקות של חברות הליסינג ובצע בדיקה משלך במכון אחר ולא זה שחברת הליסינג מציגה את הבדיקות שלו.

פורסם

לדעתי עדיף לחפש קודם ישירות מחברת הליסינג, רכבים שהיו ליסינג בעברם וכבר עברו יד זוכים ליחס לא אוהד מקהל הרוכשים העתידי, וזה בלשון המעטה.

אם לא ימצא רכב בחברת ליסינג אז תעבור לחיפוש של ליסינג לשעבר מאדם פרטי.

פורסם

מחזקת, בהחלט ישנם הרבה רכבי ליסינג שמורים מאד, שראו בעיקר חניונים תת קרקעיים :lol:

כלי רכב מומלצים, עם צריכת דלק סבירה: פורד פוקוס 2008, מאזדה 3 - 2008, יונדאי i30 - מיצובישי לנסר - 2009

כלי רכב גבוליים מבחינת תקציב: סיטרואן C4

ענת מאוויס

לדעתי עדיף לחפש קודם ישירות מחברת הליסינג, רכבים שהיו ליסינג בעברם וכבר עברו יד זוכים ליחס לא אוהד מקהל הרוכשים העתידי, וזה בלשון המעטה.

אם לא ימצא רכב בחברת ליסינג אז תעבור לחיפוש של ליסינג לשעבר מאדם פרטי.

• תוכן חדש...