Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לקנות רכב מודל 2008

מאחר ושתיהן מכוניות תאומות, מדוע יש הבדל של כ 10,000 שקל ביניהן?

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית יונדאי I30

פורסם

אפקט העדר של השוק הישראלי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מי יקרה יותר הסיד?

הן אחריות לפלטפורמה, הסיד מעוצבת יותר לדעתי וקצת יותר חדשה

I30 יותר יקרה. נכון להיום לוי יצחק שומר טוב מאוד על המחירון של יונדאי ולא כל כך על מחירון של קיה. לדעתי, קיה היום עושה רכבים ממש טובים.

לי אישית, יש את הקיה סיד 2011 ששונה מבפנים ומבחוץ מדגם 2008. אני מרוצה ממנה.

פורסם
I30 יותר יקרה. נכון להיום לוי יצחק שומר טוב מאוד על המחירון של יונדאי ולא כל כך על מחירון של קיה. לדעתי, קיה היום עושה רכבים ממש טובים.

לי אישית, יש את הקיה סיד 2011 ששונה מבפנים ומבחוץ מדגם 2008. אני מרוצה ממנה.

אני גם הייתי בוחר בסיד

פורסם

אני גם הייתי מעדיף את הקיה.. הבעיה שאין הרבה (כמעט אין) מבחר בלוחות הרכב

לעומת הi30 שיש ממש מבחר גדול

פורסם

אני יכול להעיד בתור אחד שיש לו סיד 2008 שמדובר במכונית די חזקה יחסית לסגמנט (עקיפות ללא מאמץ) אני חושב שפער של 10K לא שווה את זה שזו אגב אותה התלבטות שהייתה לנו כשאנחנו קנינו אותה ולפי דעתי דווקא היונדאי יותר מאובזרת יש בה כניסה לאייפוד וUSB שאין בסיד בגרסאות הבסיסיות. הרכבים בגדול די זהים, הסיד יותר יפה ;)

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
אני חושב שפער של 10K לא שווה את זה שזו אגב אותה התלבטות שהייתה לנו כשאנחנו קנינו אותה ולפי דעתי דווקא היונדאי יותר מאובזרת יש בה כניסה לאייפוד וUSB שאין בסיד בגרסאות הבסיסיות ;)

קצת התבלבלתי...

אתה קנית את הסיד, אבל ממליץ על היונדאי?

פורסם

לדעתי ההפרש במחיר ילך ויקטן עם חלוף השנים = אין מניעה ללכת על הסיד

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה רק מראה עד כמה דבילי המחירון של לוי יצחק.

הסיד וה I30 זה אותו רכב, בפועל.

אישית אני מעדיף את הסיד, נראית טוב יותר, תא הנוסעים מעוצב יותר לטעמי, והמושבים נוחים יותר.

פורסם

קנינו את הסיד ובין שתי המכוניות האלה במצב הנתון הזה הייתי מעדיף את הסיד, בסה''כ ציינתי שהיונדאי טיפה יותר מאובזרת אבל לא בצורה משמעותית וזה לא משהו ששווה הפרש של 10K ש''ח בין שתי מכוניות די זהות. אגב הסיד טיפה יותר נוקשה כדאי לקרוא מבחנים משווים.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
זה רק מראה עד כמה דבילי המחירון של לוי יצחק.

הסיד וה I30 זה אותו רכב, בפועל.

אישית אני מעדיף את הסיד, נראית טוב יותר, תא הנוסעים מעוצב יותר לטעמי, והמושבים נוחים יותר.

אני מסכים איתך. כמו שכתבתי קודם לי יש סיד (דגם חדש) כבר 8 חודשים ובנתיים אני מרוצה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
יונדאי לא מומלצת, מנסיון, לא יודע לגבי הסיד...

לפני שהבורות תמשיך לחגוג, למי שלרגע טעה קיה שייכת ליונדאי. הסיד וה-i30 זה בעצם אותו הרכב. ההבדל יכול להתבטא בסה"כ בעיצוב פנים-חוץ ובאבזור.

• תוכן חדש...