Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רמת האבטחה של סקייפ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טובה יותר משל מטוס

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=396721

אין סכנת מוות בשימוש בסקייפ.

ממה אתה חושש מהאזנות?

אפשרי בכמה רמות, מישהו שם אצלך או בצד השני תוכנת ריגול, יחסית אופציה קלה ופשוטה

איש באמצע שמיירט את השיחה, אפשרי אבל נדיר ומסובך, כל כך הרבה תעבורה ודווקא את זה ליירט, מעדפים ליירט ססמאות וכרטיסי אשראי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ליירט באמצע תחבורה של סקייפ? בהצלחה עם זה - זה לא איזה חיבור TCP שמתנהג יפה ומוצפן קלות.

זו אחת התוכנות היותר מאובטחות וחכמות מבחינת התנהגות.

כמו שציינת אבל - הדרך הפשוטה היא משהו ששם תוכנת ריגול אצלך או אצל הצד השני על המחשב שלא קשורה לסקייפ.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ליירט באמצע תחבורה של סקייפ? בהצלחה עם זה - זה לא איזה חיבור TCP שמתנהג יפה ומוצפן קלות.

זו אחת התוכנות היותר מאובטחות וחכמות מבחינת התנהגות.

כמו שציינת אבל - הדרך הפשוטה היא משהו ששם תוכנת ריגול אצלך או אצל הצד השני על המחשב שלא קשורה לסקייפ.

ועדיין אם אתה יושב ומקשיב לכל התעבורה שיוצאת מכתובת ip מסויימת אתה יכול ליירט מספיק פאקטים להרכבה של מה שבא לך, השיחה מפורקת ומקודדת אבל לא מוצפנת וזה אפשרי להרכבה אפילו ברמת מחשב בייתי, יש למספיק ממשלות יכולות האזנה לסקייפ ברמת ספק האינטרנט כולל מקומות כמו סין מחד וארהב מנגד אלה יתרצו את ההאזנות כשמירה על ערכי הממשל ואלה כהגננה מפני טרור בשורה הסופית - אין פרטיות מובטחת

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

טוב נשברתי!

למה אני צריך שהשיחה בסקייפ תהיה בכלל מאובטחת?

שלא יראו אותי? יראו יבהלו!

שלא יראו את אמא שלי? יבהלו עוד יותר!!

הא, שלא יגלו באמת מי הפליל את רוג׳ר ראביט?

זה לא שעולם הפשע זנח את פלאפוניו ועבר לסקייפ, נכון?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
השיחה מפורקת ומקודדת אבל לא מוצפנת

לא נכון.

הפרוטוקול של סקייפ מקודד הכל ברמה של AES256:

https://support.skype.com/en-us/faq/FA31/Does-Skype-use-encryption

שכמו כל דבר בעולם - שביר, אבל הכח החישובי שדרוש מאחורי זה הוא די רציני.

ברור שלממשלות הגדולות יש - אבל הוא כנראה ממוקד יותר לכיוון פשיעה וטרור רציניים ואיסוף מודיעין.

לוטוס - לגבי ההאזנות - אשמח לקרא על זה, תוכל לצרף לינק לזה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

OK, אם שיחה עוברת ערבול AES256 אני חוזר בי, אכן צריך כוח חישוב גדול יותר מסתם לחבר את כל התעבורה עם מחשב שולחני ולשמוע את זה.

הנה למדתי משהו היום :-)

תודה על התיקון.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...