Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב וחג שמח.

ברשותי ניסן אלמרה 2003, עוד מאז שהרכב נקנה הרגשתי דפיקות מאזור הבגז' (חבטות של עץ) הכיוון הוא מהגלגל אחורי ימני, בנוסף אין בכלל הרגשה של רכות בנסיע, בורות קטנים או באמפרים, כל חור קטן בכביש מורגש.

כאשר אני לוחץ בפינה של הרכב באזור של הגלגל אחורי הרכב מתנדנד ואל עולה ישר, האם זה בוודאות בולם? אולי קפיץ לא תקין? או כרית?

ממה שראיתי זה שאין נזילות משום בולם.

איך אני יודע בוודאות מה צריך להחליף/ לסדר?

תודה רבה.

פורסם

זה לא חייב להיות הבולם.

תתחיל מבדיקה פשוטה של מטען רופף בתא המטען או כלי עבודה וגלגל חלופי רופפים.

אם תקין, שלב ראשון מרימים רכב ובודקים האם כל הברגים של המתלה מחוזקים.

פורסם

ערב טוב!

אין שום דבר רופף בתא המטען, כבר בדקתי את זה, כמו כן יש גם צליל של חיכוך כאשר עולים על באמפר או שמבצעים פניה.

בנוסף השבוע ירדתי לאילת עם הרכב, כאשר ברכב היינו 5 אנשים והתא מטען היה מלא ממש (אפילו מקק לא היה ניתן כבר להכניס) וגם היה ציוד כמו שמיכות וכריות מתחת לישבנם של הנוסעים מאחור.

כרגע כאשר חזרתי מהליכה בחוץ אני שם לב מרחוק שהרכב נמצא בשיפוע, תחילה חשבתי שיש פאנצ'ר בגלגל, כאשר התקרבתי ראיתי שלא, אבל רואים בבירור שהצד השמאלי של הרכב נמוך מהצד הימיני, בבדיקה עם מטר רואים שהרכב נמוך בצידו הימיני ב-ס"מ אחד.

הבדיקה נעשתה כך: לקחתי גובה מהקאנט הכי צמוד לגלגל האחורי ימני ושמאלי וגובה מהקאנט שצמוד לגלגל הקדמי הימני והשמאלי.

כמובן שבדקתי לא רק במקום שהרכב חנה, נסעתי עוד כמה מטרים למקום שהיה ניראה לי הכי ישר, גם שם התוצאות היו זהות!

מאיפה עלי להתחיל לבדוק?

תודה רבה!

פורסם

יש לך צליל מתכתי של נגיעה של מתכת במתכת?

יש לך תחושה של "החלקה" של הזנב בסיבובים, או סתם חוסר יציבות?

אם כן זה כנראה הבולמים. בכל מקרה מומלץ להכנס למוסך לבדיקה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

החלפתי צמיגים לפני שבוע, מאז אין שום החלקות או אי יציבות, הרעש של הנקישה הוא לא מתחתי, כאילו עץ דופק על עץ, אבל עכשיו יש יותר רעש של חיכוך של קפיץ. (זה כזה קקקחחחחחחקקק קקקחחחחקקקקקק) מצטער אבל אני לא יודע איך לבטא את זה יותר טוב.

• תוכן חדש...