Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סיטרואן c3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב מבורך!

מנוע דיזל 1400 שנת 2003, מהי רמת הנוחות והאמינות? אני בעיקרון מחפש רכב חסכוני וקטן עד סכום 18K ואולי זה עונה לציפיות שלי...

פורסם

זהו אחד הרכבים היותר חיסכוניים שהיו בשנתונים האלה.

הנוחות לא רעה, אבל אל תצפה למשהו יוצא דופן - זה לא מגאן או 307.

האמינות בסך הכל סבירה - אבל כאן יש בעיה משותפת לכל רכבי דיזל ישנים, קילומטראז' אסטרונומי לרוב הרכבים.

גם אם רכב כזה נסע 30 אלף ק"מ בשנה (לא הרבה בשביל רכב דיזל), עכשיו יש עליו מעל 200 אלף ק"מ.

וכאן מתחילות הוצאות רציניות - טורבו, משאבת הזרקה, אלטרנטור ועוד..

אם אתה נוסע מעל 30 אלף בשנה ובמזל גדול מצאת C3 טורבו דיזל עם קילומטראז' נמוך מ 200 אלף (אמיתי, מתועד בקבלות מהטיפולים), אפשר להכנס להרפתקה הזאת.

אם לא מצאת (שזה כנראה מה שיקרה), תחפש פונטו, פולו, קליאו, 206 ידנית שמורה - כאו יש יותר סיכויים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיקרון, 206 ו C3 בנזין זה אותו הרכב.

אבל אתה שאלת על C3 דיזל, שזה סיפור שונה לגמרי,

ואמינותו תלויה במצב הרכב, קילומטראז' ואופן הטיפול בשני הקודמות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה לנו את הרכב הזה 7 שנים ומכרנו אותו לפני חצי שנה.

היינו מאוד מרוצים ממנו, עם זאת כמו כל סיטרואן הוא לא ראה הרבה מוסך אבל כשראה זה היה יקר.

קשה מאוד למצוא את הרכב ויש לו ביקוש גבוהה, אנחנו מכרנו בכמה אלפים מעל המחירון תוך פחות מיום.

לגבי צריכת דלק, 1-22-25, 600-750 ק"מ למיכל - פשוט כיף

:king:

פורסם

גם אני חיפשתי להורים שלי אחת כזו לפני כשנתיים. מהניסיון שלי (וראיתי לא מעט רכבים כאלה מכל קצוות הארץ) אתה צריך לקחת בחשבון שהרבה מהם היו רכבי חברה/השכרה בעברם והיחס שהרכבים האלה קיבלו הוא יחס של טנדר עבודה. אני במשך חודשיים וחצי לא הצלחתי למצוא רכב אחד שהיה ראוי אפילו לקחת לבדיקה :evil: . כולם היו עם פלסטיקה שבורה/תא נוסעים מטונף בכל טוב/מסוחרים שהתגלו וכו'. אנחנו בסוף "התפשרנו" על C3 1.4 בנזין ידנית ומאוד מרוצים ממנה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...