Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כשאני שומע את השם 'שי אהובי' אני מייד חושב/נזכר במוסטנג מאך 1 אדומה במצב פנימי וחיצוני כמו חדש?

פורסם

hogi בוקר טוב

כי זה שי אהובי

הבחור תמיד אהב מכוניות עם שרירים

עד היום כשאתה תופס אותו במצב רוח טוב הוא פותח בסיפור (שאני אישית שמעתי כבר 3265 פעמים :-)) על קורותיו עם המוסטאנג המדוברת :wink:

יום טוב

דרור

פורסם

יצא לי לראות את הרכב היום רכב מדהים ובמצב נדיר מקורי לחלוטין ומי שחשב ששי הולך להפוך אותו לרכב מצועצע פשוט לא מכיר את שי אהובי הבחור עם זיק בעניים כמו ילד ומבין קצת במכוניות אני חושב שאנחנו הולכים לקבל את אחת המכוניות היותר מקוריות מיוחדות ויפות שיש בארץ .

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

בוקר טוב

עדכון אחרון מהשטח : הרכב יצא לצביעה

אנחנו מחזיקים אצבעות שהוא יגיע כמו שאנחנו מצפים שהוא יגיע חזרה

אני מקווה להעלות תמונות של ה Z CAR ברגע שתחזור מהצביעה

אשמח לעזרה והכוונה בנושא סלון הרכב כגון :

המלצות על בעלי מקצוע והמלצות על סוג החומרים וגם המלצות על צבעי הפנים יתקבלו בשמחה

כמו כן אם מישהוא מכיר אתר טוב כדי להזמין חלקי סלון (בפרט רצפה פנימית ושטיחים) ל 280 באינטרנט

תודה מראש

המשך שבוע נפלא וחג שמח

דרור ושי

פורסם

אשמח לעזרה והכוונה בנושא סלון הרכב כגון :

המלצות על בעלי מקצוע והמלצות על סוג החומרים וגם המלצות על צבעי הפנים יתקבלו בשמחה

כמו כן אם מישהוא מכיר אתר טוב כדי להזמין חלקי סלון (בפרט רצפה פנימית ושטיחים) ל 280 באינטרנט

תודה מראש

המשך שבוע נפלא וחג שמח

דרור ושי

תנסה באתר -

http://www.zcarsource.com/

או איפה שאני תמיד הזמנתי .. ( דרך אגב יש בשקית קטלוג שלהם )

http://www.blackdragonauto.com/

בהצלחה.

• תוכן חדש...