Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם גמר חתימה טובה ושבוע טוב

אני שמח לבשר לכל חברי הפורום שלאחר חיפושים בלתי נלאים ומאמצים אדירים וקדחתניים בארץ ובעולם של למעלה משנה מצאנו סוף סוף את היהלום שבכתר מבחינתינו

סוג של חלום שמתגשם

מדובר מרכב מסוג "DATSUN 280Z" שנת 1978

הרכב הגיע מארה"ב כרכב יד ראשונה ונושא עליו בגאוה 61500 מייל (שזה בקירוב כ 100.000 ק"מ)

כל מכלולי הרכב מקוריים

וכרגע אנחנו עוסקים בפרוייקט הצביעה של הרכב

כמובן (כמו בכל פרוייקט של "אהובי שי מרכז הרכב בע"מ) שהוקם צוות חשיבה שכולל אותי (דרור) דודי פליק ושי אהובי

כמו שחלק מכם יודעים ומכירים אותנו (היי אדי לאנוס :lol:) אין ישיבת החלטה שלא נגמרת בצעקות וכשהסאה כבר גדושה אהובי שי סוגר את הויכוח בהחלטה הראשונה שעולה על מוחו :wink:

כרגע ההחלטה היא לצבוע את הרכב בצבע המקורי שהוא היה (סוג של כחול כמו שאתם רואים)

אציין שההחלטה עברה ברוב זעום של קולות ורק בגלל התעקשותי שלא לשנות צבע עקב רצון עז מצד אחד של שמירה על מקוריות ומצד שני פחד עצום מהתוצאה שעלולה להיות בהחלפת צבע לא מושלמת במיליון אחוז

אשמח לשמוע את דעתכם על שלבי התפתחות הפרוייקט

בעיקר את דעתכם על הרכבת סאונד או לא

ואם כן אז מה האפשרויות של מערכת הסאונד לפי ראות עיניכם (כמובן שתוך שמירה על כמה שיותר מקוריות)

אני אישית כבר הרמתי אצבע נגד שינוי במערכת הסאונד ברכב

אבל אני רק 33% (ללא זכות הווטו שיש רק לאהובי שי :lol:) וקולי נתון בהחלט לשינוי

הרכב נמצא בתהליכי פירוק לקראת צביעה ותמונות לאחר ובמהלך פירוק יעלו בהקדם

תודה מראש על כל תגובה והצעה

אני אשתדל לענות לכולם

שבוע טוב

דרור

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=259701&stc=1&thumb=1&d=1318151732 attachment.php?attachmentid=259702&stc=1&thumb=1&d=1318151732 attachment.php?attachmentid=259703&stc=1&thumb=1&d=1318151732 attachment.php?attachmentid=259704&stc=1&thumb=1&d=1318151732

attachment.php?attachmentid=259705&stc=1&thumb=1&d=1318151732 attachment.php?attachmentid=259706&stc=1&thumb=1&d=1318151732 attachment.php?attachmentid=259707&stc=1&thumb=1&d=1318151732 attachment.php?attachmentid=259708&stc=1&thumb=1&d=1318151732

פורסם

אני באמת שלא מכיר אתכם, מאחל לכם מזל טוב, ומקווה לטוב (טוב=מקורי היכן שניתן)

אבל אם אתם חברה שרוצה שזה יהיה רכב ההדגמה שלה (אודיו ותוספות?), הלך על האוטו הזה וחבל.

אחרי 32 רמקולים ו 10 קרוס אוברים, וספויילר 3 קומות מאחור, עם צבע סגול זוהר מטאלי מתחלף לכתום בפרונט, אפשר יהיה לשלוח אותו ישר להרלם שם הוא יתמזג טוב.

תעשו טובה ולכל הצעה כזאת "תוציעו שורש ותחלקו בשלוש" (כלומר שישאר מקורי איפה שניתן).

מקווה שיהיה טוב, רכב מדהים, ובהצלחה.

פורסם

היי ערן (erand70)

אנחנו בהחלט חברה של אודיו ואנחנו גאים בציוד שאנחנו מייבאים בתחום האודיו לרכב

אין לזה שום קשר לרכב המדובר

הייתי בטוח שזה יהייה מובן שהרכב הזה בשום אופן לא הולך ל"היתפר" לצרכי הצגת סאונד

במידה וזו הייתה המטרה אז היינו כבר "משחיתים" ו"מתעללים" ברכב ללא בקשת רעיונות מחברי הפורומים הנכבדים

אני רוצה לחדד את הנקודה ששמירת האוריג"ינלטי של הרכב היא בראש מעינינו וזה כלל בלתי יעבור בשיפוץ הקל המתבצע

ובכלל אין צורך ביותר משיפוץ קל חיצוני וסלון חדש ברכב

אבל נשמח לרעיונות של ביצוע עבודת סאונד ברכב יחד עם ההגבלה של שמירת אורגינליות הרכב

מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר

אשמח לתגובות גם בנושא השיפוץ הפנימי של הסלון של הרכב

תודה

דרור

פורסם

אני מאוד שמח שכך.

לדעתי ריפוד הדלתות והמושבים בצבע בהיר יפה מאוד וגם נראים טוב ולא הייתי משנה,

אבל הדשבורד והקונסולה קצת שחורים מדי ביחס אליהם, והייתי מכניס צבע קרם/בז/לבן לאזור,

לדוגמא-פנל המיזוג, שק ידית הילוכים, רקע לשעונים (בטח יש קיט מקצועי לזה), רדיו.

עוד משהו שמפריע בעין זה הבליטה במרכז ההגה-מה זה?

פורסם

בהצלחה.

תתחדשו ותהנו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בשביל לשמור על הרכב הזה הצמדו למקוריות בצורה פדאנטית, כולל כל המדבקות

ומס' הצבע המקורי.

אם אתם רוצים גם להפגין רמת ביצוע מעולה בתחום השמע, הייתי ממליץ על התקנה

נסתרת של מערכת בסיסית טובה, מבלי לפגוע בשלמות הדיפונים הדשבורד והשולחן האחורי.

רכבים עם מערכות מפוצצות יש כמו זבל, סאונד מדהים ממערכת נסתרת ושמירה על מקוריות

מחייבת מתקין אומן, ודורשת כישורים מעולים.

אם הרכב אינו מחייב צביעה ומספיק שלייף סבון לצורך הברקה של הרכב וותרו על הצביעה

רכב כזה ככל שישחקו בו פחות עדיף!

לא כדאי לכם איזה אמריקאית/טנדר/ג'יפ האמר לצורך משחקים כאלה? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רכב יפהיפה! מגיע מזל טוב קודם כל!

אני בעיקרון לא כל כך אוהב צבע כחול בהיר על כלי רכב (תמיד מזכיר לי את הטנקים של צבאות ערב שהיו צבועים בכזה צבע, יש כמה במוזיאון בלטרון).

אבל כאן אני חייב לחזק את ידיך! הכחול משתלב יפה ולא "בולע" את הקווים היפים של הדאטסאן.

הנה דוגמא מהרשת:

3566870012_eecd6eee4e.jpg

בקשר לסאונד, במחילה מטהרני ה- 100% מקוריות, אני חושב שיש שוק לשלוב של מערכות סאונד מודרניות ברכבי אספנות, במיוחד אם המראה הסופי הוא נאה ונקי ולא עם אורות מנצנצים. דוגמא טובה היא חברת Retro Sound שמייצרת מערכות שנראות מקוריות מבחוץ, ומכילות רכיבים מודרניים. הרוב יסכימו שעדיפה מערכת כזו על רדיו תדיראן AM... (ולא שאני מזלזל חו"ח, זה מה שיש לי בוריאנט! רשת ב' RULES!! :lol:, אם רק לא הייתי סטודנט תפרן :cry:).

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

בהחלט נשקול כל תגובה וכל עזרה

עדיין אנחנו ללא שום החלטה בנושא הסאונד

לגבי צביעת הרכב אז אין לנו ברירה כי הרכב עבר ליטוש\שפשוף חיצוני די אכזרי ואין מקום לשום שלייף סבון אלא צביעה

מצרף תמונות מפירוק והכנת הרכב לצביעה

דרור

IMG_0783.JPG

IMG_0791.JPG

IMG_0793.JPG

IMG_0789.JPG

IMG_0787.JPG

IMG_0797.JPG

IMG_0788.JPG

IMG_0796.jpg

פורסם

סליחה שאני מתערב ,אתם צריכים למכור ורכב הדגמה הוא רכב הדגמה ליכולות שלכם ,זה לא צריך להיות מיושן :lol: מעניין מה תיהיה התוצאה הסופית ויותר חשוב זה האם הוא יעבור טסט :twisted:

בהצלחה

פורסם

bubens זה בסדר שאתה מתערב ומטרת השרשור היא שיתערבו כמה שיותר

אני מקווה שלא טעיתי או הטעיתי אבל אני לא כתבתי ובטח שאין לי כוונה להפוך את הרכב לרכב הדגמה

רכב הדגמה עשינו כבר עם רכב מסוג רנו מגאן קופה

אני אדבר עם המנהלים שיעלו שוב את השרשור הזה לאויר

הדטסון היא לטובת האוסף הפרטי של אהובי שי שמפנטז עליו די הרבה זמן

וכמובן שעל הדרך נשתדל לעשות את הריסטוריישן בצורה המכבדת והטובה ביותר האפשרית

שוב אני חוזר בשמירה מקסימלית על מקוריות כל פרטי הרכב

דרור

פורסם

אם אין תוכניות אוודיו מרחיקות לכת אז למה נפתח שרשור זהה בפורום אודיו.

בעצם בלי קשר לאודיו, למה לנהל שרשור זהה בשני פורומים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira צודק בקביעתך שאין תוכניות מרחיקות לכת בבניות מסובכות בנושא האודיו

האודיו הוא לא המטרה

הרכב הוא למטרות אישיות ולא להדגמת אודיו

למרות שבסוף אני משוכנע שמשהו כן יתבצע בתחום האודיו

אבל אם תשים לב השרשור השני נמצא בפורום ספונסרים ולא בפורום אודיו רגיל, ואני חושב ששם יתקבלו רעיונות יותר יצירתיים מחברי פורום האודיו שמכירים את האופרציה שלנו המון זמן

ובפורום האספנות אני מקווה לקבל רעיונות ביצוע לסלון הרכב וגם קצת חיזוקים ופרגונים יתקבלו בברכה :-)

תודה

דרור

• תוכן חדש...