Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פאביה חדשה בת 49 קילומטרים בדיוק אשר מצויידת באיתוראן SAVE.

כבר בנסיעה הראשונה הבחנתי ברעש סטטי, מין "BZZZZT" כזה שבוקע מכיוון לוח המכוונים, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות בהתחלה (התלהבות מאוטו חדש, וזה) אבל התפתח סימפטום נוסף ביומיים האחרונים;

כל פעם שאני מתניע את הרכב, ומדי פעם גם תוך כדי נסיעה, הSAVE מחליט שאני גונב את האוטו ומתקשרים אלי מאיתוראן.

מאחר ועכשיו שבת-מנוחה, ואין לי רצון\סבלנות לנסוע למוסך סקודה בנתניה ולבזבז שם חצי יום על זה שיפרקו לי את האוטו החלטתי שאני אנסה לפתור את זה לבד בחצר (אם אפשר, כמובן).

איפה הנקודות חיבור של החרא הזה לרכב עצמו?

יש רעיון איפה להתחיל לחפש את הקצר הזה?

או לעזוב את זה בשקט ולבזבז חצי יום במוסך ולתת להם לשבור את הראש?

דעתכם, בבקשה.

תודה וגמר חתימה טובה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אכן, "רדיו מילאנו בונדד" מתקין מורשה איתוראן.

מתכון לצרות (כנראה), אני יודע :-(

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אכן, "רדיו מילאנו בונדד" מתקין מורשה איתוראן.

מתכון לצרות (כנראה), אני יודע :-(

אכן, החבר'ה ב-בבונד לא עונים לכינוי "מתקינים" אלא "נזקים".

גש עם הרכב לבית רדיו-מילאנו (ר"ג / ב"ב) וששם ידאגו לטפל בבעיה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המשדר מחובר בסוג של פתיל למחשב הרכב, כנראה ישנם התרעות של ניתוק מהמחשב או ניתוק מתח בגלל התקנה לא תקינה.

לא מציע לך לגעת בזה כי אחרת יורידו מעצמם את האחריות. אין טעם שתחזור לבונדד, הם לא מבצעים שם תיקונים.

גם אין טעם לגשת למוסך, גש לאחת התחנות המורשות של איתוראן.

אגב סתם בשביל הידע, המשדר הזה הוא בדיחה ותו. לא הוא מתריע אך ורק כאשר יש ניתוק ממחשב או מהמתח ורק אז מבצעים מעקב אחר הרכב, מה גם שבד''כ מרכיבים משדר רדיו, טכנולוגיה ישנה ומיושנת. סתם חרטא בשביל הביטוח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נו התחיל הבלאגן ? העיקר לקשקש על ההתקנה של חלונות בקורסה .

עריכה :

המלצה אל תיגע בכלום שלא יאשימו אותך שגרמת נזק חברים מרדיו מילאנו גם מחוברים כאן לפורום .

פורסם

אני אולי לא בדיוק הבנתי את הכותרת, אבל אם יש רעש של קצר, אני הייתי מנתק מצבר וגורר את האוטו.

זה יכול להתחיל בנזק קל (שריפת מחשבים , לוח שעונים וכו'), וכלה בשריפת הרכב ורכבים שחונים בסמוך.

פורסם

כמה טוב להיות עובד מדינה ולא להתעסק עם כל הקודניות/איתוראנים למיניהם.

שבוע טוב

ואכן , חברת "רדיו מ****" שווים לכפרות

Golf 2008 MK5

פורסם

לא יכולת לבטח בחברה שלא דורשת איתוראן ושאר שטויות בסגנון?...

ואכן רדיו מילאנו עושים עבודה על הפנים, אני יצאתי בזול (רק חור למזכרת על הדשבורד), בינתיים הכל עובד (טפו טפו טפו). מצטרף לספי - אל תתעסק עם זה וסע למוסך.

פורסם

שכנעתם, צודקים. רכב חדש אין טעם להוציא ערכת כלים.

מה שכן את כל הנסיעות בשביל התיקונים מחדרה אני ממש לא הולך לעשות עצמאית, אין לי לא את הזמן ולא הסבלנות לזה.

נראה מחר מה יציעו לעשות בצ'מפיון.

פורסם

עדכון חם מהשטח;

היום על הבוקר קיבלתי שיחת טלפון מרדיו מילאנו,

מסתבר שצדקתי והרעש הסטטי הזה הוא מחיבור לקוי, ואיתוראן הודיעו לרדיו מילאנו שיש לתקן את זה.

בהתחלה הם ניסו לשכנע אותי שאין שום דרך ואני חייב להגיע לרמת גן בשביל שיתקנו את זה.

אך אחרי כמה שיחות עם צ'מפיון, שלא היו יותר מדי מרוצים מההתנגדות שלי לנסוע - רדיו מילאנו התקשרו והם ישלחו טכנאי שטח שיטפל בבעיה אצלי בעבודה בלי שאסע לשם.

תודה, כבר אמרתי? :-)

פורסם

אני כשהזמנתי את הפאביה שלי וידאתי עם הסוכנים שלא יבצעו עבודה ברדיו מילאנו כלל

ובאמת למה דרשו ממך איתורן? ממני דרשו רק התקנת עלוקה וזהו.

מקווה בשבילך שיתקנו כמו שצריך ולא יצוצו עוד תקלות אחרות כדי שתוכל להנות מהרכב כמו שצריך :)

פורסם

חייבים איתוראן בגלל שהפאביות נגנבות הרבה מאוד ע"י בני עם שוחר שלום.

לא כמו אוקטביה, אבל קרוב.

גם האוקטביה שלי השמורה מאוד הייתה עוברת לרשימת קורבנות השלום, אם לא שהיה עליו איתוראן.

אם כן, לא תמצא חברת ביטוח שתבטח רכב כזה במחיר סביר בלי איתוראן.

עד שהשופטים במדינה לא ישפטו למאסר שוטרים שעצרו גנבים, ולא יוציאו בזול את הנבלות האלה. עד אז איתורן מועיל. זה המצב.

פורסם
חייבים איתוראן בגלל שהפאביות נגנבות הרבה מאוד ע"י בני עם שוחר שלום.

לא כמו אוקטביה, אבל קרוב.

גם האוקטביה שלי השמורה מאוד הייתה עוברת לרשימת קורבנות השלום, אם לא שהיה עליו איתוראן.

אם כן, לא תמצא חברת ביטוח שתבטח רכב כזה במחיר סביר בלי איתוראן.

עד שהשופטים במדינה לא ישפטו למאסר שוטרים שעצרו גנבים, ולא יוציאו בזול את הנבלות האלה. עד אז איתורן מועיל. זה המצב.

ומה עם אחינו נהגי המוניות שיודעים טוב מאד לקטר באוזני הנוסעים בנוגע לבני דודינו, אבל כשצריך לא בוחלים

"להזמין" חלקי חילוף מהם, למה לא הרי את פרמיות הביטוח אנחנו משלמים בסוף.

פורסם

עוד עדכון;

הגיע היום סחבק של רדיו מילאנו, בדק מה הבעיה - חיברו את האיתוראן לא נכון (לא פירט) בגלל זה המכשיר דיווח על ניתוק מחשב רכב אינספור פעמים.

עכשיו הכל בסדר.

אבל מה, בנסיעה הביתה המשיכו הרעשים האלה כאילו כלום. מאידך לא התקשרו מאיתוראן אחרי 4 התנעות אז כנראה עכשיו הוא מחובר כמו שצריך.

אחרי החג, כנראה, חוזר למוסך שיבדקו מה מרעיש. :x:cry:

puffdani,

"רק עלוקה" מזיקה יותר מאיתוראן, בעצם מכל אמצעי המיגון - האיתוראן SAVE הכי פחות "מתחבר" לרכב, הכי פחות התעסקות מקומית.

כל שילוב של קודנית\עלוקה\כספת בסופו של דבר היה מתורגם ליותר עבודה אצל רדיו מילאנו. (ואתה כבר רואה מהשרשור הזה מה קורה כתוצאה מכך.)

בקיצור - סחבק מאוכזב.

בתור בעלים של (כל מה שיש לי בחתימה) לא שמעתי כזה זמזום\רשרוש\מה-שזה-לא-יהיה באף אחד מהרכבים שלי עד עכשיו. וזה מטריף אותי שדווקא החדש והגרמני הוא כזה.

• תוכן חדש...