Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני כבר הרבה זמן בדילמה של איזה רכב אחר לרכוש.

בגלל שברשותי סוויפט כבר 4 שנים וזה אחלה אוטו שבעולם, חשבתי אולי לרכוש אחת מנוע 1.3 הזרקה עם 3 דלתות.

בעיקרון מה שמפריע לי ברכב הנוכחי זה שהוא חלש כבר וצריך קצת יותר כוח, את זה ה1.3 פותר (עושה 0-100 ב10 שניות לא?).

דבר שני שמפריע זה שאין הגה כוח, אז חשבתי אולי להשתיל הגה כוח מ"יורו סוויפט" שהיא בעצם סוויפט הישנה רק עם כל מיני קוסמטיקה ודברים שונים.

דבר שלישי זה הטמבוני פלסטיק בצבע שחור,

מאוד הייתי רוצה לשים על הסוויפט טמבונים של יורו סוויפט כדי שהיא תהיה קצת יותר יפה מאשר רכב זקנים...

האם כל הדברים האלה אפשריים ואם כן במה זה כרוך?

הבנתי שלהחליף להגה כוח זה דיי בעייתי, במה כרוך?

האם הטמבונים יושבים בול?

אגב,

פה תוכלו לראות יורו סוויפט שעברה תהליך הפוך ממה שאני רוצה לעשות, עליה התקינו מנוע של GTI דור קודם (סוויפט 96), טמבונים של דור קודם ושאר חלקים...

משמע זה אפשרי, אבל אני רוצה לעשות בדיוק הפוך.

25042011020.jpg

25042011023.jpg

עוד תוכלו לראות פה :

http://www.teamswift.net/viewtopic.php?f=4&t=49291

(דרך אגב אחלה אתר לסוויפטים עזר לי הרבה!!!)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אין מנוע 1.3 בתצורת 3 דלתות.

אם אפשרי לשתול הגה כוח ברכב שאין בו כזה? הכל אפשרי השאלה אם תהיה מוכן להשקיע.

וטמבון זה לא בעיה להתאים, ואפילו אפשר לצבוע את המקוריים, שראיתי כז דבר שבוצע וזה יוצא יפה.

פורסם

יש מנוע 1.0 הזרקה? אם לא אז ראיתי 3 דלתות הזרקה וישר תיארתי לעצמי שזה 1.3 כי ידוע לי שאין הזרקה ל1.0 בארץ.

מקוריים? אתה בטוח שזה באמת יצא כמו טמבון פלסטיק של יורו סויפט?

מה ההבדלים בין הטמבונים הצבועים שמגיעים מהמפעל לבין השחורים?

אני חושב שהשחורים הם מפלסטיק קשיח והטמבונים הרגילים הם מחומר אחר.

ואני צריך לדעת את גודל ההשקעה וככה אני אדע אם להכנס לכל הסיפור הזה של ההגה כוח.

בעיקרון? אין לי שום בעיה לעבוד בבית לפרק ולהרכיב אני רק צריך כיוון מסויים ולמצוא יורו סוויפט בפירוקיה ;)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

במודל 94-95 הגיע מנוע 1000 עם הזרקה במרכב 3 ו 5 דלתות.

אין הבדל בין טמבונים שחורים לצבועים, מלבד הצבע (ועיצוב מעט שונה בדגמי "יורו סוויפט")

פורסם

אם כך, זה סיפור אחר לגמרי לגבי הטמבונים! :)

טוב לשמוע... רק למצוא את הקוד צבע ולשלוח לצביעה.

יש המלצות על כאלה באזור הצפון? :) נהריה, עכו, קריות וחיפה.

מה לגבי הגה כוח?

בס"ד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מעוניין, ראיתי בחיפה בשדרות ההסתדרות מול לב המפרץ סוויפט 3 דל' יחסית שמורה למכירה בצבע אדום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנוכחית היא אדומה ואלף סמ"ק, אז 3 דלתות כבר סיכמנו שהם רק אלף סמ"ק אז לא ממש בא בחשבון...

אני מחפש מנוע 1300 אם כבר :)

תודה בכל זאת !

בס"ד

פורסם

אין טמבונים צבועים מהמפעל, כל הטמבונים הגיעו בשחור פשוט אנשים בארץ צבעו אותם, ממליץ לך על הדרך לצבוע את המראות מוסיף הרבה.

פורסם

drsubaru, תודה על ההמלצה אבל אם היית קורא את ההודעה המקורית היית מבין שזה בדיוק מה שאני הולך לעשות.

אני רק רוצה לדעת אם אפשר להשתיל הגה כוח!

בס"ד

• תוכן חדש...