Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג של מורל טמפו ורדיו דיסק CLARION CZ500. רמקולים אחוריים לא מחוברים ואני מתכוון לחבר סאב של בית מתחת לכיסא כמו המדריך שפורסם פה השבוע (לא מצפה שיהיה כמו סאב אלא כהשלמה). מגבר לא בא בחשבון.

אפשרי לוותר על הקרוס של הטמפו או לשדרג אותו איכשהו כדי שהרמקולים יקבלו הספק גבוה יותר וכך גם העיוות יהיה נמוך יותר?

הזמנתי זוג קבלים כדי לשנות את נקודת החיתוך של הטוויטר, אפשר להוציא את הנגד והקבל בשביל שישמשו כHPF אבל מה אני עושה עם המידים?

שבוע טוב ושנה טובה.

פורסם

אתה לא צריך את הנגד, רק קבל.

בעיקרון אם תחבר את הטוויטרים לערוצי םהקדמיים ועל חוטי הפלוס תלחים קבל בערך המתאים ואת המידבאסים תחבר לערוצים האחוריים ותשאיר אותם מחוברים לקרוס רגיל, אפשר יהיה לקרוא לזה עבודה אקטיבית :lol: .

חח המעבר לאקטיבי הכי זול שיש. רק תוסיף סאב ואתה מסודר! :-D

ככה אתה תוכל לשלוט בעוצמה של הטוויטר בלי צורך בנגדים וLPAD ושאר ירקות, רק להזיז פייד קדימה ואחורה. 8)

הTW1 שיש לי מראים התנגדות של 4.3 שניהם, אבל זה בעמידה. אז אני מניח שקבל בין 11.6 ל12.4 MFD ייתן תוצאה טובה.

אדי??? בזמנך החופשי. :wink:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

קניתי כבל קבלים של 10 מיקרו.. נק' חיתוך יוצאת ~3800 בכל מקרה יותר טוב מהקרוס המקורי.

אם אני יחבר את הקרוס כמו שהוא בשביל המידים רק בלי הטוויטרים ההספק כולו ילך למידים נכון? (והגא'מפר על 3DB או בלי ג'אמפר אותו דבר העיקר שלא תיהיה התנגדות?)

זה הסטייל היום מקסימום תועלת במינימום כסף :D

פורסם

מקפיץ..

כמה שאלות:

1.לא צריך לבודד את הגוף של הקבל רק את הרגליים נכון?

2.איך אני משתמש בקרוס המקורי ומה אני משנה בו אם צריך כדי לגרום לו לא לחלק את המתח בין הטוויטר למיד כדי שהכל יילך למיד?

פורסם

1. מה הכוונה בלבודד את הרגליים?

2. מספיק שאתה לא מחבר טויטר לקרוס, באופן אוטומטי ההספק הולך למה שנשאר מחובר, כלומר המיד.

יש רק לודא שאין כלום מחובר במקביל ליציאה של הטויטר, כגון נגד או רכיב אחר.

מתחדשת*

פורסם

אחרי שאני מלחים את הרגליים של הקבל רגל אחת לפלוס של הטוויטר ורגל אחת ליציאה של הרדיו דיסק אני שם איזולירבנד כדי לבודד, מספיק לבודד את הרגליים או שצריך גם את הקבל עצמו? ויש משמעות למיקום של הקבל אם הוא קרוב יותר לטוויטר או ליציאה של הרדיו דיסק?

ולגבי 2 אם אני מוציא את הג׳אמפר לגמרי מהקרוס זה מספיק?

פורסם

לא יכול לערוך משום מה... עכשיו הג׳אמפר נמצא אצלי ב0DB אפשרי לחתוך את הכבלים של הטוויטר ולהשאיר אותם מחוברים (שייצא מהיציאה של הטוויטרים בקרוס רק כבלים לא מחוברים לכלום שנבודד אותם) כדי לחסוך את כל הפירוק של הדלת? כשהג׳אמפר ב0db משהו מחובר במקביל?

פורסם

אפשרי לחתוך אותם באורך שאתה צריך ולהשאיר את הקצוות מחוברים לקרוס, אבל זה יראה כאילו נסראללה בכבודו עשה לך את זה.

בקיצור אל תיהיה בן דוד ותעשה את זה כמו שדוד היה עושה את זה. :-D

הסתבכת עם עצמך לגמרי! אני לא יודע איך הגעת למצב שאתה מנסה להבין מה אתה מחבר במקביל למה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

יש רק לודא שאין כלום מחובר במקביל ליציאה של הטויטר, כגון נגד או רכיב אחר.

בקרוס עצמו הרכיבים (קבל ונגד) מחוברים תמיד בטור? או שזה תלוי בג'אמפר? אם כן אז אני לא כזה מתוסבך :D

• תוכן חדש...