Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויזה נטענת מהדואר והשימוש איתה באיביי

אלי_לוי
שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רוצה להזמין באיביי ומפחד מגניבה והזמנות באינטרנט, מה גם שהויזה שלי היא לשימוש בארץ בלבד, חבר האיר את פניי לגבי ויזה נטענת לשימוש בחו״ל אז יש לי מספר שאלות:

עלות הקנייה שלו, והאם יש עליו ריביות, דמי כרטיס או תשלום חודשי כלשהו? או שרק מחיר הקנייה שלו וזהו בלי שום קאץ׳?

זה נכון שלכרטיס אין את הפרטים האישיים שלי על גבו? כלומר הוא אנונימי?

האם יש עמלה על כל הטענה? וכמה? והאם יש מינימום הטענה?

במקרה והכנסתי 200 שקל וקניתי ב190, אז איך אני משתמש ב10 שקל? יש אפשרות למשוך בכספומט את הכסף שהטענתי? או לגהץ את הכרטיס כמו ויזה רגילה בחנות?

ועם אני מכניס 200 שקל וקונה משהו שעולה בדולרים באייבי, איך זה מתבצע? אני צריך להכניס דולרים או שזה מומר אוטומטי בדרך כלשהי?

ולגבי אייבי, איך לעזאזל משתמשים?? קראתי כל מיני מדריכים אבל אף פעם לא הבנתי,לקנות אני יודע, אבל איך בודקים אמינות של מוכר או המלצות עליו או כל דבר מלבד הקנייה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאן המידע מאתר החברה המנפיקה:

https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/Cards/special/prepaid/Pages/welcome.aspx

כנראה שיש אפשרות להפעיל חשבון PayPal באמצעותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה להזמין באיביי תעבור לכרטיס אשראי נורמלי,

זה הדבר הנכון לעשות מכל מיני סיבות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מזמין מאיביי כבר הרבה זמן בדרך הזאת.

מושלם לאנשים כמוני (שלא רוצים בכלל כרטיס אשראי), ועדיין רוצים להנות מנפלאות איביי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכרטיס נטען רק בפעם הראשונה. אין אפשרות להטעין את הכרטיס בסכום נוסף, אלא רק לרכוש כרטיס חדש.

העלות היא 20 ש"ח, כלומר, אם אתה רוצה כרטיס שיהיה טעון ב250 ש"ח, אתה צריך לשלם 270 ש"ח.

הכרטיס אינו נושא עליו שום פרטים מזהים שלך. ניתן לבצע באמצעותו רכישות בEBAY ו/או PAYPAL

היתרון של הכרטיס הוא שהוא קצוב בסכום, כלומר הסיכון שבמסירת הפרטים באינטרנט קטן יותר מכיוון שאין אפשרות למשוך ממנו אלפי שקלים כמו מכרטיס רגיל וזו הסיבה שאני מבצע את הרכישות שלי באמצעות כרטיס כזה ולא באמצעות כרטיס אשראי רגיל.

יש אפשרות לקבל כרטיס שניתן למשוך ממנו מזומן בכספומט אבל ככל שזכור לי התשלום עבורו גבוה מעט יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מזמין מאיביי כבר הרבה זמן בדרך הזאת.

מושלם לאנשים כמוני (שלא רוצים בכלל כרטיס אשראי), ועדיין רוצים להנות מנפלאות איביי.

+1

לגבי הסכום שנשאר כמו שנאמר יש אפשרות לרכוש כרטיס שאפשר להשתמש בו בכספומט אבל לפי מה שנאמר לי (לא ניסיתי) אפשר לבוא לדואר ולקבל את מה שנשאר בכרטיס הרגיל שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו שיכול ליהיות יותר רלוונטי

יש כרטיס אחר של הדואר - http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_dollar_prepaid?opendocument

כרטיס נטען גם כן, אך לא חד פעמי.

עולה 40 שקל להוציא אותו כולל טעינה ראשונה, ולאחר מכן ניתן להטעין כל פעם בעלות של 0.8% מסכום הטעינה.

במקור השתמשתי בכרטיס הזה לטיסה לחול בתור ביטחון נוסף, אבל גיליתי שהוא גם יעיל לשימוש לאתרי קניות בחול.

היתרון שהחשבון הוא במטבע חוץ, משמע כל הכסף שלך שם נספר בדולרים וכאשר אתה משלם בדולרים, אתה לא צריך לשלם את העמלת המרה.

כל זה בנוסף כמובן לכל מה שקשור לשמירה על פרטיות והגנה מגניבות, כמובן שהכרטיס גם לא קשור לשום חשבון בנק או משהו כזה, אלא על בסיס טעינה בלבד בבנק הדואר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את עמלת ההמרה אתה משלם בעת טעינת הכרטיס, אין ממנה פטור.

מה שלא מצאתי (אולי לא חפרתי מספיק באתר) הוא מה מדיניות ההמרה ממטבעות שאינם USD.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הערה קטנה (וחשובה) - עסקאות מקוונות אינן נחשבות לעסקאות בחו"ל, ולכן גם הכרטיסים שכתוב עליהם "Valid only in Israel" עובדים מצויין ב-PayPal וכנגזרת מכך ב-eBay. הדרישה היחידה כאן היא שלכרטיס יהיו 16 ספרות, ולא פחות כמו בחלק מכרטיסי האשראי המקומיים (בעיקר כרטיסי נוער).

יכול להיות שספציפית עבור הכרטיס שלך קיימת חסימה כלשהי לעסקאות מקוונות, אבל באופן כללי - כרטיס מקומי עובד ברכישות מקוונות.

למען האמת, אני לא מבין את החשש הגדול בשימוש בכרטיסי אשראי ב-PayPal. מדובר בשירות מאובטח ומוכר שהוכיח את עצמו היטב לאורך השנים. אני רואה יותר סיכון בגיהוץ כרטיס בחנות מפוקפקת מאשר דרך PayPal. ושם, אגב, אתה גם לא צריך לעשות שמיניות באוויר כדי לבטל חיוב חודשי. אתה פשוט מבטל אותו, no questions asked.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...