Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

האם יש למישהו נסיון מעשי עם צ'יפ שיפור למנוע ה-JTD של המולטיפלה? גם דיווחים על מנוע זה במכוניות אחרות - למשל מריאה - יתקבלו בברכה.

וחוץ מזה - האם יש למישהו מה לתרום לגבי סוג מסוים של צ'יפ, מחירים, המלצה על מתקין וכו' - תודה מראש !

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אחי, אתה רציני?

למה אתה צריך את זה? אתה לא תרגיש הבדל גדול... הרכב הזה לדעתי לא מיועד לשיפורים כלשהם...

דעתי... 8)

פורסם

בכל העולם שיפורי מנועי דיזל מקובל

עושים את זה בד"כ במנועים של פולסווגן ב.מ.וו ומרצדס, מעולם לא נתקלתי בשיפורים למנועי דיזל של פיאט. אולי בגלל אמינות?? אין לדעת

מה שכן מנועי טורבו דיזל מאוד קל לשפר, עם צ'יפ ואגזוז אפשר להפיק עוד כמה סוסים וכמה קג"מ מהמנוע.

ברוב המקרים מעלים קצת את הלחץ בטורבו דרך המחשב.

I don't drive fast, I fly low

• ספונסר פורום
פורסם

אני יודע גם יודע על מהות הצ'יפ והאגזוז המשופר - פעם כשיהיה הרבה זמן אספר קצת בנוסטלגיה על ההסטוריה ( כגון ה-GTI גולף הראשון בארץ ששופר ע"י OETTINGER או ה-M5 האמיתי שהיה לי שנתיים בארץ) אבל ברצינות - מי יכול להמליץ ת'כלס על מוצר מסוים ? תודה!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

צ'יפ של superchips עולה בסביבות ה-3000 ש"ח.

את גיא פרילינג ניתן להשיג בטל' 050-299254 והוא גם יוכל לתת הפניות ללקוחות שהתקינו.

השאלה היא לא מצחיקה והיא במקום, במיוחד לאור העבודה שמנוע זהה שוכן כבוד גם בחרטומה של אחת הגרסאות הפופולריות של אלפא 156 באירופה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש צ'יפ למנוע ה- JTD

זה לא צחוק, זה רציני, וזה מעניק 130 כ"ס. (כך שמעתי)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...