Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה בעבודתך החדשה.

אני מבין שלא בדקת את עניין השב"ס כפי שהמלצתי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהצלחה בעבודתך החדשה.

אני מבין שלא בדקת את עניין השב"ס כפי שהמלצתי.

דווקא בדקתי,

נרשמתי אצלהם,הם משכו את הבחינה שעשיתי למשטרה לפני 4 שנים למשטרה,מבחינת הדפ"ר {7}

מאוד מאוד מאוד קשה להתקבל לשב"ס בית מעצר ירושלים.

נקווה שיתפנה שם תקן.

הפרטים שלי כבר שם.אמרתי להם שאני מוכן לעבוד מיידית.

נחכה ונראה מה יוליד יום {הראש לישכה שם או פקידה,לא יודע מהי בכלל אמרה שזה יקח זמן.יש רשימת המתנה,הרבה רוצים לעבור מבתי כלא אחרים לבית מעצר}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
החסרונות:

אני קצת מסתכל על עצמי שקטע של,מה זה מה שאני?

זה קידום?

להיות מוכר בחנות?

את זה אני ארשום בקורות חיים?

לפחות אני לומד את רזיי ניהול מלאי המחסן הממוחשב,דבר שיכול לתת לי קרדיט בעתיד {יש חברות הייטק בהר חוצבים שרוצים מחסנאים עם תואר ראשון [?!] ונסיון במחסן ממוחשב-מעניין כמה משלמות}

זהו,

עדכונים בהמשך.

בהצלחה רבה, זה דבר ראשון.

דבר שני, לפעמים עושים מעקפים בחיים בדרך אל התפקיד או הקריירה שתמיד רצית, ולפעמים בכלל מגלים כיוונים חדשים תוך כדי תנועה.

דבר שלישי, יש הרבה אנשים שהיו מתים לעבוד בעבודה כזו ולעבוד בכלל, אז תכבד את עצמך ותהנה בעבודה. זה תפקיד מצוין כדי לשמור על כישוריך בתחום המכירה וקשרי האנוש, ללמוד כישורים חדשים כמו שאמרת נכון, ולתכנן את צעדיך לעתיד תוך כדי זה שאתה מקבל משכורת (לא רעה בכלל).

תעבוד, תהנה, תבלה ואל תרד על עצמך, החיים דינמיים מאד ואנשים טובים מוצאים את דרכם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בהצלחה ידידי!

וכל עבודה מכבדת את בעליה, ואתה אף פעם לא יודע לאן יובילו הדברים.

אני יכול להגיד לך מניסיון אישי, שהדברים מגיעים בד"כ מהמקומות הפחות צפויים,

ואם אתה עושה את מה שאתה עושה בצורה הכי טובה שאתה יכול, ואתה בנאדם,

ומכבד גם את הסובבים אליך, בסוף זה מגיע אליך בחזרה.

• אחראי פורום
פורסם

אין עבודות "סתם". ממרבית הג'ובים בשוק אפשר לקחת משהו הלאה ולמנף את עצמך.

שיהיה המון בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כל עבודה מכבדת את בעליה

זה תמיד נכון, ובנוסף, כל תחום חדש שתלמד

יעזור לך ללמוד ביתר קלות את התחום הבא.

בהצלחה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...