Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגבי נהג בוס? עם כמה קורסים יעודיים בחו"ל תוכל להתמקצע ברמה שמעטים בארץ מגיעים אליה.

עם הרקע הבטחוני שלך ואולי קצת הכשרה נוספת באמנויות לחימה שונות, השמיים הם הגבול.

מאוד מאוד רוצה.

אני הייתי עובד ליד מלון המלך דוד+מצודת דוד בירושלים.

כל פעם שהיה מגיע נאד נפוח {כמעט כל יום} הייתה מגיעה השיירה הקבוע של וולוו לימויזנה-כמה כאלה, אודי A6 או A8 ממוגנת ושאר ירקות.

כבר התחלתי להכיר שם את הנאשים. פה ושם איזה סמאל טוק, הם אמרו בפירוש,אבאל'ה, אלו עבודות אך ורק למקורבים. אין לך שום סיכוי להגיע מבחוץ אם אתה לא מכיר מישהו,שמכיר מישהו,שמכיר מישהו.

זה לא מהיום שאני רוצה לעבוד בעבודה הזאת.

לבוש יפה, מסתובב כל הזמן, נמצא עם החברה ממגדל השן, מבחינתי עבודה ליגה {עולם...}

לגבי השב"ס במגרש הרוסים, צודק. שחכתי שבאמת בית המעצר עבר לשב"ס. אני אברר אחרי החג,בלימודים היו איתי כמה שבסנ"'יקים בתפקידי מפתח.

לגבי לעבור לחברה אחרת, יש משהו שמתבשל, משהו טוב בתפקיד גבוה ונחמד, שאינני יכול לפרט כרגע.

וכאן באה השאלה, אני חתום על כך שאסור לי לעבור לחברה מתחרה 3 חודשים. מעין תקופת צינון, האם זה תקף כאשר מפטרים אותי? כי הרי החברה לא יכולה גם לפטר וגם להגיד לי תשב 3 חודש תקופת צינון, מה אני רמטכ"ל שעובר לפוליטקה?

לגבי קרמיק סיטי,בוא אני אסביר, הגעתי לקנות קרמיקה,סתם חבילה אחת, והתחלתי לשאול את זה שמולי, אמרתי לו שיש קיצוצים ואולי אפוטר ואני בודק, באמת שסתם.

הוא אומר לי כמה קיבלת,אמרתי לו עם עבודה מאומצת מבחינת השעות.כל יום 11.5-12 שעות,שישי עד 13:00 ושבת ברור שלא עובדים, הגעתי ל7-7200 נטו.

הוא צחק ואמר לי ,כאן לא תגיע לזה.

אז אמרתי טוב נו,בטח מינימום עם איזה 1000 שקל תוספת.

הוא אמר לי שהכי מעפן שלהם,מגיע ל9 נטו,הכי תותח מגיע ל12 נטו בחודש.

שעות עבודה :8:30 עד 18:00.

הוא אמר שאין מה להשקיע במכירה, הפירסום עושה את שלו, עובדה שאני באתי בגלל המחירים. והוא צודק. באתי כי ראיתי שהם מפרסמים עם מחירים נוחים. גם שמתי לב שבאים אנשים ולא צריך להשקיע יותר מדיי, אדוני זה מה יש,תבחר,ניתן לך מחיר,תוספת חיוך קטנה והופ יש מכירה.

עוד מקום עבודה,שחבר עובד בו, חשמל ישיר- חנות שמוכרת שקעים,מנורות וכו',לחשמלאים.

6 נטו בחודש.גלובלי

עובדים מ7-17:00 כל יום בלי שישי.

ז למשל,לא ידעתי שמקבלים כזאת משכורת,אני חשבתי שרוב המוכרים בחנויות האלה מקבלים מינמום פלוס מינוס שעות נוספות.

בגלל זה שאלתי, אולי יודעים על חנויות קסם כאלה שמשלמים משכורות שנראות לי הזויות שאנשים מקבלים.

תודה לכולכם על העזרה.קיבלתי גם הרבה הודעות פרטיות עם עצות טובות.

אני מאחל לכולכם חג שמח, שנה טובה, בשורות טובות ופרנסה בשפע.

נעדכן

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי לעבור לחברה אחרת, יש משהו שמתבשל, משהו טוב בתפקיד גבוה ונחמד, שאינני יכול לפרט כרגע.

וכאן באה השאלה, אני חתום על כך שאסור לי לעבור לחברה מתחרה 3 חודשים. מעין תקופת צינון, האם זה תקף כאשר מפטרים אותי? כי הרי החברה לא יכולה גם לפטר וגם להגיד לי תשב 3 חודש תקופת צינון, מה אני רמטכ"ל שעובר לפוליטקה?

שאלה איך מנוסח ההסכם והאם יש בידיך סודות מסחריים של אויס רשימת לקוחות סודית וכיו"ב וכן מתי החתימו אותך על הסעיף.

וסתם שאלה דבילית

למה בן אדם לומד לתואר ? ואח"כ הולך לעסוק במשהו לא קשור ללימודיו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אם תבדוק איזה אחוז ממסיימי תואר עוסקים בתחום הקשור למה שהם למדו, תהיה מופתע מהתוצאות.

ישנם תחומים שלא קל למצוא בהם עבודה ולכן נאלצים לפזול הצידה כדי שיהיה עם מה לשלם שכ"ד וללכת למכולת. (ולפני שאייל יקפוץ- לא מדובר רק בתואר בפילוסופיה או BA כללי).

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שאלה איך מנוסח ההסכם והאם יש בידיך סודות מסחריים של אויס רשימת לקוחות סודית וכיו"ב וכן מתי החתימו אותך על הסעיף.

זה חוזה סטנדרטי שמחתימים את כול בהתחלה,גם רשום בו שאם עוזבים בשנה הראשונה יש קנס של 1500 שקל,עקב הקורס וההשקעה שהחברה משקיעה בך {בתכלס יש באמת קורס,חודש ימים, אתה מקבל רכב צמוד,נוסע יום יום לקורס בבני ברק,כולל ארוחות,קורס שדיי מלמד את כל העסק של המערכת ושירות לקוחות.

וסתם שאלה דבילית

דבר ראשון,אהבתי וזה מאוד עניין אותי.

התחלתי ללמוד משפטים,אחרי סמסטר אחד הבנתי שזונה אני לא רוצה להיות ואני לא מסוגל ולא כיף לי להגן על אנסים\רוצחים מצד אחד ומשעמם טיכו לעבוד עם המסכנים של חוזי דירות,נפגי שכר וכו'.

מה גם שהספיק לי קורס אחד במשפט היווני לגרום לי לברוח מזה. ממש משעמם. ושלא נדבר שיש תחרות אדירה שוק, כל פרחה נרשמת לי לשערי משפט ויוצאת לי עורכת דין. יש לי הרבה כבוד לאנשים שלומדים עריכת דין.חבל שיש קומץ שמכתים את כל העסק הזה.

דבר שני, שאתה במערכת המשטרתית אתה מוקסם.

עבודה לא משעממת, תמיד משתנה ותמיד דינאמית.לא טו לך עם בן הזוג לניידת? לא נורא, מחר משמרת אחרת עם מישהו אחר.

רציתי להשאר,אבל קרה מיקרה שבו הסתבכתי עם מח"ש. עבדתי לפי הנהלים אבל עדיין הושעתי מהמשטרה.

חשבתי לחזור מיד, בל אז כבר התחלתי לעבוד במלון, וראיתי כי טוב.

משכורת יותר גבוה מהמשטרה, אין לילות,אין שבתות יש חופשים, יש חיים!

אז כבר אמרתי, התחלנו את התואר, לא נסיים?

מקסימום לא נחזור למשטרה,נציא תואר שני.

גם כך היום תואר ראשון הוא כמו תעודת בגרות בשנות ה90. הרבה אשים מוציאים וקורות חיים שבהם רשום תואר ראשון בXYZ כבר לא נדירים.

א למדתי את התואר הזה כי זה כיף ומעניין.

לא סבלתי בכלל בלימודים.

מאוד נהניתי.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

התשובה היא: ככה. יש תארים שלא מספקים עבודה בכלל,

יש תארים שמספקים עבודה שמתגלה בדיעבד כמשעממת.

חוץ מזה בני אדם מגלים עם הזמן שיש להם כל מיני כישורים,

ושהם לא חייבים להתקבע על כיוון שהם קבעו באופן חצי-מקרי בשנות ה-20 לחייהם.

חוץ מזה (2) מי שלומד יותר, לומד בקלות דברים חדשים.

אלעד, שיהיה בהצלחה (צר לי, לא יכול לעזור לך בתחומים האלה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בגדול רוב הסעיפים המגבילים את העיסוק שלך לרוב לא שווים את הנייר שהם כתובים עליו לדוגמא:

http://www.benchmark.co.il/law-info/article-display.php?articleno=45

הפרשה הראשונה המדוברת היתה ידועה מאוד ולמיטב זכרוני הפעם הראשונה שחברה ניסתה לתבוע על מקרה כזה והפסידה.

חופש העיסוק גובר ברוב המקרים.

מה שכן נאכף זה שלא תשתמש במידע מסחרי ששייך למעסיק הקודם עבור מעסיק חדש לדוגמא וסודות מסחריים.

(למיטב ידיעתי וממה שקראתי על הנושא - אני לא עוסק בתחום המשפט ואני לא אסמכתא משום סוג בנושא)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה מסתכל על דברים בנקודה לא כל כך נכונה...

ה12 נטו שלי במשכורת, הם לא בהכרח ה12 נטו שלך... אם כבר הגעת לפן של השכר עם אנשים אז תדבר אך ורק ברוטו כי הטבות מיסים וחיובים שונים ומשונים שיש לי בתלוש לא תמיד יהיו לך וכך הנטו ישתנה תמיד בין אדם לאדם

מאחל לך הרבה הצלחה בדרכך החדשה

Confidence In Motion

פורסם

מה עם סוכן, או אפילו סגן מנהל סניף בסוכנות רכב. חבר היה בראיון עבודה אצל קרסו לניהול סניף, על הדרך הוא שאל על משכורות. סוכן מכירות מרוויח בחודש טוב 13K ברוטו (לטענת מנהלת כ"א). תוריד 20% ניפוח וקצת למטה לממוצע הגיוני ונראה לי אפשרי לחלוטין להגיע 9-10 ברוטו בחודש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שאלת לגבי משכורות לא ריאליות לחנויות מסויימות.

אני רק רוצה להאיר קצת את המצב, לידיעתך, למשל... באופיס דיפו, מוכרן באלקטרוניקה, שיודעל מכור טוב, מגיע למשכורת של 7.5-8 בחודש.

לדוגמא, סטודנטים שעובדים רק שישי שבת, יכולים ללא המשכורת הרגילה, להכניס עוד כ 800- 1500 רק מבונוסים.

כל חנויות האלקטרוניקה הנורמאליות, עובדות על משכורת בסיס + שעות נוספות + בונוס מכירה.

בדרך כלל אחוז מהמוצרים היקרים באמת, למוצרים בינוניים נע בין 1.5-3 אחוז.

בכל חנויות המכירה, זה מצויין גם בדרישות לתפקיד ופירוט על העבודה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון

מצאתי משהו מעניין

פירסמו בעיתון המקומי מודעה כזאת:

קורס קירור ומיזוג אוויר וחשמלאי מעשי.

המודעה מטעם מדינת ישרל-משרד התמ"ת,ידידים ועמתות גו'ינט.

התקשרתי היום על הבוקר.

הקורס הוא 10 חודשים.

כל יום

בשעות הבוקר.

מיועד לאנשים בני 20-40 ללא מקצוע.

נשמע נחמד.

סך הכל אני אוהב לעבוד עם הידיים ויש לי אפשרות להיכנס כחשמלאי במלון ממילא בירושלים במשכורת יפה,עוד לפני השעות הנוספות.

אבל,מה הבעיה?

הוא רוצים לימודים של 6 שעות ביום 5 פעמים בשבוע,עשרה חודשים.

בכיף,אין לי בעיה.

אבל הם לא מוכנים לשלם דמי אבטלה יותר מחודשיים.

האירו את עיניי, האם לא מדובר בקורסים של המשרד לתעסוקה? שאני לומד ואז מקבל כסף?

****חבר'ה,אני לא פרזיט,אבל אני חייב מינימום 3500 שקל בחודש בכדי להחזיר משכנתא,אין לי טעם ללמוד 10 חודש ולאבד את הבית בגלל חובות ***** {ואני לא מכיר עבודות לשעות הערב למעט מלצרות וכו', שגם אין לי בעיה לעבוד בהם,השאלה אם ניתן להגיע ל3500 שקל בחודש-ללא עבודה בשבת כמובן וללא לילות-לא אוכל ללמוד כך.

תודה לעוזרים.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אבל הם לא מוכנים לשלם דמי אבטלה יותר מחודשיים.

האירו את עיניי, האם לא מדובר בקורסים של המשרד לתעסוקה? שאני לומד ואז מקבל כסף?

****חבר'ה,אני לא פרזיט,אבל אני חייב מינימום 3500 שקל בחודש בכדי להחזיר משכנתא,אין לי טעם ללמוד 10 חודש ולאבד את הבית בגלל חובות ***** {ואני לא מכיר עבודות לשעות הערב למעט מלצרות וכו', שגם אין לי בעיה לעבוד בהם,השאלה אם ניתן להגיע ל3500 שקל בחודש-ללא עבודה בשבת כמובן וללא לילות-לא אוכל ללמוד כך.

תודה לעוזרים.

לא יודע ספציפים לגבי הקורס הזה

אבל פעם לפחות מי שלמד קורסים של משרד התעסוקה והיה זכאי לדמי אבטלה קיבל אותם לאורך כל הקורס

אז או שזה משהו ספציפי לקורס הזה או ששינו את זה לכלל הקורסים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון,

היום התחלתי לעוד בחנות לציוד חשמל.

חשמל ישיר

נחמד.

אנשים טובים עובדים שם,חייכנים,יש אווירה טובה.

משכורת גבוהה,יותר נכון,הכי גבוהה שמצאתי בירושלים.

7 ברוטו,6+נטו.

אחרי 3 חודשים יש בונוסים על מכירות.

לדוגמא:עובד חדר נקי במכטרוניקס בהר חוצבים 5800 ברוטו {וזה משמרות}

עובד ברכבת הקלה- כרטיסן 26 שקל,מאבטח 32.80 שקל לשעה-אין שעות נוספות.

אלבר-משכורות טובות,אין תקן. אף אחד לא רוצה להתפטר

לובינסקי טרייד - משחקים בקקה. עשו לי מבחן וראיונות, אמרו בסדר לפני חודש ומאז לא שמעתי מהם {משכורת מעל 6 נטו,יש בונוסים על מכירת רכבים,כל רכב והבונוס שלו}

היתרונות- משכורת טובה,שעות נוחות 8-17:00

אוטובוס ישיר לשם -45 דקות נסיעה

אין ימי שיישי! {למעט פעם אחת בחודש,ל4 שעות עבודה}

אוי כמה הייתי סובל מזה.כמה רציתי להיות כמו כל עם ישראל יושב בבית קפה ביום שישי בבוקר.

החסרונות:

אני קצת מסתכל על עצמי שקטע של,מה זה מה שאני?

זה קידום?

להיות מוכר בחנות?

את זה אני ארשום בקורות חיים?

לפחות אני לומד את רזיי ניהול מלאי המחסן הממוחשב,דבר שיכול לתת לי קרדיט בעתיד {יש חברות הייטק בהר חוצבים שרוצים מחסנאים עם תואר ראשון [?!] ונסיון במחסן ממוחשב-מעניין כמה משלמות}

זהו,

עדכונים בהמשך.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...