Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדקתי במדריך של הרכב איזה נוזל קירור אני צריך לשים והיה רשום שם דגם G12++ או תוסף עם מפרט TT-VW 774 F ורשום שזה אמור להיות בצבע סגול בהיר.

הייתי באוטו דיפו ואמרו לי שאין להם, הלכתי למקום אחר ושם היה נוזל קירור מסוג TL-774 G12 ורשום גם על המיכל שהוא מתאים לסיאט, אאודי פולסווגן וסקודה (כלומר כל מה ששייך לצ'מפיון)

השאלה היא אם ניתן להשתמש בנוזל קירור??? פשוט הבנתי שנוזל לא מתאים יכול ליצור בעיות ואני לא רוצה בעיות ברכב חדש. דרך אגב מחירו של הנוזל 39 שקל

תודה

פורסם

קנה נוזל קירור G12++ מקורי בכל מוסך מורשה של קבוצת פולקסווגן.

מחיר של בקבוק ליטר וחצי כ 55 שקל.

זה תרכיז ואתה מערבב אותו עם מיים ומקבל 3 ליטר של נוזל קירור.

למידע נוסף בצע חיפוש בפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...