Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמא או אבא? תעזרו לי להחליט PS3/XBOX360?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש אחד מהם ולא סגור על מה.

הבנתי שבאקס בוקס יש אפשרות לקורא צרובים, ושבפלייסטישן יש גם איזושהיא פריצה שעדיין לא ברורה לי.

ומבחינת המחיר האקס יותר זול, אז מה אתם אומרים PS3 או XBOX360? ואם אפשר לקבל קצת אור על הפריצה של הPS3..

תודה, אביב. =]

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אתה מודע לכך שעם פריצה בשני המקרים אין לך:

א. משחק רשת

ב. עידכונים למשחקים

ג. תוכן להורדה

זה הופך ליהיות לפלייסטיישן 2 בHD בערך ומאבד את כל הנקודה.

במקום זה קנה מחשב ותוריד משחקים - יותר פשוט.

והפריצה לPS3 לא ממש רלוונטית אם אתה קונה מכשיר חדש שרוב הסיכויים יהיה עם גירסאת תוכנה חדשה מדי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני אסכם לך את זה הכי ישר ולעניין:

במידה ואתה הולך לקנות הכל מקורי PS3

במידה ואתה הולך ..... XBOX360

נ.ב.

מבחינת איכות גרפיקה ומשחקיות זה אותו דבר.

כמובן שלכל אחד יש את המשחקים הבלעדיים שלה...

פורסם

תודה על העזרה, נראה לי שאני יקנה את האקס בוקס ואשאיר את אופציית הפריצה לרלוונטית אבל בשלב הראשון לא אעשה אותה.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

יש לי את שניהם והמסקנה היא כזאת:

למשחקים הxbox יותר טוב מאחר והשלט יותר נוח והשירות של אקסבוקס לייב הוא יותר טוב (ומצד שני עולה גם כסף).

הפלייסטיישן יותר טוב כשזה בא ללנגן וידאו וכמובן יש לו גם יכולת לנגן בלו ריי.

שניהם כיף גדול, אבל המצב הוא כזה שאני משחק כמעט תמיד באקס בוקס מאז שיש לי אותו.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
עם האקס בוקס, הפריצה הכי חדשה ומשחקים מעודכנים ל AP 2.5 אתה יכול לשחק גם בלייב חופשי

אתה מתכוון עד הגל באנים הבא ואז אי אפשר יהיה שוב לשחק אי פעם יותר עם הקונסולה ברשת כן?

בנוסף - חשוב לדעת - האקסבוקס עולה 50 דולר לשנה לשחק ברשת (וחובה לקנות גירסא עם דיסק קשיח! ואז ההפרש הכספי הופך לאפסי)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו אם נקח בחשבון שלא נשחק ברשת בשני המכשירים נראה לי שהאקס בוקס עדיף שיש את האפשרות לצרובים..

תקן אם אני טועה..

תודה, אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

מחזק מאוד את מה שליביו אמר מקודם: בלי רשת, זה סתם קונסולות.

קח בחשבון שגם אם תקנה משחקים מקוריים, תמיד אפשר לקנות במחירים מאוד נוחים (חו"ל), ואחר כך למכור אותם או להחליף אותם.

נ.ב

איזה משחקים אתה אוהב?

לא חותם

פורסם

המשחקים שציינת מעולים ולא יחזיקו מעמד בלי הרשת (חוץ מהפרו -השרתים של קונאמי על הפנים). אתה לא תאמין איזה עולם שונה זה.

לא חותם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה רוצה לשחק ברשת גם מחשב לא יעזור לך, היום חייב לקנות את המשחק כדי לשחק בו ברשת בלי בעיות.

זה כבר לא כמו שהיה בתחילת שנות ה2000 שהיו משחקים counter strike עם איזה cdkey פרוץ :-)

הcall of duty החדשים זה בעיקר לשחק ברשת, המשחק לשחקן יחיד קצר מאד, לא כמו פעם.

לא משנה איזו קונסולה תקנה תצטרך לקנות את המשחק. לדעתי מחשב טוב אוכל בלי מלח את כל הקונסולות, בעיקר שמדובר במשחקי FPS שמעצבן לשחק אותם בג'ויסטיק.

אם אתה סגור על קונסולות אז הייתי קונה את הXbox בגלל האופציה לצרובים וגם המחיר זול יותר. זה מרתיח לקנות משחק ב 300 ש"ח + ולגלות שהוא גרוע ומעצבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

slowride אין סיבה לקנות משחק ב300 ש"ח - גם חדש - אפשר תמיד להזמין מחו"ל ויותר לכיוון 200 ש"ח לחדש.

אם עוברים כמה חודשים יורדים גם לכמעט חצי מזה.

לגבי אם קונים בשביל 2-3 משחקים בשנה (אבל שחורשים להם את הצורה)- קנה כבר מקורי ופלייסטיישן - המשחק רשת באקסבוקס כאמור עולה כסף - מנוי שנתי.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...