Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו כרגע עם 3 ילדים

אשתי בהריון עם תאומים

בקרוב נהיה עם 5 ילדים שהגדול בן 7 (עדיין עם בוסטר)

אני מעוניין לקנות רכב שיכיל את כולם

ויאפשר לקחת עגלת תאומים ועוד ציוד שנוסעים.

אני לא מעוניין להשתשמש בגגון ( אני לא רואה את אשתי מניפה עגלה על הגג וקושרת)

אשמח להצעות, כמו כן חשוב לי האמינות וצריכת הדלק

בתודה מראש

גל

לא, אנחנו חילונים.

פורסם

שלום, לא רשמת מה התקציב והאם גיר אוטומטי חובה.

כמו כן, כדאי גם לרשום כמות הנסיעות השנתית (כאשר נוסעים המון, לפעמים יש כדאיות ברכב דיזל, במיוחד ברכב גדול).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא, אנחנו חילונים.

יש לך הסבר משכנע מדוע אימרת הכנף הרדודה הזו היתה צריכה להיכתב?!

כן, אנחנו דתיים, ואחת הסיבות לביקוריי התכופים בפורום זה היא היותו רכב נטו, ללא פוליטיקה וללא אמירות מהסוג שכתבת!

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

כל רכב עם 7 מקומות כמו סיטרואן C4 ואפילו מיניוואנים גדולים יותר לא ישאירו מקום לעגלה .

אולי משהו יותר מסחרי כמו הסיטרואן גאמפי , רנו מאסטר , אופל ואריו אולי הפולסוואגן קאדי הארוך ...

פורסם

קודם כל מזל טוב

כמה פעמים בשנה אתה באמת תכניס את כל הילדים לרכב ותסע לאנשהו? לא עדיף להסתדר עם רכב משפחתי או משהו כמו מאזדה 5 או C4 ובמידת הצורך לשכור וואן? יש הבדל גדול בצריכת הדלק של נסיעה יומיומית ברכב ל7 אנשים כשהוא חצי ריק. סתם מחשבה, אבל לדעתי כדאי לך לעשות את החישוב.

ולאבי777 קח את זה בקלות. הוא בטח שומע כל הזמן את השאלה אם הוא דתי, לא היתה כאן שום אמירה פוגענית על דתיים או בכלל.

פורסם

אתה חייב לציין מה התקציב. יש מכוניות כמו סאנגיונג רודיוס, אבל היא יחסית יקרה. מאידך, תוכל למצוא טויוטה פריוויה ישנה, או טויוטה הייאס. בקיצור: ציין מהו התקציב וכפי שנאמר מעלי - האם יש העדפה לאוטומט או ידני.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...