Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת לאחר השעה 7 בערב שודרה בתוכנית בתחת רדיו א'קו 99 FM הודעה בה בעתיד הקרוב יהיו בעיות עם רכישת מכוניות המיני.

על פי הנאמר " הן היבואנים - חברות הליסינג והן משרד התחבורה החליטו לשנות את יבוא הרכבים הקטנים בטענה של אי כדאיות, לפי הנאמר , משרד התחבורה הולך לשנות את שיטת חישוב המס על מכוניות ירוקות כדי ליקר את המכוניות המיני ועל ידי כך להגדיל את רווח המדינה על המכוניות הללו, ומצד שני היבואנים טוענים כי אינם מרווחים מספיק על הרכבים הללו ואין ביקוש בחברות הליסיינג עליהם ולכן התעריפים יעלו בהתאם.

לכן הם ממליצים לרכוש מכוניות לפני עלית המחירים מי שחוש לקנות רכב כזה,.

נשמע לי יותר כמו פרסומת לרכישת מכוניות אבל מצד שני מי יודע באמת מה יקרה בקרוב!

פורסם

כרוניקה ידועה מראש. הרפורמה במיסוי מגיעה בפעימות להערכתי, ואנחנו לפני פעימה נוספת (וגרועה). המדינה בחיים לא תסכים לגרוע מהכנסותיה, אז מה אם גיל הרכב הממוצע בישראל הוא 7 שנים :x

פורסם

מצד שני כל הגדולה של המכוניות המיני היא שיפור איכות האוויר, צריכת הדלק ומקומות החניה, המדינה פשוט התחרפנה!.

המדינה צריכה לעודד מכוניות מיני.!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי קבע את הטענה הזאת? פרשן ברדיו?

למה להתחיל לספר לעצמכם סיפורים עוד לפני שבכלל קרה משהו? סתם לחפש על מה להתעצבן.:|

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת שפשוט כי זה נשמע הגיוני. עד כמה שאני יודע חברות הליסינג לא מחזיקות קטנטנות זולות, כי היבואן מוותר על חלק ניכר ממתח הרווחים שלו, ולא יכול לעשות הנחה משמעותית לחברות הליסינג.

אני מקווה שאכן מדובר בחרטוט, אבל זה נשמע יותר מדי כמו שטייניץ.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לא מובן איזה "תיקון" אפשר לעשות לשיטת המיסוי כך שרק מחירי רכבי המיני יעלו.

אם המיסוי נקבע על פי רמת הזיהום אז העלאת רמת הזיהום (לכאורה) של רכב מיני תגרום גם להעלאת רמת הזיהום של שאר הרכבים באותה מידה.

מצד שני אפשר פשוט להקטין את ההפחתה במיסוי על רכבי מיני. בטבלת רווחים של היבואנים על רכבי מיני ראינו שיש רכבים שהמדינה מרוויחה עליהם יותר מהיבואנים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116090,00.html

פרינס77 כבר רמזת על משהו דומה לפני כחודש ואני ביקשתי ממך לדעת מאיפה המידע שלך ולא הגבת.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא ברור האם הרפורמה במיסוי קדמה לפריחת שוק המיני או להפך. צריך לחכות למדרגות המס החדשות לפני שקובעים כי תהיה התייקרות.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
  • תוכן חדש...