Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,אז בשעה טובה אני רוצה להציע נישואים לחברה.

אני צריך לקנות טבעת ואין לי מושג איפה לחפש.

הייתי בקניונים ונראה לי יקר בטירוף כל העסק הזה,הבנתי שבבורסה ברמת גן המחירים יותר שפויים.

אני אשמח אם מישהו מהחבר'ה כאן ימליץ על חנות טובה ולא יקרה (יחסית,כן?) לרכישת טבעת אירוסין.

התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח.

חוץ מזה,אשמח לקבל רעיונות כיצד להציע:oops:

תודה מקרב לב.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אכן בחנויות "הרגילות" לרוב המחירים יקרים יותר, אך גם באיזור הבורסה זה לא יהיה

חצי מחיר.

בתקציב כזה אני מניח שתוכל לרכוש טבעת זהב עם יהלום של כ 0.30-0.35 קאראט באיכות טובה.

יכול להמליץ לך על חנות באיזור הבורסה, פנה בפרטי אם אתה מעוניין.

וכמובן בשעה טובה ;-)

לגבי איך להציע, תאמין לי, בסוף זה לא משנה, העיקר שהיא קבלה את הטבעת, ואת ההצעה.

כל אלה שמציעים בקפיצה מכדור פורח דרך מעגל אש וכד', נראה לי תמיד מגוחך.

פורסם

העיקר שתקנה טבעת שתקלע לטעם שלה, יהלום גדול זה לא הכל בחיים.

אישית הצעתי לאישתי במסעדה בקיסריה שבה התקיים הדייט הראשון שלנו בדיוק לפני 3 שנים, זאת הייתה הפתעה מוחלטת.

בקיצור אל תחפש רעיונות בפורום, תפעל מהלב.

בהצלחה :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תעשה מה שמרגיש לך נכון ומתאים לקשר שלכם.

לגבי טבעת אירוסין, זה עניין של טעם. תנסה לחשוב מה הולם אותה ומה יימצא חן בעיניה, לא בהכרח מה יחס יהלום\שקל הטוב ביותר שתמצא.

בשעה טובה ומוצלחת!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כל אלה שמציעים בקפיצה מכדור פורח דרך מעגל אש וכד', נראה לי תמיד מגוחך.

ומסבך את כל השאר (מציב סטנדרטים גבוהים).

הייתי לא מזמן בחתונה ושמעתי את סיפור הצעת הנישואין שלהם:

ו', החתן לעתיד נסע עם חברתו לטיול בונציה. בסוד, ההורים שלו ושלה הגיעו גם כן לעיר, והמתינו במסעדה בשעה המסוכמת. בשייט בגונדולה, הוא כרע ברך ושלף מהכיס את הטבעת. מרוב התרגשות, הוא נפל (עם הטבעת) למים.

:turn-l:
פורסם

ב-3000 אפשר לסדר גם 2 טבעות. או 3.

הייתי מנסה לבדוק דווקא בחנויות תכשיטים קטנות

שמפוזרות בכל מיני כוכים במרכזי ערים, לפעמים המחירים שם טובים יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ובלי קשר, קבל טיפ מבפנים:

זה עיתוי מצויין מבחינתך ללחוץ את החנות\יצרן לקבל מחיר טוב, מחירי היהלומים בירידה והזהב נמצא בשיא, קשה להם למכור והם יגלו יותר גמישות.

בהצלחה ומזל טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ובלי קשר, קבל טיפ מבפנים:

זה עיתוי מצויין מבחינתך ללחוץ את החנות\יצרן לקבל מחיר טוב, מחירי היהלומים בירידה והזהב נמצא בשיא, קשה להם למכור והם יגלו יותר גמישות.

בהצלחה ומזל טוב.

אם היהלומים בירידה אז למה עולה הרפפורט?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרפפורט ירד לפני 3 שבועות 2-5%.

יהלומים מתנהגים כמו הבורסות בעולם- כשיש עליות בבורסות יש עליות במחירי היהלומים, כשיש ירידות שערים- יש ירידת מחירים ביהלומים.

זה ברמה הכללית, כשנכנסים יותר לעומק הדברים לומדים שהיו הרבה עליות ברפפורט בשנה האחרונה, במקביל היו הרבה עליות במחירי הגלם, דבר שהביא את היצרנים להפחית את ההנחה שנותנים ממחירון הרפפורט= נוצרו מחירים גבוהים מדי.

במצב האידיאלי היצרנים היו צריכים להפחית את ההנחות בעקבות עליית מחירי הגלם ואדון רפפורט היה צריך להשאיר את המחירון ללא שינוי, או עם שינוי מזערי, אבל במקום זה השינוי היה מאוד משמעותי והיה צפוי שזה "יתפוצץ".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בנוסף הייתי ממליץ לא להתרשם מהמחיר שעל הטבעת כי אחרי מיקוח קטן המחיר יורד פלאים

כמו שאמרו כאן הטבעת צריכה למצוא חן בעיניי כלתך לעתיד מבחינת צורה, גודל טבעת, צבע, כמות יהלומים כי כשאתה תציע לה כי ממש לא הולכת לשלוף זכוכית מגדלת ולברר כמה קראטים הטבעת.

אני קניתי בבורסה לתכשיטים ב 2500 במקום 5500 כך שאל תיבהל מהמחירים שאתה רואה

פורסם

אני הצעתי בטיול ברודוס בלי תכנון מראש. הצעתי בלי טבעת. לפי דעתי זה יצא לטובה כי את הטבעת בחרנו ביחד (היא בחרה ואני שילמתי 8)).

אסף

• תוכן חדש...