Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טוארג 3.2 שנת 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מתלבט אם לרכוש את הג׳יפ הראשון שלי וראיתי טוארג שנת2005 בדגם לוקצרי מנוע3.2 כמובן עם כל הפינוקים.

מכיוון שאני לא מכיר את הרכב ואני גם לא מוצא חוות דעת באינטרנט רק על מנועי הדיזל והרכב הוא בנזין אני מקווה שתוכלו להזרים לי קצת נתוני אמיתיים עליו כמו צריכת דלק. מחלות למינייהם שיש ברכב או דברים שכדי לבדוק לפני רכישה? וכמובן אפילו נתוני יצרן 0 ל100 וכו׳.

תודה

POLO TSI 2010

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה רחב לא נפוץ הקרב הפורום אבל אני חייב מידע דחוף אני מתלבט אם לסגור על רכב...

POLO TSI 2010

פורסם

למה אתה מצפה מהרכב הזה? בתור אחד שהיה לו גם את ה-V8 וגם את ה-V6 אני יכול לומר לך רכב מפנק, חזק, מרווח יחסית אמין עם טיפלו בו כמו שצריך תחפש כלים שלא ירדו איתם לשטח כי יכול להיות שיש להם איזה פגיעה כלשהי בגחון או נזקי שטח אחרים הרכב שתיין לא קטן אבל זה לא אמור לעניין אותך אם אתה קונה רכב בסדר גודל כזה, כנ"ל לגבי הביטוח שלא יקר כול כך בהשוואה לסגמנט הזה ואותו דבר לגבי הטיפולים ואחזקה סה"כ רכב מאוד מומלץ אני מאוד אוהב אותו אישית אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תאמת שנסעתי ברכב ומאד נהנתי ואפילו בביטוח יש לי מחיר ממש טוב דרך איזה מקום אבל שתי דברים קצת הפריעו כי לחבר שלי באוטו שיש לו גם מערכת גז הצריכה של הבנזין לא הגיונית כי מרמת השרון לנתב״ג ירד חצי מיכל כמעט שנסענו על בנזין. זה הגיוני?

דבר נוסף זה הכפתורים שמתקלפים ברכבים הללו. יש לזה פתרון כלשהו? אולי להזמין חלק מהכפתורים מאיזה מקום ולהתקין חדש בארץ? אני אוהב אוטו מצוחצח.

תודה

POLO TSI 2010

פורסם

רכב מפנק, תענוג אמיתי. אבל עם מנוע הבנזין מדובר על תחנת דלק ניידת. דיזל תמיד יותר סחיר בקטגוריה הזו.

המנוע הספציפי הזה גם מאוד אוהב שמן. חוץ מזה מדובר ברכב די אמין. רק קח בחשבון שהחלקים שלו מאוד יקרים.

אבל אם הוא מטופל כמו שצריך, אחלה קניה כג'יפ פרימיום משומש.

פורסם

מצטרף לחוות הדעת של ז'אן אלסי - רכב תענוג אמיתי אבל קצת יקר באחזקה. תעשה את החשבון שלך אם אתה יכול להרשות לעצמך. לאבא של אישתי היה את ה-V6 כמעט שנה והחליף אותו לX5 של ב.מ.וו.

הטוארג היה הרבה יותר נוח לשיוט ונסיעות ארוכות.

פורסם

מבחינת האחזקה בביטוח יש לי מחיר ממש טוב ככה שאני לא דואג ומבחינת הטיפולים אני מאד מקווה ליפול על כלי במצב טוב שלא אצטרך לרוץ למוסך.. מה שמטריד אותי זה הצריכה כי ברכב שאני נסעתי בו היה צריכה לא נורמלית! אולי בגלל שנדלקה לו הנורה של השמן והיה חסר לו שמן?

POLO TSI 2010

• תוכן חדש...