Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לקחתי רכב לבדיקה היום

מדובר על פונטו ספייס שנת 2001 עם 176000 ק"מ

הרכב שמור מאוד חיצוני ופנימי

במכון בדיקה עלו התוצאות

רעשים ונקישות פנימיות במנוי

חוסר שמן במנוע

נזילות שמן קלות

ניקוי מערכת אוורור

לתקן זווית היגוי

צמיגים שחוקים

תותבים לזרועות מתלה פגומים

קלאץ גבוה+רעשים

תושבת תיבת הילוכים פגומה

נורית כרית אויר דולקת

המוכר רוצה מחיר מחירון על הרכב שזה כיום 12500 משהוא כזה

אני יודע שחלק מהתקלות הם כסתח של מכון הבדיקה

אני רוצה לדעת מה מכל הרשימה הזאת קריטי לתיקון?

כל תגובה תתקבל בשמחה

תודה מראש

מיכאל

פורסם

צמיגים שחוקים

תותבים לזרועות מתלה פגומים

תושבת תיבת הילוכים פגומה

נורית כרית אויר דולקת

את אלה כנראה צריך לתקן מיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה שלא תיכנס עם הבדיקה למוסך מורשה פיאט כדי לקבל הצעת מחיר?

ופעם אחרונה שהיה רשום לי "לנקות מערכת איוורור" באוטו, זה הסתיים בהחלפת רדיאטור חימום פנימי דולף - ראה הוזהרת, סיפור של מעל 1000 ש"ח.

פורסם

איך לאנשים יש בושה לדרוש מחירון על רכב מוזנח? מילא אם היו רק הרג'קטים הקבועים, אבל כאשר מדובר בצמיגים פגומים וצורך בכיוון פרונט, נזילות שמן ונורת כריות אוויר דולקת המוכר הזה יכול לדרוש מחירון כמה שהוא רוצה, אף אחד לא היה נותן לו.

בסה"כ הרכב לא נשמע במצב נורא, אבל צריך לבדוק את עניין כריות האוויר (לא רשום שום מילה על תאונה?) שתיקונן יכול להיות יקר מאוד. צמיגים ופרונט זה עניין של עוד כ 1,500-2,000 ש"ח.

לא הייתי פוסל את הרכב על הסף, אבל המוכר חייב להתגמש וחייבים לחקור לעומק את עניין כריות האוויר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תיקון כרית אויר - עשוי להיות גם הוא יקר (או גם פשוט: נתק בחווט/פלאג - אבל בטיחותי !).

למה יש חוסר שמן במנוע ? (הזנחה ?)

הרכב הזה לא יכול להיות "שמור" עם חוסר שמן מנוע, נורית כ"א דולקת, צמיגים שחוקים.

קח להערכת מחיר וראה אם בכלל כדאי.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...