Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורה בתא המנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת איך אני עושה תאורה בתא המנוע שנדלקת בזמן שמכסה המנוע פתוח כבויה שהוא סגור.

תודה!-

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

תקנה יחידת תאורה בגודל המתאים.

חבר לאחד החוטים שלה 12V קבוע, דרך פיוז (בית פיוז גם אפשר לקנות, עולה כמה שקלים )

את החוט השני חבר למפסק אוניברסאלי, כמו בתמונה.

את המפסק תתקין בצורה כזאת, שמכסה מנוע במצב סגור ילחץ עליו. תבריג אותו עם בורג קודח לפח של הרכב.

תוודא שהמפסק באמת נלחץ והנורה לא דולקת כשהמכסה סגור.

1.jpg

פורסם

לגבי המפסק- תלוי כמה לדים אתה הולך להפעיל... במשהו סביר לא אמורה להיות בעיה.

כל חיבור שתוציא ישירות מהמצבר חובה לחבר דרך פיוז.

פורסם

לא ממליץ לעשות מפסק, כי אם תשאיר את הרכב במוסך עם מכסה מנוע מורם לזמן ממושך אז זה יגמור לך את המצבר. במקום מפסק תחבר קרוקודיל קטן וכשתצתרך תחבר אותו למצבר. כמובן דרך פיוז בקירבת הקרוקודיל.

פורסם

אם יש לו שם כפתור של אזעקה, כנראה שפתיחת מכסה מנוע מדליקה את התאורה הפנימית, כך שזה כבר לא משנה הרבה.

פורסם

BUKI צודק שאני פותח את המכסה מנוע התאורה בתוך האוטו נידלקת

ואני רוצה לחבר בערך פס לדים שכולו צורך 0.4 אמפר

Horsepower sells cars, torque wins races

• תוכן חדש...