Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי צ'מפיון בפורום - נראה כאילו למגיב יש ידע טכני רב, והוא גם מגיב רק בפורום הטכני, מה שאומר שאולי לזה הוא נועד ולא לשם טיפול בשרות לקוחות. נחיה ונראה.

היוזר שלהם אינו רק לעניינים טכניים, אלא שרות לקוחות לכל דבר ועניין.

פורסם

איזה מתחרה :roll:

יוזר בפורום זה כמובן נחמד, אבל מה זה יעזור כשהרמה המקצועית במוסכים היא מחפירה?

אחרי הנסיון שלי עם מוסך מרכזי שלהם החלטתי שרגלי לעולם לא תדרוך יותר במוסכים שלהם (והשרשורים שנפתחים מדי פעם ע"י חברי הפורום רק מאשרים לי שההחלטה שלי היא נכונה ושום דבר לא השתפר אצלם)

כל עוד אני נוסע בואגיות - אך ורק מוסך רון

V5

פורסם
איזה מתחרה :roll:

יוזר בפורום זה כמובן נחמד, אבל מה זה יעזור כשהרמה המקצועית במוסכים היא מחפירה?

אחרי הנסיון שלי עם מוסך מרכזי שלהם החלטתי שרגלי לעולם לא תדרוך יותר במוסכים שלהם (והשרשורים שנפתחים מדי פעם ע"י חברי הפורום רק מאשרים לי שההחלטה שלי היא נכונה ושום דבר לא השתפר אצלם)

כל עוד אני נוסע בואגיות - אך ורק מוסך רון

+1 מצטרף בחום

קובי

:-)

פורסם

אין לי דבר עם צ'מפיון, וכנראה גם לא יהיה לי, אבל יהיה מעניין לשמוע אם יש פה קמפיין שיפור שירות אמיתי או רק פסאדה בפורומים לצורך יחסי ציבור.

כולנו זוכרים את בטר פלייס שהפציעה ונעלמה ברגע שביקשנו שידבר איתנו איש מקצוע ולא יחצ"ן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני חושב שזה צעד מבורך אבל אנחנו כמו כל ישראלי טוב כשבאים לקראתו הוא ישר חושד. אם מתעלמים מהם אז יש להם טענות ואם כבר עונים להם אז גם יש טענות. תתבגרו אנשים. לי זה קודם כל מראה שהטענות שנשמעות כאן לא נופלות על אוזניים ערלות ומישהו בצ'מפיון הפנים שיש בעיות וקשוב לגולשים של הפורום וזה מכובד בעיני. ראיתי שמגיב פה איש מקצוע מטעמם ולא יחצ"ן שלהם ככה שחברים שמעלים פה בעיות טכניות יכולים לקבל תשובות מוסמכות ולחסוך הרבה זמן גם אם הם לא הולכים לטפל בזה במוסך של היבואן.

בקיצור, נראה לי שזה רק לטובתינו ההצטרפות הזאת למרות שלי אישית אחרי שלוש מכוניות VAG אף פעם לא היו בעיות איתם, נהפוך הוא, בעיה אחת שהיתה טופלה מבחינתי מעל ומעבר למצופה.

פורסם

כותרת די בומבסטית - "..מתחרה למוסך רון"

עד היושר, המקצועיות והמחירים של רון וצוותו בצ'מפיון צריכים לעבור עוד דרך ארוכה.

מה גם, זה עדיין רק יוזר בפורום. אני לא נותן קרדיט לכוונות, אלא למעשים, עד שאראה כאלה מוסך רון הוא הכתובת.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

ומה זה שונה ממה שכתבתי בכותרת?

כתבתי "רק בפורום".

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שי משירות צ'מפיון שלום

ברוך בואך לפורום, תתכונן , יש לך הרבה עבודה.

הייתי שמח אם היית מפרט את תפקידך בצ'מפיון, מה המטרות שלך בהצטרפות לפורום, והאם מנהליך רואים בפורום כלי שיכול לעזור להם להשתפר.

בהצלחה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
אני חושב שזה צעד מבורך אבל אנחנו כמו כל ישראלי טוב כשבאים לקראתו הוא ישר חושד. **** ראיתי שמגיב פה איש מקצוע מטעמם ולא יחצ"ן שלהם ככה שחברים שמעלים פה בעיות טכניות יכולים לקבל תשובות מוסמכות

לחשד יש בסיס מוצק למדי, לא רק במקרה של צ'מפיון.

לגבי השאר - אם הייצוג שלהם בפורום יסתפק במידע טכני נכון ומדויק (ככל האפשר מעל גבי פורום אינטרנטי), דיינו. אם יש מאחורי המהלך התקשורתי גם קמפיין של שיפור שירות מעשי, על אחת כמה וכמה יש פה צעד רציני וחיובי. מאידך, אם הם ייגררו לתגובות יחצ"ניות או ממוקדות ב"בוא אלינו למוסך היבואן", אז אפעס אין פה בשורה.

אני לא מכיר את רון, אבל לפי מה שאני מתרשם למוניטין הטוב שלו יש בסיס במציאות, וככה זה צריך לעבוד, לא ההיפך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אבל מה זה יעזור כשהרמה המקצועית במוסכים היא מחפירה?

אחרי הנסיון שלי עם מוסך מרכזי שלהם החלטתי שרגלי לעולם לא תדרוך יותר במוסכים שלהם

+1 מצטרף בחום

שמעו, אתם זכאים לדעתכם ויכול להיות שצמפיון זכו בתדמית הזאת בזכות ובצדק אבל יש עדיין דברים שצריך לקחת בחשבון כמו R8, טוארג V10, אוודי RS, אודיS, גולף GTI ושאר רכבים שמצריכים רמה טכנולוגית גבוהה כי לתחזק ולטפל בתקלות (שני דברים שונים לחלוטין) ואם הם עדיין על הכבישים, ככל הנראה שהדעה שלכם לא ממש בעלת אחיזה במציאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, הטענה שלך לא מוכיחה דבר.

לדוגמה:

אף אחד לא ישבית טוארג V10 ואפילו לא גולף GTI בגלל החלפת גיר, גם אם ההחלפה תעלה 20 או 50 אלף ש"ח.

השאלה היא האם הגיר טופל היטב ולמרות זאת כשל, ויתרה מזאת האם באמת צריך להחליף את הגיר או שהתקלה ניתנת לפתרון בהחלפת חיישן כזה או אחר, בעלות זניחה, והחלפת הגיר באה לחפות על חוסר המקצועיות באבחון התקלה.

אין לי מושג לגבי המצב בשטח. אין לי מושג אם הרכבים הללו אמינים או לא ומה רמת השירות של צ'מפיון.

אני רק מתייחס לטענה שלך. עצם העובדה שרכבים של 200 או 500 אלף ש"ח ממשיכים לנוע על הכבישים אינה אומרת דבר על אמינותם או על מקצועיות מוסכי היבואן.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לקחת את דבריי בכלל לא לכיוון שלי.

אני נתתי רשימה של רכבים שמאוד מורכבים מכנית וטכנית, אתה ראית רשימה של רכבים יקרים :wink:

שוב, אני לא מדבר על שרות, לא מדבר על איכות ואמינות הרכבים אבל חברה שנותנת שרות תיקונים לכאלה רכבים לא יכולה להיות בעלת "רמה מקצועית מחפירה"!

אז אתה שומע מידי פעם על מקרה קיצון של תקלה שלא מצליחים לאתר ולתקן אותה, זה קורה בכל מוסך, בכל מדינה בעולם, אפילו במוסך מרכזי של בוגאטי שכולם שם מהנדסים ועובדים עם חלוקים וכפפות לבנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שמעו, אתם זכאים לדעתכם ויכול להיות שצמפיון זכו בתדמית הזאת בזכות ובצדק אבל יש עדיין דברים שצריך לקחת בחשבון כמו R8, טוארג V10, אוודי RS, אודיS, גולף GTI ושאר רכבים שמצריכים רמה טכנולוגית גבוהה כי לתחזק ולטפל בתקלות (שני דברים שונים לחלוטין) ואם הם עדיין על הכבישים, ככל הנראה שהדעה שלכם לא ממש בעלת אחיזה במציאות.

אם שמת לב .... הדגשתי באדום - אם יש וואגיות - יש רק רון

קובי

:-)

• תוכן חדש...