Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכבי מאזדה לאנטיס 97 1.8 מערכת הפליטה ישנה ולא תקינה, לפני כשנה הוחלף הממיר קטליתי בחדש הסוג הטוב ביותר אמריקאי, ולאחר מכן הורכב דוד זרימה חופשית.

היום החלטתי להפתר מהדוד זרימה חופשית ומהרעש שלו שחפר לי בראש יותר מידי, פירקתי את הדוד זרימה חופשית ובאתי להתקין את הדוד המקורי, לפתע גילתי שהדוד האמצעי זה שבא מיד אחרי הממיר, מלא בחלקיקים כתוצאה מהממיר הישן הקודם שהתפרק לו, הדוד האמצעי קטן יחסית וכשאני מנער אותו יש בו כמות אדירה של של חלקי ממיר שבורים בתוכו עד כדי כך שניראה לי שהדוד סתום כ80% ממנו.

כרגע כל הצנרת של האגזוז מפורקת מהרכב לשם תיקון והחלפה בחדשה.

לגבי הדוד האחורי מצבו ניראה טוב, אך למרות זאת אני רוצה להחליף גם את הדוד האחורי בחדש, כדי שהכל יהיה חדש.

השאלה שלי היא האם הדוד האמצעי מגיע עם הצנרת או שחותכים את הצינור ומעבירים אותו לדוד החדש כי מצבו של הצינור ממש לא טוב יש בו 2 חורים ואני מעדיף חדש.

אז שאלה אחת היא האם דוד אמצעי מגיע כולל הצינור שמתאים לצורה של הרכב או שזה משהו שבמכון לאגזוזים מייצרים אחד חדש(מכופפים מרתכים וכו), או שפשוט הדוד האמצעי מגיע עם הכל ופשוט רק סוגרים את הברגים וזהו?

שאלה שניה, יש ברשותי דוד אחורי חדש לחלוטין בקופסה של רכב לא ידוע(פשוט לא רשום של איזה רכב), הקוטר של כניסה ויציאה זהה, האורך והגובה של הדוד זהה, רק מה הדוד המקורי שלי הצורה שלו עגולה והדוד החדש בצורה אליפטית, מעשית אני יכול בקלות להתאים אותו עם ריתוכים מקצועיים והכל, השאלה היא איך זה יתבטא ברעש הפליטה האם הוא ישתנה והאם זה יתבטא בביצועים נמוכים יותר?

אני פשוט רוצה לחסוך בעלויות, ע"י כך שאני ארכוש דוד אמצעי ויבצע את העבודה של הריתוך בעצמי הרי יש לי ניסיון בריתוך רגיל וריתוך עם מבער גז וחמצן , מדובר בצנרת שלמה ואם יש לי דוד אחורי שעשוי להתאים מדוע שלא אשתמש בו? (בתנאי שלא יגרע מהביצועים ומרעש הפליטה המקורי, שהרכב לא יהיה רועש מידי).

לשם המחשה מצאתי תמונה בגוגל, הדוד העגול מימין דומה לשלי, והימני לו זה דומה מאוד לדוד החדש שברצוני להתקין

http://i.ebayimg.com/23/!B4DuDjgBGk~$(KGrHqYOKjoEyNmzJHI0BModpTVMQg~~_35.JPG

עריכה:

שאלה שלישית:

במידה ואני מבטל את הדוד האמצעי האם זה ישפר את הביצועים והאם זה יגרום לרעש פליטה חזק מידי?

אודה לכם על התשובות.

• תוכן חדש...