Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני די חדש באתר אבל לאור קניה של רכב חדש נראה לי שאני אסתובב פה הרבה ואנסה ללמוד :)

תקציב לרכישה - 75 אלף

ידני/אוטומט - אוטומט

נפח מנוע - לא כזה משנה

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - סופר מיני

שנתון(מאיזה שנה הכלי) - 2011

חדש/משומש - חדש מהחברה

מספר מקומות ישיבה - לא חשוב

דרישות של צריכת דלק - לא קריטי בכל זואת מיני

מה הצרכים מהרכב - אז ככה אני רוצה לקנות רכב חדש לי ולאחותי אני בן 21 אחותי בצבא הרכב ישמש בעיקר אותי לנסיעה לעבודה מחדרה לרעננה כל יום אבל בכללי אני רוצה אוטו שיהיה מסוגל ליסוע כמו שצריך לאילת טבריה וטיולים ספונטנים כאלה ושלא יעשה יותר מידי בעיות הכי חשוב לי זה הנוחות של הנהג ואיכות נסיעה.

אשמח לעזרה כי ראיתי עכשיו יש מלא מכוניות במחירים האלה אבל לא יודע מה יותר טוב לכל אחד יש יתרונות וחסרונות אשמח לעזרה בנשוא :)

פורסם

יש לך את האלטו ו I10 עם מנוע 1.1,לפיקנטו תצטרך לחכות בערך חצי שנה ואולי יותר,אם גיר רובוטי בא בחשבון יש את הפיגו 107 ופנדה.

בין רכבי המיני אין רכב שהוא לא טוב,לכן תעשה נסיעת מבחן על כול אחד מהם ותחליט,לכול אחד חסרונות ויתרונות.

כאלה רכבים בגרסת אוטומט לא יהיו מהירים,לכן מה זה בשבילך כמו שצריך? עליות רציניות ב 100 תשכח,להיות מקום ראשון מהיציאה תשכח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה כי מכונית מיני לא מתאימה לצרכים שלכם וחבל על ההתפשרות בשביל לקרוע ניילונים. תחפש סופר מיני יד שניה כמו סיאט איביזה או סקודה פאביה שיכנסו לתקציב ואתה תהנה מרכבים ברמה אחרת שלא השתמשו בהם הרבה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הם יכולים אך הם לא נועדו לכאלה מהירויות,אלא רכבים שנועדו לחיסכון,130 אתה לא תקבל את זה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נראה כי מכונית מיני לא מתאימה לצרכים שלכם וחבל על ההתפשרות בשביל לקרוע ניילונים. תחפש סופר מיני יד שניה כמו סיאט איביזה או סקודה פאביה שיכנסו לתקציב ואתה תהנה מרכבים ברמה אחרת שלא השתמשו בהם הרבה.

קיה פיקנטו 1.2 לא תענה על הדרישות?

פורסם

אין הרבה אוטומטיות חדשות בסכום של 75 אלף ש"ח. יש את הפיקנטו ויש את היונדאי i10. חוץ מהם יש עוד כמה ידניות שכן יכולות להתאים - רנו קליאו, ניסאן מיקרה ופיאט פנדה - אבל רק אם תסכים להתפשר על עניין הגיר.

אם אתה חייב גיר אוטומטי אז כדאי שתשקול גם רכב משומש בן שנה-שנתיים.

פורסם
אין הרבה אוטומטיות חדשות בסכום של 75 אלף ש"ח. יש את הפיקנטו ויש את היונדאי i10. חוץ מהם יש עוד כמה ידניות שכן יכולות להתאים - רנו קליאו, ניסאן מיקרה ופיאט פנדה - אבל רק אם תסכים להתפשר על עניין הגיר.

אם אתה חייב גיר אוטומטי אז כדאי שתשקול גם רכב משומש בן שנה-שנתיים.

שמע ת'כלס עם זה היה תלוי רק בי הייתי לוקח ידני גם חוסך דלק אבל אחותי צריכה גם לנהוג והיא לא רוצה ידני זו הבעיה היחידה..

וכן אני יקח את האוטו לנסיעת מבחן

פורסם

קח בחשבון זמן המתנה מאוד גדול,חצי שנה ומעלה.,יש פה אנשים שהזמינו ופשוט אמרו להם לא יודעים מתי הרכב יגיע בכלל.

פורסם

למה שלא תקנה רכב משפחתי נורמלי אם אתה נוסע מחוץ לעיר?

אתה יכול לקנות רכב משפחתי בן שנתיים במחיר הזה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
למה שלא תקנה רכב משפחתי נורמלי אם אתה נוסע מחוץ לעיר?

אתה יכול לקנות רכב משפחתי בן שנתיים במחיר הזה!

כי היום זה יותר קשה כל מקום כמו יד 2 ומקומות כאלה מלא בסוחרים ומכוניות מהשכרה ואין לי ולאבא שלי יותר מידי זמן לעבור רכב רכב ולקחת לבדיקה וכל אלה =\

• תוכן חדש...