Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש עגלה שעושה צריכת דלק מעולה, חלפים זולים, אמינה ושפנים הרכב ישדר איכות, ולא יראה כאילו חיברו אותו בעזרת לו, וזהו בערך, לא מעניין הנאה מנהיגה וכו', יש רכבים אחרים בבית שיתנו את ההנאה הזאת.

חשוב שהאוטו יהיה משנתון גבוה כמה שיותר.

חשבתי על האופציות הבאות, אשמח אם תפרטו מי יותר מומלצת מהן בהתאם לדרישות:

1) אופל קורסה שנת 2002-3

2) פיאט פנדה 2005

3) סקודה פאביה (רגילה/16V)

4) סיאט איביזה 2001-2

5) פולקסווגן פולו 2001-2

איזה מהן הכי מומלצת מבחינת הדרישות?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

זה הסיקור על הרכב שלי פנדה חדשה,הפנדה תהיה החסכונית ביותר,אבל גם חלשה ל2005 יש 60 כ"ס,היא גם מיני כול השאר סופר מיני,יש לך פיאט פונטו ספייס,השאלה אם זה יהיה רכב יותר עירוני,או שהרכב לא יהיה עמוס,כי כרכבי מיני לא חזקים במיוחד,אבל יתנו לך את האחזקה הכי זולה וחסכון הכי גדול.מצד שני הפולו,פאביה יתנו יותר איכות מהפיאט אבל גם אחזקה יותר יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק ספייס עד 2005 תספק את מה שאתה מחפש. פנים הרכב לא נחשב "איכותי" אבל הפלסטיק עצמו יצוק ואין רשרושים וקשקושים מיותרים. הרכב לא מרגיש מתפרק.

פורסם

פנדה ידנית תהיה זולה יותר וחסכונית יותר מהספייס.

לדעתי היא מה שאתה מחפש :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

קח בחשבון שהפנדה נוחה פחות ואם גובהך מעל מטר שמונים ממליץ על נסיעת מבחן בכביש בינעירוני שם רגלך הימנית תתקע ותשען על תיבת ההילוכים הגבוהה במקצת, אני הרגשתי אחרי שעתיים לחץ באיזור החלציים והייתי צריך עצירת שחרור איברים.

יותר מזה הפנדה אחלה אוטו, זריז בעיר חסכוני בטירוף בדלק ובעל מזגן מעולה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מניסיון אישי הסיאט איביזה 2001 מנוע 1.6 75 כ"ס צורכת כ- 1ל-14 תלוי בסגנון הנהיגה (יש לי רגל כבדה אבל נסעתי הרבה מחוץ לעיר).

אתה יכול להסתכל גם באתר kml.co.il זה יכול לתת לך איזה שהוא אומדן לגבי הצריכה בפועל שאנשים מדדו ודיווחו.

בהצלחה,

פורסם

מהניסיון האישי שלי אני ממליץ על פיאט פונטו ספייס ידנית. לי יש את גירסת ה 80 כ"ס (קלאב או ELX).

הרכב אצלי כבר קרוב ל 4 שנים. אני נוסע איתו כל יום ראשון-רחובות- ראשון. הצריכה אצלי נעה בין 1-13 ל 1-14.5 (קיץ עם מזגן קבוע). כשקניתי את הרכב אז הוא היה עם ק"מ מאוד נמוך 39000 וכתוצאה הוא היה שמור מאוד. הטיפולים יחסית זולים וכך גם החלפים. מעבר לבלאי רגיל וטיפולים שוטפים (צמיגים , ברקסים , מצבר, טיימינג וכו) יצא לי להחליף חוטי הצתה (החלפתי במורשה יבואן וקרעו אותי במחיר) + המסרק הגה עבר שיפוץ כשרכשתי את הרכב. הרכב מגלה אמינות טובה והאחזקה שלו יחסית זולה (חלקי חילוף נפוצים ויחסית זולים).

גם פיאט פנדה ידנית שבתקציב תהיה אופציה מעולה (אם אתה מוצא אחת שמורה אז לך על זה)

אסף

נ.ב.

כרגע אני שוקל אולי להחליף את הרכב (יש מבצע על פז'ו 107 ואני ממש בהתלבטות).

• תוכן חדש...