Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחי וגיסתי, ״צפונבונים״ מרמת השרון, בני 35 עם בת 3 וילד נוסף בדרך (ב״ה), מחפשים ג׳יפון שיחליף את הג׳ימיני 2001 שלהם.

התקציב אמור להיות עד 90K, הרכב ישרת בעיקר את גיסתי, בנסיעות כביש באיזור השרון ות״א, ויטפס בעיקר על מדרכות ולא על בולדרים.

אני מניח שמה שחשוב עבורם זה שיהיה אמין, שפוי לתחזוקה, לא שתיין דלק גדול מדי, ושיראה טוב.

מה דעתכם?

אחי נדלק על ג׳יפ ליברטי משנת 2004, יד 2, מנוע 3700, עם 70,000 ק״מ, שדורשים עליו 90K.

אני מהמר שרכב זה, במיוחד בגילו הלא מבוטל, יהיה יקר לתחזוקה ולתדלוק.

אני צודק?!

מה דעתכם על הטוסון, פורסטר, גראנד ויטארה?

אולי רכב אחר?

תודה מראש לכל העונים,

עידו. 

פורסם

עידו, לגבי הפורסטר אני יכול לציין לך את היתרונות-

פורסטר מציע חבילת פנאי ונוחות גבוהה במיוחד.

מצד אחד למשפחה הוא מרווח ושימושי, בעל מפתן כניסה נוח ושדה ראייה מצוין.

מהצד השני הוא בטוח ובעל ציוני בטיחות גבוהים, תדמית הסחירות שלו נחשבת לגבוהה.

המכלולים המכאנים גבוהים ומוכחים את עצמם לאלפי נהגים ישראלים בכל יום...

אשמח לפרט עוד אם יש עוד שאלות,

אייל

פורסם

עידו, אתה מציין שיש להם היום ג'ימני שאם אני לא טועה הוא בעל מנוע 1.5L. אתה אומר שהם לא רוצים שתיין גדול מדי ואני מנחש שזה ביחס למה שהם רגילים היום עם ה-1.5L של הג'ימני ואתה חושב/הם חשבו על ליברטי עם מנוע פי שניים וחצי? שתיין עצום!

רדו מזה. לדעתי שווה לכם לחשוב אולי על כיוון של RAV4 או דומים

פורסם

לג'ימני מנוע 1.3 ליטר.

הטריוס הקטן 1.5 ליטר יכול להוות אלטרנטיבה לא רעה,מנוע חזק יותר,נוח ומרווח משמעותית מהג'ימיני

אבל הייתי שוקל בכובד ראש את הניסאן קשקאי,10 ק''מ בממוצע משולב,בטיחות גבוהה,מראה נאה.

ניתן לרכוש אחד בעל הנעה קדמית בלבד מה שמוזיל עלויות ומפחית צריכת הדלק.

פורסם

ג׳ימני חדש יותר משאיר אותם עם רכב צפוף בעל 2 דלתות.

אולי הגראנד ויטארה יכול לתת מענה דומה, אבל טוב יותר.

בקשר לקשקאי - אני ממש בעד, אבל הוא יקר.

מתחיל ב 120K כמדומני.

תודה לכולכם!

עידו.

• תוכן חדש...