Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

אנחנו נמצאים בהתלבטויות קשות...

קצת רקע:

משפחה צעירה עם תינוק. כרגיע בלי גלגלים. אבל ככל הנראה בחצי השנה הקרובה אני אקבל אוטו ליסינג. אז אנחנו חושבים על אוטו קטן, למרות התינוק כי הוא צפוי להיות אוטו "שני".

דרישות עיקריות: בטיחותי, אמין, חסכוני (אני מעדיפה ידני, אבל לא קריטי) ובמידת האפשר עם תא מטען סביר ומרווח. שנתון 2006 ומעלה. תקציב 50K.

אני מאוד אוהבת סקודה פאביה, אבל כמעט ואין משהו נורמלי למכירה במרכז (משום מה ביד2 רוב הפאביות מאיזורים קיצוניים ולא ממרכז :shock:).

חוץ מהאוטו הזה אנחנו אבודים לגמרי :?

אשמח מאוד לשמוע המלצות על רכבים נוספים.

תודה,

בלה

פורסם

אם ידני אפשר לשקול גרנדה פונטו מודל 2008, 5 כוכבי בטיחות,יש עליו הרבה מידע בפורום,תריצי חיפוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם :-)

אנחנו נמצאים בהתלבטויות קשות...

קצת רקע:

משפחה צעירה עם תינוק. כרגיע בלי גלגלים. אבל ככל הנראה בחצי השנה הקרובה אני אקבל אוטו ליסינג. אז אנחנו חושבים על אוטו קטן, למרות התינוק כי הוא צפוי להיות אוטו "שני".

דרישות עיקריות: בטיחותי, אמין, חסכוני (אני מעדיפה ידני, אבל לא קריטי) ובמידת האפשר עם תא מטען סביר ומרווח. שנתון 2006 ומעלה. תקציב 50K.

אני מאוד אוהבת סקודה פאביה, אבל כמעט ואין משהו נורמלי למכירה במרכז (משום מה ביד2 רוב הפאביות מאיזורים קיצוניים ולא ממרכז :shock:).

חוץ מהאוטו הזה אנחנו אבודים לגמרי :?

אשמח מאוד לשמוע המלצות על רכבים נוספים.

תודה,

בלה

למה לא להוסיף עוד קצת ולקנות פאביה חדשה? ב70K מקבלים פאביה חדשה מהניילון! לדעתי אם יש לכם אפשרות להוסיף זה שווה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תודה על כל התגובות.

פיג'ו אנחנו לא ניקח כי אנחנו לא רוצים ליפול על אוטו לא אמין.

הונדה יקרה ולא חיסכונית. כרגע אנחנו מחפשים רכב קטן וחיסכוני.

בדקנו את הפאביה החדשה. לצערי, כבר אין אותם במלאי ואנחנו צריכים די דחוף (כמה שבועות מקסימום).

ראינו פונטו גרנדה אקטיב 1.4 מ-2008. אני אהבתי את האוטו והוא מאוד נקי ושמור.

ראיתי שפיאט מאבדת מהערך שלה איזה 12K בשנה. זה נורמלי??? בגלל זה אנחנו מהססים אם לקנות את הפונטו הזאת בת שלוש שנים.

אולי יש עוד המלצות?

פורסם

בסוף קנינו אתמול פיאט פונטו גרנדה 1.4, ידני, שנת 2008 (מצאנו אוטו מאוד שמור)

האוטו פשוט תענוג! גם המראה החיצוני, מרווחת יחסית ומאוד כיף לנהוג בו! :lol:8):-P

תודה רבה על ההמלצה כי אפילו לא חשבנו לכיוון של הפיאט :-D

פורסם

תתחדשו ותהנו.:-P

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...