Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי להשתמש במפות, צריך אחד תותח בניווט ואחד תותח בנהיגה. בפעם הראשונה שביקרתי בארה"ב, הנווט היה אבא שלי ואני הייתי הנהג. בכל פעם שהחלפנו את התפקידים, איכשהו משהו תמיד היה משתבש. אי אפשר שאותו אדם ימלא את שני התפקידים הללו.

נהג תותח אני מניח שכבר יש לכם (אתה). עכשיו השאלה היא האם האישה היא תותחית בניווט. אם לא, עשה לשניכם טובה והצטייד ב-GPS.

גם ככה אפשר להשיג היום מכשירים די בזול, וביחס להוצאה הכוללת רכישה של GPS אפילו עם תוכנה חוקית זה פרוטות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כדי להשתמש במפות, צריך אחד תותח בניווט ואחד תותח בנהיגה. בפעם הראשונה שביקרתי בארה"ב, הנווט היה אבא שלי ואני הייתי הנהג. בכל פעם שהחלפנו את התפקידים, איכשהו משהו תמיד היה משתבש. אי אפשר שאותו אדם ימלא את שני התפקידים הללו.

נהג תותח אני מניח שכבר יש לכם (אתה) די. תמשיך... D:. עכשיו השאלה היא האם האישה היא תותחית בניווט. כן. למזלי אם לא, עשה לשניכם טובה והצטייד ב-GPS.

גם ככה אפשר להשיג היום מכשירים די בזול, וביחס להוצאה הכוללת רכישה של GPS אפילו עם תוכנה חוקית זה פרוטות.

טוב נבדוק את עניין הGPS, למרות שאני לא כזה אוהב לנסוע לפי הוראות ממכשיר כזה, בלי לראות כל הזמן לנגד עיניי את כללללל המסלול. לעיניי או לעיניי חברתי, כמובן.

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

TOMTOM יעלה 100 דולר, ואתה לא חייב לנסוע לפי ההוראות, תפנה איפה שבא לך והוא יכוון אותך משם, אני לרוב לא מקשיב לGPS שלי.

אתה מתכנן טיול של חודש, יהיה לך מספיק זמן לעשות את המסלול שאמרתי לך וגם אתה תראה המון המון בדרך, היתרון הגדול שוב הוא עניין הרכב, אני אוכל לסייע לך לרכוש אחד טרם הגעתך ולמכור לך אותו כשתחזור לארץ, אולי אפילו לרכוש אותו ממך אם תחליט ללכת על E30 ידנית :) אבל זה כבר סיפור אחר.

אני מטייל המון, עכשיו אני בפילדלפיה, אתמול כתבתי מקנטקי, מחר אהיה בניו יורק שוב ומשם אסע למרילנד.

haters will hate

פורסם

אוקיי תודה.

עכשיו איך אני מתכנן לעצמי מסלול? נקודות עניין, וכ'ו.

כמה זמן להקדיש לכל מקום? כמה כסף בכלל להכין לטיול כזה? כמה עולה דלק בארה"ב?

לינה- האם לינה באוהל זה אפשרי מבחינה בטיחותית? אני לא רוצה כל לילה במלון- זה יהיה יקר מדי.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לילה במלון יעלה באיזור ה50 דולר ללילה, לפעמים 80 דולר אם לא מתכננים עצירה מראש ופשוט מתרסקים בדוכן הקבלה.

בהרבה מקומות בדרך רואים שלטים של 39.99 ללילה ואפילו פחות, אין כ"כ הרבה מה לתכנן, בכניסה לכל מדינה יש מרכז מבקרים עם מידע על כל האטרקציות+ קופונים ככה שאם מחליטים פשוט לנסוע אז מסתדרים.

דלק- כרגע נע באיזור ה$3.5 לגלון, שינה באוהלים נשמע לי הזוי, אולי אם נוסעים ליוסמיטי אבל אז אפשר להאנס על ידי דובים או משהו, לי אין בעיה לישון באוטו, שלשום בלילה הגעתי לפילדלפיה בנהיגה ב3 בבוקר, פשוט חניתי בצד והלכתי לישון, לא היה לי חשק לשלם על חדר במלון כשאני צריך תנומה של 3-4 שעות.

בכללית הכל עניין של גישה, אם האשה היא לא מהסוג המתלונן אז אתה מסודר ואפשר לעשות חיים משוגעים בלי לבזבז יותר מדי, אם תגיע ללוס אנג'לס אני אקח אותך לבנק ותפתח חשבון מקומי, תקבל כרטיס מקומי ואז תוכל להפקיד את הכסף בחשבון פה ולא תצטרך לשלם עמלות מיותרות לבנקים בישראל. בכל מקרה אל תשכח ליידע אותי, אם אספיק לשפץ את חדר האורחים עד אז, אתם מוזמנים להעביר את הלילות של טרום המסע אצלי.

haters will hate

• תוכן חדש...