Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו ידני שנת 1995. דיברתי עם חברה שממנה רציתי לקנות והם הציעו לי רק גיר ידני אחד מכיוון שהם אומרים שרק הוא מתאים.

אבא שלי היה במוסך (לא מורשה) והמוסכניק אמר לו שאין אפשרות להחליף שום גיר הילוכים.

אבל לפי התמונה מלבישים את הגיר שלהם על הגיר הקיים כלומר, שמים רק את החלק העליון שכתוב עליו את מספר ההילוכים וזה גם מה שאני צריך מכיוון שהגיר שיש לי עכשיו התפרק קצת למעלה.

עכשיו 2 שאלות:

1. האם אני צריך לפרק את כל החלק העליון של הגיר הידני ואז לשים את החתיכה של הגיר הידני שלהם.

2. הגיר שהם מציעים לי בעל אור לד פנימי, הבעיה כמה זה מפריע לנסיעה בלילה ואם באור זה ממש מואר עד מראה מגוחח או שבגלל שמואר לא שמים לב לזה (זאתי שאלה שמאופיינת יותר לכאלה שיש/היה להם גיר ידני כזה או דומה)

הגיר נראה כך לחצו כאן

פורסם

אתה לא מדבר על גיר אתה מדבר על הידית הילוכים, ועל העור / דמוי עור שמכסה אותה.

אז תשנה גם את הכותרת שלך שאנשים יבינו...

לרוב ממה שאני יודע יש סוגים שמתאימים ולא כל אחד מתאים.

Opel Adam S 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...