Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני מספר חודשים הזמנתי קיה פיקנטו מהסוכנות.כמו רבים וטובים התייאשתי מזמני ההמתנה הארוכים.

בחודש האחרון טיילתי בסין,ארץ מוטורית מדהימה,ונזכרתי כמה שאני אוהב רכבים.

החלטתי שחיים פעם אחת ואולי שווה לקנות רכב עם הלב ולא עם השכל.

הדרישות מהרכב הם:

1) כאמור בכותרת,שיהיה כיף להיכנס אליו אחרי יום עבודה ארוך (מאד אישי אמנם אבל אפשר להבין את הכוונה )

2)עלויות אחזקה שפויות +

3)לא מצפה לחיסכון בדלק כדוגמאת הפיקנטו ,אם זאת מצפה לתצרוכת 1-12

4)הרכב עתיד לשמש אותי בשנה + הקרובה לכן עדיף שאני אוכל למכור אותו בפרק זמן סביר שארצה

5)ידני!

הרכב צריך לעשות נסיעות בעיקר בינעירוניות .נתניה -ראשון .ראשון -פלמחים ומדי פעם טיולים.

כרגע מה שיושב לי בראש זה אלפא רומיאו 147 שנת 2002 \2005.

אין בעיה עם קניית רכב ב30K,התקציב לרכב מאד גמיש (למטה:-)).

הצעות ודעות יתקבלו בברכה.

תודה מראש,

לירון

פורסם

קליאו ספורט/איביזה טורבו/גולף GTI/פולו GTI יעלו לך על הדרישות בצורה הטובה ביותר לדעתי כאשר לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה.

לא ראיתי בטיחות בדרישות שלך ואתה מאוד שמח להקטין את התקציב אז אני דווקא חושב שאיזה 106 ראלי/ZX וולקן (20K ש"ח יספיקו בשביל קניה של אחת שמורה) יכולה להיות אחלה כניסה לעולם הספורטיביות. הרכבים אומנם 15 שנה ומעלה על הכביש אבל האחזקה שלהם שפויה, הכח מתון ובמידה ואתה אוהב לתקוף סיבובים הם אחלה של שותפות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם שמת עינך באלפא 147, גירסת הבסיס (1.6 105 כ"ס) תתן תמורה טובה לכספך לצד עלויות אחזקה יחסית נמוכות.

כל זאת, מבלי לוותר על העיצוב, שלמרות 10 השנים שעברו מיום השקת הדגם עדיין נראה עדכני, ההתנהגות וההגה המעולה.

על מה אתה כן מוותר?

1. רמת גימור נמוכה יחסית - אין מחשב דרך, בקרת אקלים אלקטרונית, הגה מצופה עור ורדיו דיסק (אבל נדמה לי שיש צ'יינג'ר כסטנדרט).
  2. הספק - 105 כ"ס זה אומנם לא הרבה, אבל תתנחם בזה שאנשים שהתנסו בשני דגמי ה-1.6 (105 ו-120 כ"ס) טוענים שהבדלי הכוח בינהן אינם גדולים, וממילא כל ההבדל המכאני טמון בווריאטור תזמון השסתומים שיש בדגם החזק. כאשר הוא מתבלה, החלפתו יקרה יחסית.
  3. חוץ מ-ABS אין שום מערכת בטיחות דינאמית כלשהי (ב-120 כ"ס יש גם ASR ובמנוע 2.0 ל' יש VDC). מצד שני, זה לא תמיד חסרון :twisted:

הדגם הזה נפוץ יחסית (בזמנו נמכר במחיר החדרה של 99,000 ש"ח בלבד) ולכן בניגוד לדגמים החזקים יותר, לא יהיה לך קשה במיוחד למצוא אחת שמורה ויפה.

מקווה שעזרתי :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בצהריים כיף להכנס לרכב שחנה בחניה תת קרקעית.

8)

לא הבנתי מה התקציב - בכותרת כתוב 50 בטקסט כתוב לא יותר מ 30...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רכב ספורטיבי או רכב כיפי , רוצה ספורטיבי הרבה נתנו פה דגמים רוצה כיף

לך על 206 CC עם הגג הנפתח אתה תהנה מהרכב, אבל הוא לא ספורטיבי.

פורסם

הוצאתם לי את המקשים מהפה

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

LIKE !

תתחדש המון בהצלחה - נחכה לעדכון?!

שבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...