Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני רוצה לנצל את הקפיצה לפרנקפורט (:-D) לרכישת סכינים של וויקטורינוקס. השאלה היא, איך אני מעלה אותם למטוס? חייבים להיות במטען (לא בתיק שעולה איתי פיזית למטוס)? ומה אם אני קונה בדיוטי פרי שם? הרי המזוודות כבר נלקחו לעליה, ואני לא רוצה למצוא את עצמי במצב שקניתי סכין ואני נאלץ לזרוק אותה כי אני לא יכול לעלות למטוס

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין בעיה להעביר סכין או כל מכשיר חד אחר בבטן המטוס. מה שחשוב זה שלא תהיה לך גישה אליו במהלך הטיסה.

לא יודע לענות לך לגבי הדיוטי פרי. ההיגיון אומר שסכינים בכלל לא נמכרים בו בדיוק מהסיבה הזאת, אבל לך תדע...

מקסימום תשאל את המוכר לפני ביצוע הרכישה מה נהוג לעשות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי מה שאני יודע בדיוטי פרי השונים כבר לא מוכרים סכינים או דברים שיכולים לשמש כנשק, בגלל הסיבה שלא רוצים

שזה יגיע לפנים המטוס.

לכן עליך לרכוש אותם בעיר עצמה, ולשלוח את זה במזוודה שתהיה בבטן המטוס ולא עולה איתך ככבודה אישית.

פורסם

אין שום בעיה להעביר סכינים בבטן המטוס - בנסיעה האחרונה שלי העברתי סט של סכיני מטבח ארוכות בלי כל קושי.

במטען היד אי אפשר להעביר אפילו מספריים של מניקיור או פותחן בקבוקים.

בקיצור - קנה את האולר בעיר ושלח אותו בבטן המטוס, אם הוא יהיה בכבודת היד הוא יושלך לאשפה בלי שום סנטימנטים. הנסיון שלי בגרמניה הוא הקפדה יתרה - במינכן לא אפשרו להעלות למטוס צנצנת פתוחה של ממרח נוטלה גם לאחר שהדגמנו שאנחנו אוכלים ממנו כיוון שהוא נחשב לנוזל, ובפרנקפורט היו לי צרות צרורות בביקורת הביטחון בגלל הרוכסן של הג'ינס שגרם למגנטומטר לצפצף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק תדאג כמו שאמרו קודמיי שהסכין תהיה במזוודה הגדולה, במטען, וזהו-תתחדש.

אני אישית קניתי (זה היה מזמן, 2002) בברצלונה סכין גדולה למדיי, וניגשתי לשאול את הבחורה החמודה במודיעין אם אפשר לטוס עם זה. מרוב התלהבות היא שכחה לרגע לדבר אנגלית (הם גאים במסורת ייצור הסכינים שלהם. אני לא כל כך מבין למה...:lol: חצי בדיחה), ואמרה שזה בסדר גמור- במזוודה הגדולה בלבד.

בקרוב אני אמור לטוס לפראג, נקווה שנמצא חנות (או 10) של סכינים שם...:twisted:

למידע נוסף על סכינים ואולרים, כולל איכויות וייעוד, אתה מוזמן לדבר איתי.

לגבי סכיני מטבח, לעומת זאת, יהיה לי קצת יותר קשה לענות לך- לא בדיוק התחום שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...