Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק האצ'בק VTEC-1.8i אוט' Comfort

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זריז מאיד, חסכוני מרוב ה1.6 שיש, הגיר עדיף על כל הגירים האוטומטיים הרגילים בסגמנט, ואין בו את הפאולים שיש ברובוטיים, שמירת ערך עד לפני שנה היתה מעולה, אבל בלתי אפשרי לחזות אותה, ואם הייתי חייב להמר הייתי מהמר על ירידת ערך גדולה מהצפוי מהונדה, אמין מאוד, יקר מאוד, העדיפות של הרכב מגולמת בהפרש המחיר שלו, תא מטען קטן.

עריכה: הנסיון שלי אתו הוא מהסדאן ולא מההצ"בק.

פורסם

הונדה סיביק הצ"באק :) לא אמרתי משהו רע על הרכב, אין נגדו הרבה טענות.

המלצה היא פונקציה של דרישות, מה אתה דורש מהרכב שלך ומה השימוש העיקרי בו?

פורסם
הונדה סיביק הצ"באק :) לא אמרתי משהו רע על הרכב, אין נגדו הרבה טענות.

המלצה היא פונקציה של דרישות, מה אתה דורש מהרכב שלך ומה השימוש העיקרי בו?

מחפש אוטו חדש במלוא מובן המילה(שנרגיש שהתקדמתי) איבזור מתקדם מנוע מתקדם או עם נתונים טובים

אוטו צעיר עם שיק נקרא לזה ככה בלי המון בעיות שיהיה אמין ושלא יהיה מפוצץ בליסינג

נוסע בעיקר באזור המרכז ולפעמים מתרחק קצת

פורסם

כמו שאמרתי גם בפוסטים אחרים..

מניסיון של כמה שנים, הסיוויק 5 ד' רכב מעולה. נוח ותומך, תא מטען מצוין, מרווח מעולה גם מאחורה (בסיס 2.7), מנוע חזק, גיר 5 הילוכים מוצלח. צריכת דלק סבירה.

אופציה נוספת שבדקתי לאחרונה ונראית טובה למחיר הזה, למי שמחפש משהו שונה עם מנוע חזק, סיאט לאון 1.8 DSG.

אם אהבת את הסיוויק, היא בהחלט מומלצת - נראית טוב, מיוחדת ואמינה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...