Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לכל מי שזוכר אותי מפורום "יעוץ ברכישת רכב"

ההיתי כל כך סגור על מספר רכיבים שונים, הרבה התלבטויות !

פרסמתי מודעה בפורום ותוך מספר שעות הרבה אנשים עם הרבה סבלנות,מקצעיות!

הציעו לי רכב מסוג דיהסוו סיריון. ברוב קולות!

רכב שמעולם לא עלה בדעתי !

נכנסתי ליד 2 אחרי חיפושים רבים מצאתי רכב מודל 2007 עם 60,000 ק"מ מבעלות פרטית ! (מעולם לא היה בליסג נדיר)

צבע כסף כמו חדש ללא תאונות נקי נקי ,

מיד נכנסתי לבדיקה והרכב יצא FIX

אני מאוד מרוצה מהקנייה ! והמרכב עצמו מאוד מפנק!

אז תודה רבה לכל חברי הפורום !

בלעדיכם לא הייתי מתקרב לקנייה כל כך מוצלחת!

פורסם

תתחדש, סע בזהירות. 8)

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

להגיד על סיריון מפנק...זה כמו להגיד על טוסון שיש לו עבירות גבוהה.

בכל מקרה תתחדש. הסיריון בהחלט רכב טוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
להגיד על סיריון מפנק...זה כמו להגיד על טוסון שיש לו עבירות גבוהה.

בכל מקרה תתחדש. הסיריון בהחלט רכב טוב.

אני מניח שזוהי המכונית הראשונה של פותח השרשור. לפיכך, הוא ככל הנראה צודק - מכונית תמיד תהייה יותר מפנקת מהליכה ברגל :)

תתחדש ותהנה, מכונית מאוד חמודה.

פורסם
אני מניח שזוהי המכונית הראשונה של פותח השרשור. לפיכך, הוא ככל הנראה צודק - מכונית תמיד תהייה יותר מפנקת מהליכה ברגל :)

כשהיה לי את האוטו הראשון, סיטרואן ZX ידנית 1.4 בלי הגה כח, בשבילי היא הייתה נוחה כמו נעלי בית, ביחס למכוניות של חברים שנהגתי בהן, עד שקניתי קסנטיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...