Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה, ברשותי יונדאי i30 2010 אשר רכשתי באלבר (קילומטראז' פחות מ 10K) לאחרונה,

קיבלתי מפתח רכב + שלט נוחות אשר מאפשר פתיחה וסגירה של הרכב + יש להקיש קוד כשנכנסים (אימובילייזר).

השלט שקיבלתי היה די משופשף ובמצב לא כל כך טוב, אחרי חודשיים עכשיו הוא נפל לי במקרה וקצת מתפרק כבר - הייתי רוצה לדעת היכן אני יכול להעביר את התכולה של השלט לתוך קייס חדש? משמע להוציא את האלקטרוניקה של השלט ולשים בפלסטיקה חדשה?

בנוסף - האם אפשר לקחת את המפתח ואת התכולה של השלט הנוכחי ולהשתיל אותם בתוך מפתח משולב? משמע FLIP KEY?

תמונה של מה שהייתי רוצה, על מנת שלא יהיה שלט נפרד ומפתח נפרד, אלא ביחד:

http://www.crookedh.com/munky/sb1.jpg

אם כן - היכן אני עושה זאת? בסוכנות של יונדאי? מכירים מקום טוב בבאר שבע? ומה העלות?

פרט לכך - האם אפשר להזמין את כל הנושא מ EBAY ולעשות זאת בעצמך?

תודה :)

• תוכן חדש...