Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לא מזמן הוצאתי רישיון נהיגה ואני מתכנן לקנות רכב בחודש הבא

סה"כ יש לי בסביבות ה27K שאבא שלי מביא לי... קראתי המון בפורום על מכוניות בתקציב וההתלבטות שלי נשארה

חשבתי בעיקר על פיאט פונטו ספייס שנת 2006 אוטומט. עכשיו השאלה היא האם היא באמת תספק את הסחורה... (?)

והכוונה היא מכל הבחינות, נראית מעט חלשה גם בגירסאת ה80 כ"ס, האם הרמקולים מספקים או שיש צורך בהרכבת רמקולים אחרים בשביל איכות סבירה? מזגן במצב טוב יקרר בצורה חלקה? נוחיות? מרווחת?

כמו כן יש לי התלבטות קטנה בינה, לבין פולקסווגן גולף 2002 ובין יונדאי גטס פאן 2006~7 ... הגולף קצת מרתיעה בשל התצרוכת דלק הגדולה שכן הפיאט מאוד חסכונית, ועל היונדאי קראתי רק דברים רעים כמעט...

ברפרוף ביד 2 מצאתי גם כמה הונדות סיוויק בסביבות 200 אלף ק"מ שנת 2002 למכירה ב28 ~29 אלף האם לחשוב עליהם בכלל?

אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע, מחפש בעיקר אוטו חסכוני שיראה טוב.

פורסם

הפונטו תיהיה הכי מודרנית ,מזגן צריך להיות בסדר כמו בכל הרכבים כל עוד הוא תקין.

רמקולים תמיד אפשר להחליף, זו לא סיבה לא לרכוש רכב בגללה.

הפונטו לא תיהיה מטוס אבל זה רכב טוב, עדיפות לגרסה הידנית יותר חסכונית בדלק ויותר זריזה.

הפונטו ללא ספק הרכב העדיף פה.

עם הגולף אין לי נסיון,הגטס רכב זוועה,שותה דלק ולא נוח בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין באפשרותי לקנות את הפונטו בגירסא הידנית מכיוון שיש לי רישיון לאוטומט בלבד..

בכל אופן אני גם מעדיף אוטו', כנראה שאני אנעל בסוף על הפונטו למרות שהייתי רוצה לשמוע גם טיפה על הגולף אם מישהו מכיר את המכונית

ועוד כמה שאלות שמתקשרות לפונטו, מה זה אומר הגה כוח וCITY ? עוד קטע שעניין אותי למה אין גירסא עם סאן רוף גם ברגילות?

תודה רבה על העזרה(:

פורסם

הגה כוח זה כמו בכול המכוניות,הגה שקל לסובב אותו,הCITY גורם להגה בכלל להיות מאוד קל לתנועה עד 50 קמ"ש,יש הרגשה כאילו הוא בקושי מחובר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לעומת מה שאמרו מקודם, ההבדל ממש קטן בין האוטומטית הרציפה לבין הידנית 80 כ"ס, הן בצריכת הדלק והן בזריזות.

מזאת אומרת נראית חלשה? בגלל שהרכב רק בעל 80 כ"ס? תנהג על אחת ותגלה שהרכב זריז למרות הכ"ס המועט.

רמקולים? עניין השמע הוא עניין ספציפי לכל אחד, אך בעקרון אל תצפה למערכת מקורית ברמה, לא בתקציבים האלה. וזה ממש לא צריך להיות שיקול ברכישת רכב.

מזגן תקין מקרר מעולה, לדעתי מרווחת מאוד, במידה והבולמי זעזועים במצב טוב היא גם דיי נוחה.

אתה מקבל רכב עם צריכת דלק מעולה, כוח סביר+, שנתון גבוה, אחזקה לא גבוהה (במידה וטופל כמו שצריך), דיי בטיחותי, נוח לתמרון בעיר (חניות וכו') וגיר אוטומטי אמין (שוב ברכב מטופל).

למה אין סאנרוף?...כי החליטו שלא מייבאים את הדגם עם הסאנרוף.

• תוכן חדש...