Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל החברים,

היום משעות הצהריים בערך הפסיק הראוטר בבית לשדר אותך WIFI.

האינטרנט במחשב פועל,אני מצליח לבצע גלישה ולהוריד דברים והכל,אבל אני לא מצליח להתחבר לwifi באייפון.

יש לציין שאופציית WIFI באייפון כן פועלת,סורקת ולא מוצאת אף רשת להתחבר אליה.

אותו דבר במכשיר הגלקסי של אחותי,הרשת פועלת,סורקת ולא מוצאת דבר.

באופן מפתיע,בלפ טופ של אחותי כן נמצאת הרשת הביתית והמחשב כן מחובר לוויפי אבל באייפון ובעוד מכשיר מסוג גלאקסי לא מוצאים אות.

ניסיתי להסתכל בלוח הבקרה אולי יש איזו אופציה שמבוטלת או משהו בסגנון אבל אני לא מבין יותר מדי וגם נראה לי שהכל בסדר שם.

ניסיתי גם להוציא את כל השקע של המחשב ולחבר מחדש,אך הדבר לא הביא לפתרון.

אם יש צורך בפרטים האלו אז בבית יש את המחשב שאליו מחובר הראוטר,למטה בחדר המשחקים יש עוד מחשב שמחובר עם כבל לקו האינטרנט,לפ טופ שמחובר קבוע לרשת הביתית והפלאפונים שלי ושל אחותי שמחוברים כאן בזמן שאנו שוהים בבית.

ראוטר מסוג Edimax דגם BR-6204Wg.

לעזרתכם האדיבה אודה,

אבירן.

פורסם

בדוק האם הראוטר מוגדר לתת SSID והאם הוא משדר על ערוץ 6 (התקני בישראל, כמדומני).

שנית, האם יש משהו מתכתי/קיר שחוסם את הראוטר בדרך?

שלישית, ייתכן וסוג הרשת האלחוטית שהראוטר משדר בה הוחלף מ wireless g ל wireless a/b. נסה לעמוד עם הפלאפונים ליד הראוטר ולבדוק האם הם קולטים את האות. בנוסף, בדוק האם מתבצע לך סינון של כתובות IP או סינון של כתובות MAC, והאם האייפון והגלקסי בטעות הוכנסו ל"רשימה השחורה" שלו. דבר אחרון-בדוק האם הראוטר חוסם גישה ל wireless לתחנות שלא מתחברות אוטומטית עם ססמה שמורה שמוגדרת מראש.

עריכה: בדוק באתר היצרן האם הfirmware של הראוטר מעודכנת או שצריך לבצע עדכון שפותר בעיות מסויימות. קח בחשבון שאם אתה מבצע עדכון, ייתכן וכל הנתונים שהוזנו לראוטר יימחקו ותצטרך להזין אותם מחדש (ססמת אינטרנט, מישהו? :roll: ).

פורסם

הרשת הייתה מאובטחת? אולי איזה שכן פוחז ניסה להתעסק לך עם הראוטר.

ניסית לרסט אותו ולהגדיר מחדש? נסה זאת והגדר הצפנה יותר חזקה מwep.

ראה אם הראוטר חוזר לשדר.

עוד שאלה.. אתה בטוח שהמחשב הנייד בטוח גולש על הרשת שלך ולא אחרת?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בנוס, למה שאמרו מעליי, תסתכל על הראוטר ותבדוק שהמנורה של ה WIFI דולקת על מנת לוודא שאופציית הרשת האלחוטית מופעלת בראוטר שלך.

אם היא דולקת, אז הדבר הראשון שהייתי בודק אם החליפו את התקן של הראוטר מ G ל A/B.

שונא גזענים !.

פורסם

אהלן חברים!

אני קצת מסתבך עם מה שרשמתם לי,אם תוכלו לפרט איך ואיפה עושים את הדברים האלה אני אשמח!

עוד דבר,הראוטר כביכול "מוסתר".הצלחתי להתחבר אליו מהאייפון אחרי שכתבתי את השם של הרשת ואז מצאתי אותו.

איך זה קרה? הראוטר לא מוגן ואין שום ססמא.

matanfr,אני גר בבית פרטי של ההורים כמובן,אבל גם שאני בחדר שלי (ממ"ד) אני קולט את רשת הWIFI הביתית ללא שום בעיה.

איך אני בודק את הSSID?

ניסיתי לעמוד עם הפלאפונים על הראוטר והם לא קולטים את האות.

מחכה להסבר ממך לגבי כל שאר הדברים שרשמת.

TheWolf הרשת הייתה פתוחה וכל אחד יכול להתחבר אליה ללא בעיה. מה הכוונה בלרסט ולסדר מחדש? אשמח להסבר.

והלפ-טופ גולש על הרשת הביתית בוודאות,אבל הוא לא מצא את הרשת בחיפוש,אחותי הקלידה את שם הרשת וככה זה התחבר. לא מבין מה קורה לראוטר.

Sameertuning תן לי בבקשה הסבר איך לבדוק אם החליפו מG ל-ab המנורות דולקות והכל נראה מתפקד.

תודה רבה על העזרה!

אבירן

פורסם

אם הרשת עובדת אחרי שהזנת את שם הרשת ידנית אז יכול להיות שאתה צריך לשנות את ההגדרה של ה-Broadcast ESSID.

ראה תמונה מצורפת של הגדרות ראוטר דומה.

Image1.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהגדרות הWIRELESS בראוטר תחפש אפשרות שבוטל לה הסימון בשם Enable SSID broadcast.

זו פקודה שאומרת לראוטר לשדר את שם הרשת לאויר כדי שאביזרים בטווח יראו אותה, היא כנראה מבוטלת.

דבר שני, תאבטח את הרשת שלך בהצפנה באפשרות הSECURITY בהגדרות הרשת האלחוטית.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

התברכת במכשיר מצויין ומה שעוד יותר טוב,יש לו יבואן - פיקוק - עם תמיכה מעולה ורמת שרות מהיותר טובות שאני מכיר.

אם לא תסתדר עם האתר - תתקשר, הם אדיבים ובעלי גישה מצויינת של שרות לקוחות.

באתר שלהם תמצא לשונית ל- EDIMAX ותחת "הגדרות נתב" תמצא מדריך למכשיר (נו נו נו לכם שלא שמרתם אותו).

אל תחשש מכל המילים וההגדרות. תעיין רגע ותראה שאתה מוצא את המקומות שצריך לשנות, ושזה לא מסובך כמו שזה נראה במבט ראשון.

תבצע מייד את ההמלצה של ארז ליצור אבטחה טובה לנתב! אם אינכם מסתדרים - קחו מישהו שיעשה את זה ויסביר לכם מה להגדיר במכשירים שמתחברים. זה לא יהיה יקר אבל שווה למנוע צרות בעתיד.

* יש לי נתב כזה כבר כמה שנים ואני מרוצה מאוד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה!

חברים הבעיה נפתרה (למרבה הפלא) מעצמה. אין לי מושג איך זה קרה אבל זה קרה...

אם מישהו יוכל לעזור לי בפרטי לנעול את הראוטר בקוד אני אשמח.

תודה לכולם ושיהיה שבוע מצויין!

אבירן.

• תוכן חדש...