Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר, בשעה שהמתנו להתקנת צמיגים על הרכב של גרושתי, נתתי לבת שלי (שנה וחצי) לשחק בהגה הרכב השני שהיה איתנו.

חשבתי שהיא תתמקד בלנסות לסובב מצד לצד ובזה תבוא על סיפוקה.

מה רבה היתה פליאתי כשהזאטוטה החזיקה ביד אחת את ההגה, ביד שניה לחצה על הכפתורים שהיו בהישג ידה, ועוד לקחה את מפתחות הרכב וניסתה להכניס אותם לסוויץ'. היא אפילו שמה יד וניענעה את ידית ההילוכים... לא היה חסר הרבה שהיא תוציא יד שמאל מחוץ לחלון כדי לבקש זכות קדימה.

:shock:

מאיזה גיל אפשר לנהוג על מכוניות קארטינג בישראל באופן חוקי? האם מישהו מההורים בפורום לקח פעוטות לקארטינג?

תודה רבה,

אודי

נ"ב - אני כותב בתת הפורום "כללי" כי נראה לי קצת מצחיק לשאול בפורום "ספורט"...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין כאן הגבלה חוקית, אלא בעיקר מגבלה פיזית: אני לא יודע אם יצא לך פעם לנהוג בקארט, אם כן אז ודאי שמת לב שלשלם תפעול הכלי הנהג צריך להפעיל כוח במידה מסויימת.

לרוב, ילד בגילאי 13-14 יהיה חזק דיו כדי לנהוג בקארט בצורה סבירה. בגיל צעיר יותר זה עלול להיות בעייתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד,

לא, מעולם לא נהגתי בקארטינג, אני פשוט זוכר שנהגי מירוצים מספרים שהתחילו בגיל 0 בקארטינג וכל זה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא 0 - יותר קרוב ל8-12

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לא 0 - יותר קרוב ל8-12

ולנטינו רוסי בגיל 4 (יש עוד כמה קטעים)

http://www.youtube.com/watch?v=4gMYqChK7Ns דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=KGZ4HCNy0KA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המילטון התחיל להתחרות בגיל 8,בגיל 13 מקלרן התחילו לממן אותו

wikipedia

אייל

פורסם

לפי דעתי אלה מכוניות פרטיות.

אבא של המילטון עבד בשתי עבודות בשביל לכסות את ההוצאות עד שמקלרן התחילו לממן אותו.

אלון דאי זה הישראלי היחידי שהתחיל להתחרות מילדות, תעבור על הסיפור שלו.

אייל

פורסם

אני נהגתי באיזה מסלול לא מזמן,

איפה שאני נהגתי היית חייב להיות לפחות 150 רק כדי להגיע לדוושות, וגם אז לילדים שמו מגביהים בכסאות.

כמו כן, בפניות להגה יש התנגדות, אז אצלי לפחות היו מצבים שממש נעזרתי בכוח כדי להחזיק אותו מאוזן בפניות.

אז לא נראה לי שזה יתאים לילד בין שנתיים :?

פורסם
When Schumacher was four, his father modified his pedal kart by adding a small motorcycle engine. When Schumacher crashed it into a lamp post in Kerpen, his parents took him to the karting track at Kerpen-Horrem, where he became the youngest member of the karting club. His father soon built him a kart from discarded parts and at the age of six Schumacher won his first club championship.

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher

פורסם

יש קארטים "ג'וניור". האירופאים מתחילים בגילאי 4-5.

לגבי הישראלי הראשון שהתחיל בילדות, תעשה חיפוש על ארז ליבן (עלה על קארט לראשונה בגיל 10, כמה שנים לפני אלון דאי, שכבודו הגדול במקומו מונח).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בארץ בסביבות גיל 10.

אני מבין את ההתלהבות, אבל זה רק בגלל שהיא רואה איך אתה מתפעל את הרכב.

גיל 10 נשמע הרבה, אבל הכלים המכאניים כמו קארטיג וכו' הם מסוכנים, מספיק מכה מאחורה ואתה גומר לה תצורה (קרה לי שזרקתי ילד ב13 לצמיגים בקארטינג, באשמתו, הוא נתן צרחה ישר בלמתי חשבתי שהרגתי אותו.)

פורסם

אכן מטר שלושים היא הדרישה, לפחות במקומות מסודרים

הקטנה יכולה בינתיים להתאמן, גם כן כמו רוב הנהגים המקצועיים, על פלייסטיישן. ערכה טובה ואיכותית של הגה, דוושות ומוט הילוכים יביאו אותה אל סיפוקה (וישמחו גם את שאר בני הבית, אני מניח).

יש גם משהו דמוי קארטינג לקטנטנים בקיפצובה (ובטח בעוד מקומות), בתי בת ה-5 נהנתה שם מאוד, לא זוכר מה גיל המינימום.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...