Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי מאוד שגם הם ישמרו על עצמם ועל משתמשי הדרך האחרים - בפעמים אחרונות שביקרתי שם הייתי עד לכמה וכמה מקרים של התנהגות בלתי אחריות ומסוכנת ביותר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים תפסיקו לאכול סרטים זאת תהיה חוויה סך הכל,או שיש לך את זה או שאין,לא יעזור עכשיו לשבור את האוטו בעליות של עוספיא,וגם אנשי הנבחרת לא ילכו בסוף לF1,אז קחו כבר דברים בפרופורציות ותפסיקו לקדוח לנציג פה עם כל הדאגות והחלומות שלכם,פשוט תבואו תהנו ואם אתם באמתתת משהו מיוחד אז אתם גם תתקבלו...

פורסם
חברים תפסיקו לאכול סרטים זאת תהיה חוויה סך הכל,או שיש לך את זה או שאין,לא יעזור עכשיו לשבור את האוטו בעליות של עוספיא,וגם אנשי הנבחרת לא ילכו בסוף לF1,אז קחו כבר דברים בפרופורציות ותפסיקו לקדוח לנציג פה עם כל הדאגות והחלומות שלכם,פשוט תבואו תהנו ואם אתם באמתתת משהו מיוחד אז אתם גם תתקבלו...

:mm_yeah::mm_yeah:

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• ספונסר פורום
פורסם

חברים יקרים אני מברך על היוזמה .

אני נרשמתי ליום המיונים נתראה , לדעתי יהיה יום כיף לכל מי שחולה ספורט מוטורי ,סוף סוף יוזמה חוקית .

אני נהגתי במרוצי מכוניות ליפני כ- 17 שנים כאן בישראל ,ולדעתי בעזרת כמות של נירשמים ליום המיון, ונוכחים ביום המרוץ עצמו כך עתיד הספורט המוטורי ירקום עור וגידים . ונזכה לספורט מוטורי חוקי בישראל .גם מי מאילו שלא יעבור את יום המיונים לפחות יהנה מיום כיף עים אנשים שחובבים את אותו הספורט .נתראה

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

קראתי באחד הפוסטים פה שיהיה ניתן לבחור את היום בו ניגש ליום מיונים.

כרגע נירשמתי ולא ראיתי שום אפשרות בחירה כזו.

אשמח אם תבהיר את העניין.

פורסם

שלום,

נרשמתי לפני שבוע וכל מה שנתבקשתי למלא זה ת.ז. ומספר טלפון. שילמתי דרך PAYPAL וקיבלתי מייל שמאשר את התשלום מהם.

מעבר לכך לא יצרו איתי כל קשר ולא פנו אלי לגבי תאריכים או זימון ליום המיונים. כעת שאני נכנס לאתר ההרשמה אני מגלה שנרשמים חדשים נדרשים למלא הרבה יותר פרטים וגם מקריאת התגובות השונות אני מבין שכבר התחילו לפנות לאנשים לגבי תאריכים.

מכיוון שמדובר במשהו שמתרחש עוד חודש אני חושב שמן הראוי שיפנו אלי כמה שיותר מוקדם ולא יחכו לדקה התשעים שבוע לפני המיונים רק כדי לשמוע ממני שאני לא יכול להגיע כי לא הודעתם לי בזמן.

האם עליי לדאוג או שלחכות בסבלנות שיפנו אלי?

תודה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
קראתי באחד הפוסטים פה שיהיה ניתן לבחור את היום בו ניגש ליום מיונים.

כרגע נירשמתי ולא ראיתי שום אפשרות בחירה כזו.

אשמח אם תבהיר את העניין.

בימים הקרובים יחזרו לכתובת המייל שהזת או שרשומה בPAYPAL.

יחזרו לכל מי שנרשם ליום המיונים לגבי תאריך יום המיונים האינדבדואלי שלו.

פורסם

רציתי לדעת מתי פונים אליי עם תגובה לאיזה יום אני מגיע(ליום מיונים).

נרשמתי כבר ביום ראשון ועדיין לא פנו אליי.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה נשמע מצויין! גם אחלה תשבות ענייניות!

לא הבנתי משהוא, יש מקצה נפרד לנשים במרוץ? למה משריינים חצי מהמקומות לנשים וחצי לגברים?

כי אם אין מקצה שכזה, אני חושב שהוגן לקחת את הטובים ביותר בלי הבחנה של גבר או אישה ולא צריך לשמור מקומות על פי מין. זה לא רלוונטי.

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

פורסם
רציתי לדעת מתי פונים אליי עם תגובה לאיזה יום אני מגיע(ליום מיונים).

נרשמתי כבר ביום ראשון ועדיין לא פנו אליי.

אהלן יוני,

ישנו לחץ במוקד ולכן לוקח מספר ימים לחזור אל כולם, אל דאגה בימים הקרובים יחזרו לכל מי שנרשם וינתנו פרטים אודות יום המיונים וזימון רשמי.

תודה על הסבלנות.

פורסם
כל הכבוד על היוזמה נשמע מצויין! גם אחלה תשבות ענייניות!

לא הבנתי משהוא, יש מקצה נפרד לנשים במרוץ? למה משריינים חצי מהמקומות לנשים וחצי לגברים?

כי אם אין מקצה שכזה, אני חושב שהוגן לקחת את הטובים ביותר בלי הבחנה של גבר או אישה ולא צריך לשמור מקומות על פי מין. זה לא רלוונטי.

ההחלטה שנלקחה היא בכדי להנגיש את הספורט המוטורי גם לנשים ולכן הוחלט לקיים מקצה נשים ומקצה גברים בנפרד, כמו בעוד מספר ענפים לא מועט בתחום הספורט.

ייתכן ואתה צודק אך זו ההחלטה שנפלה וננסה לבדוק אותה במירוץ הקרוב, במידה ונראה שאין צורך בכך יתכן ובמירוצים עתידים נשקול לבטל הפרדה זו.

• תוכן חדש...